Νά καί οι αποδείξεις γιά τήν ανίερη συμμαχία ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ τό 2006. Τότε οι μυξοπαρθένες τού ΠΑΣΟΚ δέν έβρισκαν ακραίο το ΛΑΟΣ....


«ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Στρουθοκαμηλίζει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ
Προσπαθούν να φορτώσουν σε τοπικά στελέχη τη συνεργασία με το ΛΑΟΣ
Εκτεθειμένοι από την «ανίερη» συμμαχία με το ΛΑΟΣ, προκειμένου να εξασφαλίσουν μερικά ψηφαλάκια στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2006, τα ηγετικά κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ επιδιώκουν να κατασιγάσουν το θόρυβο που ξέσπασε μετά την αποκάλυψη για προεκλογική συμφωνία των δύο αυτών κομμάτων τουλάχιστον στο νομό Κέρκυρας. Μάλιστα η Χ. Τρικούπη, ψάχνοντας για εξιλαστήρια θύματα, προσπαθεί να περιορίσει την ευθύνη σε τοπικά στελέχη (π.χ. τον υποψήφιο νομάρχη του ΠΑΣΟΚ στο νησί Γ. Μαχειμάρη). Μάλιστα, με δήλωσή της η βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Α. Γκερέκου παριστάνει την ανήξερη(!).
Την ίδια ώρα, ο Γ. Καρατζαφέρης κατηγορεί ΠΑΣΟΚ αλλά και ΝΔ για φαρισαϊσμό.
Σε χτεσινό δελτίο Τύπου του ΛΑΟΣ σημειώνεται πως «ενώ πέρυσι έψαχναν με κάθε τρόπο για συνεργασίες, τώρα παριστάνουν τους έκπληκτους». Επίσης ότι «το ΠΑΣΟΚ δίνει εξετάσεις στο Συνασπισμό, προκειμένου να ευοδωθεί το συνοικέσιο για τις εθνικές εκλογές και η ΝΔ παγιδεύεται στο παιχνίδι που της στήνουν».
Θυμίζουμε ότι η προεκλογική συμφωνία ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ στην Κέρκυρα επικυρώθηκε με γραπτό κείμενο τιτλοφορούμενο ως «Πρωτόκολλο Τοπικής Συνεργασίας». Στο κείμενο που είχε χαρακτηριστεί «απόρρητο» και από τις δύο πλευρές, εκτός από τις ρητές δεσμεύσεις στήριξης, καταγράφεται και πολιτική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αφού, όπως αναφέρεται, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ έχουν «κοινές επιδιώξεις και κουλτούρα» (!) ενώ υπήρχε δέσμευση του υποψήφιου νομάρχη ότι αν εκλεγόταν θα έδινε «αξιώματα» σε μέλη του ΛΑΟΣ.
* Με επιστολή του στην εφημερίδα μας ο βουλευτής της ΝΔ Ν. Γεωργιάδης διευκρινίζει πως «ενημέρωσα προφορικά τόσο τον κ. Αλ. Παπαδόπουλο όσο και το γραφείο του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου για το ποιόν του υποψήφιου νομάρχη κ. Γ. Μαχειμάρη».
----------
Το παραπάνω άρθρο από το Ριζοσπάστη.
emily
Σ.Σ.  στη φωτό η Μπρίτνει Σπίαρς σύμβολο τής αιώνιας παρθενίας....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γνωστή η ανίερη συμμαχία Λάος-Πασόκ γνωστό και το "κόλλημμα" του Καραμανλή να ντρέπεται να λέει ότι είναι δεξιός.
Έχει κολλήσει με το κέντρο και αυτό θα μας φάει.
Τουλάχιστον 8% θα πάρει του χρόνου ο Καρατζαφέρης.