Ο τομέας γυναικών τού ΠΑΣΟΚ δουλεύει....

Κάνουν καλή δουλειά καί ξέρουν να την επικοινωνούν....
Μάλιστα προσκαλούν τούς μπλόγκερς να πάρουν μέρος...

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Ο Τομέας Γυναικών και οι Έλληνιδες Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώνουμε την φωνή μας μαζί με όλα τα κινήματα γυναικών, μαζί με όλες τις σοσιαλιστικές και προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο και διεκδικούμε την εξάλειψη των πολλαπλών διακρίσεων και της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των γυναικών.



Εν όψει της παγκόσμιας μέρας της γυναίκας διοργανώνουμε συζήτηση την Παρασκευή, 6 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Τιτάνια, συμμετέχοντας στην Πανευρωπαϊκή εβδομάδα αντίστοιχων εκδηλώσεων που πραγματοποιεί το P.E.S. ( Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα).



Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι γυναίκες Ευρωβουλευτές του κινήματος και η Αντιπρόεδρος του P.E.S.women και θα παρουσιάσουν την δράση της Σοσιαλιστικής Ομάδας του Ευρωκοινοβουλίου για θέματα ισότητας καθώς και τις αντίστοιχες προτάσεις του P.E.S.που περιέχονται στην διακήρυξή του για τις Ευρωεκλογές. Παρέμβαση, επίσης, θα κάνει και η συγγραφέας του ιστολογίου, "Το ημερολόγιο μιας ξένης".



Προσκαλούμε, όποια και όποιον ιστολόγο θέλει να καλύψει και να συμμετέχει στη συζήτηση να είναι εκεί. Για όλους όσοι δεν θα μπορέσετε η εκδήλωση θα καλυφθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου και θα υπάρχει η δυνατότητα άμεσου σχολιασμού και ερωτήσεων προς το πάνελ μέσα απο την σελίδα του τομέα γυναικών (http://tm.pasok.gr/gynaikes/).



Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα 15 χρόνια απο τον θάνατο της Μελίνας Μερκούρη.