Very hot: Ένας πολίτης μέ ένα μέσο δείκτη νοημοσύνης και αρκετή εμπειρία από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις .....

Ένας πολίτης , μ ένα μέσο δείκτη νοημοσύνης και αρκετή εμπειρία από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις θα μπορούσε σήμερα να κάνει τις εξής διαπιστώσεις:
1.Οι δορυφόροι του κόμματος που είναι στη κυβέρνηση πάντα αυξάνουν σημαντικά τα ποσοστά τους στις Ευρωεκλογές .
Αυτό έγινε με το ΔΗΚΚΙ (6,85%) και τον ΣΥΝ (5,18%) το 1999, ¨Έγινε και με το ΛΑΟΣ το 2004 (4,12% , 252.000 ψήφοι στις ευρωεκλογές, ενώ τρεις μήνες πριν στις Εθνικές Εκλογές είχε αντίστοιχα 2,19% , 162.000 ψήφοι ) και πάλι με το ΛΑΟΣ το 2009.
2. Περί καθιζήσεως των ποσοστών του κυβερνώντος κόμματος.
Το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές του Ιουνίου του 1999 κυβερνώντας 3 χρόνια με Σημίτη έλαβε ποσοστά 32,9% .Τα κανάλια ήταν μαζί του ,το κραχ του χρηματιστηρίου δεν είχε γίνει ακόμα ,είχαμε πάρει την Ολυμπιάδα , και νόμισμα ήταν η δραχμή. Όλα μέλι – γάλα δηλαδή .Κανένα μήνυμα δεν έδωσε ο λαός.
3. Η Νέα Δημοκρατία νίκησε στις εκλογές του 2007 με τα σκάνδαλα των υποκλοπών ,των Πακιστανών ,των Ομολόγων κλπ να έχουν ήδη βγει με τυμπανοκρουσίες στα κανάλια και να παίζονται επί μήνες .Μάλιστα μετά την προκήρυξη των εκλογών είχαμε και τις πυρκαγιές
Οι διαπιστώσεις αυτές εύκολα οδηγούν στα κάτωθι συμπεράσματα.
Ο Έλληνας πολίτης στις ευρωεκλογές κάνει πλάκα στους πολιτικούς .Δίνει τροφή και υλικό στους δημοσιογράφους να λένε ,να γράφουν ,να κάνουν προγνώσεις ,να συνομωσιολογουν και γελάει μαζί τους.
Την ψήφο του Έλληνα στις εθνικές εκλογές την επηρεάζει το συμφέρον του και η τσέπη του. Το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε ,πληρώνει (και μάλλον θα πληρώνει) το Χρηματιστήριο και μόνο αυτό. Ολυμπιάδα ,Οτσαλάν ,Γ ΚΠΣ , Μαλέσιος κλπ είναι σαντιγί και φραουλίτσες στη τούρτα .
Ομοίως σαντιγί είναι και το Βατοπέδι ,ο Παυλίδης , ο Μαγγίνας και ο Ζαχόπουλος. Η ανατροπή έγινε μόλις ανακοίνωσε τα φοροεισπρακτικά μέτρα ο Αλογοσκούφης τον Σεπτέμβριο.
Η οικονομική κρίση είναι αυτή που δημιουργεί πρόβλημα στον Καραμανλή σήμερα και κατά δεύτερο λόγο η ασφάλεια ύστερα από τα γεγονότα του Δεκεμβρίου και τα πρόσφατα με τους λαθρομετανάστες.
Αντιμετωπίζοντας αυτά , η νέα τετραετία είναι σίγουρη όσο και να χτυπιούνται τα κανάλια.
Ειδικά για τον Καρατζαφέρη να μη τσιμπάτε οι Νεοδημοκράτες και να μη παίζετε το παιχνίδι του. Όταν σου πετούν την μπάλα τα παιδιά ,αν δεν πας να την πιάσεις δεν θα στην ξαναπετάξουν .Αν με τα σημερινά δεδομένα γινόντουσαν ταυτόχρονα εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές την επόμενη Κυριακή το ΛΑΟΣ θα έπαιρνε 0,5% στις Εθνικές και 14% στις ευρωεκλογες.
Αναγνώστης με μέσο δείκτη νοημοσύνης.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Ν.Δ. ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
....και αρκετή εμπειρία από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις παλιοχαρακτήρα Wolf :-)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνεχιστε το φτυσιμο να το βλεπετε ψιχαλα... οταν θαρθει το τσουναμι δειτε το σαν πρωινη δροσια , ουτως η αλλως δεν θα σωνεστε πια.

Συνεχιστε να βρισκετε δικαιολογιες , σαν εμπειροι και με υψηλο δεικτη νοημοσυνης καταφερατε και χασατε 1,600,000 ψηφοφορους σε 18 μηνες.... ψιλοπραγματα θα μου πειτε, ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ - ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...

Υπαρχει μια παληα καλη παροιμια στην Αθηνα.... 'ΑΝΤΙΟ ΜΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΣΕ ΧΑΡΗΚΑ' ...και ο νοων νοειτω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γιωργάκη, έχει και Αμερικάνικο διαβατήριο, το ξέρει αυτό ο ανακριτής Ζαγοριανός;

Του έχει γίνει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα;

Εάν όχι, να γίνει άμεσα αλλιώς πάλι τα κανάλια θα λένε ότι ήταν και αυτός δεξιός, όπως λέγανε ξεδιάντροπα οι πληρωμένοι υπάλληλοι του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Κυριακού και του Αλαφούζου για το Χριστοφοράκο και τον Καραβέλα!

Εκεί που μας χρωστάγανε ζητάνε και το βόδι, δεν βλέπει ο Καραμανλής ότι το θράσος τους δεν έχει όριο;

Τι περιμένει πιά, οι Δόν Κιχώτες δεν κάνουν για ηγέτες.

Ξεσκεπάστε τους απατεώνες του Γιωργάκη, εδώ και τώρα!

Όσοι έκλεψαν στην ψειρού, όποιοι και να είναι.