Στό 3,8% η διαφορά, στό 7,9% οι οικολόγοι καί ...πέρασε στόν κόσμο η άποψη τού ΠΑΣΟΚ γιά τήν έννοια τής βαρβαρότητας......


Προβάδισμα 3,8% του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ καταγράφει πανελλαδική τηλεφωνική δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό τον ΑΝΤ1, που διενεργήθηκε από τις 24 έως τις 25 Μαΐου σε δείγμα 1.001 ατόμων. Τρίτο κόμμα οι Οικολόγοι, με ποσοστό που πλησιάζει το 8%.
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 23,5%, το ΠΑΣΟΚ 27,3%, το ΚΚΕ 7,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ 4,9%, ο ΛΑΟΣ 4,5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 7,9%. Στην προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας, στις 20 Μαΐου, η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ήταν 4%.
Στην ερώτηση για το πώς αντιμετωπίζουν την διαφημιστική καμπάνια της ΝΔ με τα «πράσινα παπαγαλάκια», το 58% των πολιτών τη θεωρούν απαράδεκτη (35% μεταξύ των ψηφοφορόρων της ΝΔ), ενώ μόλις το 19% απαντούν πως είναι πειστική.
Αναφορικά με το δίλημμα του ΠΑΣΟΚ «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα», το 65% υποστηρίζει πως δεν ανταποκρίνεται στις σημερινές συνθήκες, ενώ συμφωνεί το 27%. Το 63% θεωρεί πως ο όρος «βαρβαρότητα» αναφέρεται στην κατάσταση της χώρας, ενώ 23% θεωρούν πως αναφέρεται στους ψηφοφόρους της ΝΔ.
ΣΣ Προσέξτε πώς τό 63% θεωρεί πώς ο όρος βαρβαρότητα αναφέρεται στήν κατάσταση τής χώρας (άποψη ΠΑΣΟΚ) ενώ τό 23% στούς ψηφοφόρους τής ΝΔ (άποψη ΝΔ)....
Φυσικά τό 65% θεωρεί τό σύνθημα άσχετο εντελώς με τις σημερινές συνθήκες (με απλά λόγια ο κόσμος ευθύς εξ 'αρχής θεωρούσε τό σύνθημα μία απο τις συνηθισμένες παπαριές τού ΠΑΣΟΚ)....
Δηλαδή θα μπορούσε να το σηκώσει τό θέμα η ΝΔ αλλά όχι έτσι όπως τό έκανε (βρίζετε τούς ΝΔτες)...
Γιατί δέν δείχνουν απλά τό βίντεο με το ξύλο στόν 13χρονο μαθητή επί υπουργού Παιδείας Παπανδρέου?Τό 95 είχαμε ΠΑΣΟΚικό σοσιαλισμό καί μάλιστα ο κ. Παπανδρέου ήταν υπουργός Παιδείας. Δείτε βίντεο βαρβαρότητας σέ 13χρονο τό 95.
Γενικώς ο κόσμος δείχνει πιό έξυπνος από όσο θέλουν να πιστεύουν στα επιτελεία τών δύο κομμάτων....
ΥΓ Τό γράφημα με τα ποσοστά είναι απο τό http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/05/metron-analysis-1_25.html

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μην πιστεύεις και πολύ τις απαντήσεις σ'αυτά τα δευτερεύοντα ερωτήματα. οι εταιρείες που θέλουν να μεροληπτήσουν το κάνουν μέσω αυτών των ερωτημάτων γιατί αν το κάνουν μέσω πρόθεσης ψήφου θα ξεφτιλιστούν. Ο Κυριακού που πολεμάει τη ΝΔ θέλει να χτυπήσει τη ΝΔ βγάζοντας προς τα έξω ότι και καλά η διαφημιστική της καμπάνια είναι απαράδεκτη και οτι δεν επιχειρηματολογεί σωστά στο σύνθημα του πασοκ πέρι βαρβαρότητας.