Με MIG ...πετάει η Ολυμπιακή -Έπεσαν οι υπογραφές. Η ΝΔ οφείλει να βγάλει τήν αλήθεια γιά το δείπνο Γιώργου μέ επιχειρηματίες...


Στον έλεγχο της Marfin Investment Group περνά η Ολυμπιακή Αεροπορία, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το θρίλερ των τελευταίων ωρών και τις αντικρουόμενες πληροφορίες.
Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται σύντομα, ενώ το μοναδικό θέμα που θα μείνει σε εκκρεμότητα θα είναι η γνώμη της Κομισιόν που προβλέπεται να είναι θετική.
Η σχετική γνωμοδότηση αναμένεται την προσεχή εβδομάδα.http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/472787/Article.aspx
Σ.Σ. Επειδή το παιγνίδι πού παίζεται είναι χονδρό παρατηρητές εξηγούν ότι είναι λάθος τής κυβέρνησης πού δέν βγάζει στή φόρα αυτά πού έγιναν στο διάσημο πλέον δείπνο Παπανδρέου.
Πόσο λογικό είναι να φωνάζουν έξαλλοι οι Σημιτικοί ότι όλα πρέπει να βγούν στή φόρα αλλά η κυβέρνηση να μιλάει γιά ευπρέπεια , τονίζουν οι παρατηρητές?
Ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια ώστε να μπορεί να κρίνει ποιός είναι υπεύθυνος και ποιός άλλα λέει μπροστά στά φώτα καί άλλα προσπαθεί στο παρασκήνιο....
Οπως καί να έχει η κυβέρνηση έλυσε ένα απο τά άλυτα προβλήματα τών τελευταίων δεκαετιών ....
Μεγάλη επιτυχία....

Σχόλια

Ο χρήστης F5PILOT είπε…
Και όχι μόνο. Να βγάλει το περιεχόμενο της συζήτησης του Επίτιμου με τον "αυτός που δεν φταίει σε τιποτα" σήμερα στου μαξίμου.
Ο χρήστης emily είπε…
Επιτέλους την ξεφορτωθήκαμε!
Και όσο για τις συζυτήσεις ενός πρώην και ενός νυν αρχηγούς ενός κόματος δεν μας αφορά και τόσο,ενώ οι συζητήσεις και μάλιστα κρυφές μεταξύ ενός αρχηγού κόματος πού θέλει να κυβερνήσει και αρκετών μεγαλοεπιχειρηματιών μας ενδιαφέρουν πάααρα πολύ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σςς, ησυχία.
Εκεί στη ΝΔ κοιμούνται όλοι!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε ιπτάμενε παρτσακλέ, μας έχεις πρήξει με τις χαζαμάρες σου.
Πές ρε παιδάκι μου και μιά κουβέντα της προκοπής να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, ακόμη και εάν διαφωνήσουμε.
Είναι σχόλια αυτά που κάνεις;
Με κασέτα λειτουργεί ο εγκέφαλος ή πιστεύεις τόσο πολύ στο μεγάλο ηγέτη το Γιωργάκη που απλά αποστηθίζεις τα δελτία τύπου του κόμματος;
Κρίση δική σου δεν έχεις;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΟ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ
Λένε αποτυχημένο τον Καραμανλή οι ξεφτιλισμένοι υπάλληλοι των καναλαρχών (Ευαγγελάτος, Πρετεντέρης, Τσίμας, Καψής, Καμπουράκης, Οικονομέας, Βερύκιος, Χατζηνικολάου, Μακρή, Καψαμπέλης, κλπ) αλλά ξεχνούν ότι ο Καραμανλής κατάφερε να κάνει αυτά που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
Προσπάθησαν να μειώσουν τα ελλείμματα και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. 8% του ΑΕΠ άφησαν στον Καραμανλή και το έφερε στο 3% (10 δισ ευρώ εξοικονόμηση το χρόνο, κάθε χρόνο).
Προσπάθησαν να ιδιωτικοποιήσουν τον ΟΤΕ και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, το κατάφερε ο Καραμανλής.
Προσπάθησαν να νοικοκυρέψουν την χρεωμένη Εμπορική και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής την πούλησε στους Γάλλους και έτσι σώθηκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας.
Προσπάθησαν να σώσουν τόσες άλλες ελλειμματικές κρατικές επιχειρήσεις (όπως πχ τα λιμάνια) και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής τα ιδιωτικοποίησε προς όφελος της οικονομίας, των θέσεων εργασίας και των κρατικών ταμείων.
Η Ολυμπιακή είναι Η περίπτωση. Δεν είναι τυχαίο που είχαν κάνει 6 προσπάθειες ιδιωτικοποίησης και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Ο Καραμανλής όχι μόνο την πούλησε αλλά το έκανε εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και χωρίς να χαθούν θέσεις εργασίας.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ, γιατί ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ δημιουργείται και ανταγωνισμός στις εγχώριες αερογραμμές, με προφανές κέρδος για τους καταναλωτές.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΖΑΡΙΕΣ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.
Ακόμη και εάν είναι μέσα στα σκατά, το διαμάντι είναι διαμάντι, ενώ ακόμη και εάν είναι επάνω σε βελούδινο μαξιλάρι η κουράδα είναι πάντα κουράδα!
Γειά σου Γιωργάκη με την παρέα σου.
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
@7 Μάρτιος 2009 9:05 πμ
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για την προσωπική σου επίθεση εναντίον μου. Για να σε έχουν πειράξει οι χαζομάρες μου πάει να πει ότι καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέω. Αλλά βέβαια κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Ο κόσμος το έχει τούμπανο ποιός έτρεχε στο μαξίμου για τα συμφέροντα του Βασιλάκη.
Όσο για την δική σου κρίση και άποψη η οποία είναι ανεξάρτητη και η οποία δεν υπαγορεύεται από κανένα πολιτικό χώρο φαίνεται ότι είναι και άκρως δημοκρατική. Αλλά να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σε ακολουθήσω στο φραστικό σου τραμπουκισμό και χουλιγκανισμό γιατί θεωρώ ότι το βήμα που μας δίνεται εδώ προσπαθεί να κρατήσει ένα επίπεδο. Και εγώ δεν είμαι αυτός που θα το χαλάσει, παρ' όλο που πολλά σχόλιά μου τα έχει φάει το μαύρο σκοτάδι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
F5PILOT,

ακόμα και να έχεις δίκιο για τα συμφέροντα Βασιλάκη, η συμφωνία με τη MIG τι δείχνει?

Ότι η κυβέρνηση κάνει εξυπηρετήσεις συμφερόντων ή ότι αποφασίζει με βάση το δημόσιο συμφέρον?

Περιμένω τη γνώμη σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΤΕΛΙΟ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΥΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΑΝΕ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΠΩΘΗ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΗΚΕ ΕΜΒΟΛΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΙΚΑΝΟ,Η ΔΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΑΞΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ?