ευγένιος ανδρικόπουλος: Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια…

Η σχεδόν αξημέρωτη συζήτηση μεταξύ δύο επαϊόντων του ραδιοσταθμού SKY υπήρξε άκρως αποκαλυπτική των κυβερνητικών προθέσεων αλλά και της υφέρπουσας πολιτικής θέσης των ραδιοσχολιαστών. «Μόνη λύση είναι τα μέτρα» αποφάνθηκαν με ύφος χιλίων καρδιναλίων για να εξομολογηθούν ευθύς αμέσως και ανερυθρίαστα εμπρός στον θεό-λαό που τους ακροάτο ως εξής.. «Η τιμή της βενζίνης μόλις που αγγίζει τα ευρωπαϊκά όρια ενώ το πακέτο με τα τσιγάρα θα πρέπει να αυξηθεί κατά εκατό επί τοις εκατό ως έξη αντικοινωνική!!!».
Αλαφούζια εξαπάτηση. Υποτασσόμενοι επικοινωνιακά στην αύξηση του κόστους αυτής της ευρείας κατανάλωσης προϊόντων, δηλώνουν προκλητικά την συναίνεσή τους στην Έμμεση Φορολογία. Μόνο που ο συγκεκριμένος τρόπος φορολόγησης του λαού ισοδυναμεί με άμεση επιδρομή στο εισόδημα του αφού στοχεύει στις καθημερινές του ανάγκες ή τις προσωπικές του εξαρτήσεις τις οποίες αδυνατεί να αποστραφεί. Κατόπιν αυτού αναμενόμενο ήταν πως αντί να απολογηθούν ως προπαγανδιστές ενός κοινωνικοοικονομικού εγκλήματος που αφορά την ανισοκατανομή των φορολογικών βαρών και πως εξ’ αιτίας αυτού σκάνδαλα και κρίση καλούνται εκ νέου να πληρώσουν, τι πρωτότυπο, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, δράττονται του επικοινωνιακού βήματος που τους έχει αζημίως χορηγηθεί, για να τελαλήσουν την απεχθή κυβερνητική πραμάτεια. Αντιστοίχου πρωτοτυπίας ήταν και το ευτελές υλικό των επιχειρημάτων που επινοήθηκε από τους Αλαφούζιους προπαγανδιστές. Ως τυπικοί ακροβάτες του ραδιοτηλεοπτικού τους τσίρκου στάθηκαν αιωρούμενοι πάνω από την μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού, επιμένοντας στο με ανήθικο τρόπο άρον άρον «τάπωμά» της, δίχως να κάνουν έστω μια νύξη για τις αιτίες που αυτή προκλήθηκε. Επειδή κατά την αποκάλυψη του ορισμού της ο Χώκινς δεν είχε υπ’ όψιν του τον Ελληνικό κυβερνητικό θίασο που παρ’ όλο ότι πέντε χρόνια τώρα εκποιεί ανθρώπους και δημόσια αγαθά δεν μπορεί να σηκώσει ούτε την αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι του.. Πολλώ δε μάλλον τις κρατικές δαπάνες που προϋποθέτουν ταμεία υπέρβαρα και όχι λεηλατημένα…
Κάποιος οφείλει να υπενθυμίσει στα Αλαφούζια τσιράκια ότι οι γενιές των γνήσιων ορεσίβιων Ελλήνων και των αναλφάβητων αστών στους ώμους των οποίων κατά τον αείμνηστο πρόεδρο της βουλής και βουλευτή τής πάλαι ποτέ ΕΡΕ Ροδόπουλο, στηριζόταν η παράταξή του, παρέρχονται ανεπιστρεπτί. Οι γενιές που τους διαδέχονται μόνον ηλίθιες δεν είναι για να ανεχτούν τα «πόρτο σάλτα» των εξωνημένων ραδιοσχολιαστών..
Ευγένιος Ανδρικόπουλος
Eandrik@otenet.gr

Σχόλια

Ο χρήστης antinor είπε…
ΚΑΛΟΣ Ο ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ,ΑΛΛΑ ΕΠΑΘΕ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΧΑΝΟΥΜΕ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΟΤΙΚΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ