Παπακωνσταντίνου: Διαψεύδω ότι υπάρχει συσχετισμός μεταξύ τού δείπνου Παπανδρέου και τής πρότασης τής Aegean.


Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ερωτηθείς αν «σκοπεύει να διαλύσει τους συνειρμούς που δημιουργούνται από το ό,τι η πρόταση της Aegean για την Ολυμπιακή έρχεται λίγες μέρες μετά το δείπνο του κ. Παπανδρέου με επιχειρηματιες, στο οποίο συμμετείχε και ο κ. Βασιλάκης», δήλωσε ότι κατ' αρχήν δεν επιβεβαιώνει τα ονόματα των επιχειρηματιών-συνδαιτημόνων του κ. Παπανδρέου, καθώς το δείπνο ήταν ιδιωτικό.
Και προσέθεσε: «Κανένας συνειρμός δεν υπάρχει και κανένας συνειρμός δεν μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε συνάντηση του κ. Παπανδρέου με οποιονδήποτε επιχειρηματία και με τη θέση μας για μεγάλα ζητήματα, όπως είναι αυτό της Ολυμπιακής. Η θέση μας για την Ολυμπιακή είναι απολύτως ξεκάθαρη».
Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, διευκρίνισε εκ νέου ότι η θέση του ΠΑΣΟΚ για την Ολυμπιακή είναι «μεικτό σχήμα με ιδιωτικά και δημόσια κεφάλαια, που θα προκύψει μέσα από απολύτως διαφανή διαδικασία και στο οποίο θα υπάρχει και σύμπραξη με ξένο αερομεταφορέα».http://www.e-tipos.com/newsitem?id=78684

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά, μας έπεισες κύριε Παπακωνσταντίνου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
alithia, aytin tin eroto-apantisi, tha tin anakiklosei to vradi kanena kanali ?

tha tin sxoliasei kanenas "parathiratos" ?

i makri tha parei thesi ?

xaxaxa...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τώρα σωθήκαμε.