Γιώργος: Τίς εκλογές δέν τίς θέλω γιά μένα αλλά γιά τη φουκαριάρα τή χώρα. Καραμανλής: Πρόσεχε όταν ζητάς εκλογές...


......Δεν ζητούμε εκλογές για να πάρουμε την εξουσία, αλλά για να βγει η χώρα από την θεσμική, οικονομική κρίση, την κρίση των αξιών», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ....
....«Εκείνο που μας απασχολεί, ειδικά αυτή την ώρα, δεν είναι οι εκλογές. Εμείς έχουμε άλλο σχεδιασμό. Δική μας προτεραιότητα είναι η μάχη με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και της κοινωνίας», τόνισε ο κ. Καραμανλής.
«Ζητάτε εκλογές αλλά δεν τις θέλετε. Το ίδιο κάνατε και μετά το 2004. Τα αποτελέσματα τα ξέρετε. Προσέχετε όταν τις ζητάτε», είπε ο κ. Καραμανλής......

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Σε υψηλούς τόνους διεξάγεται την Πέμπτη η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την οικονομία, μετά από το αίτημα του πρωθυπουργού.

O πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ζήτησε συναίνεση, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για ανευθυνότητα και απάντησε στο αίτημα του Γ.Παπανδρέου για εκλογές λέγοντας ότι αυτό δεν τον απασχολεί, ιδιαίτερα αυτήν ώρα.

«Ζητάτε εκλογές αλλά δεν τις θέλετε» είπε απευθυνόμενος στο ΠΑΣΟΚ, ενώ σχετικά με την πρόταση του κ. Παπανδρέου για συνεννόηση στο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας είπε ότι η ΝΔ δεν παίζει παιχνίδια με τους θεσμούς.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάντε χώρο να περάσει η Ελλάδα της αξιοπιστίας και της ελπίδας».

«Οι εκλογές δεν έχουν κόστος. Κόστος έχει να μείνετε στην εξουσία» είπε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εκείνη δημιουργεί την εκλογολογία, αναζητώντας τον κατάλληλο χρόνο να στήσει τις κάλπες.

«Εμείς δεν πρόκειται να έχουμε καμία συναίνεση με κανένα κόμμα» είπε από την πλευρά της η Αλέκα Παπαρήγα. Αλλά και ο Αλέκος Αλαβάνος απέρριψε τα αιτήματα για συναίνεση λέγοντας ότι «η λογική είναι συγκρουσιακή σήμερα».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι δεν ώρα για εκλογές και η η παρούσα Βουλή μπορεί να δώσει «μια άλλη κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής».

Καραμανλής: «Ζητάτε εκλογές αλλά δεν τις θέλετε»

Ο Κ.Καραμανλής ζήτησε συναίνεση για την αντιμετώπιση της κρίσης και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για ανευθυνότητα, στρατηγική μικροκομματικής σκοπιμότητας και πλειοδοσία παροχών.

Απαντώντας στο αίτημα του ΠΑΣΟΚ για εκλογές είπε ότι δεν απασχολούν τον ίδιο οι εκλογές, «ειδικά αυτήν ώρα», και προτεραιότητα είναι η αντιμετώσπιση των προβλημάτων της χώρας.

«Εκείνο που μας απασχολεί, ειδικά αυτή την ώρα, δεν είναι οι εκλογές. Εμείς έχουμε άλλο σχεδιασμό. Δική μας προτεραιότητα είναι η μάχη με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και της κοινωνίας», τόνισε ο κ. Καραμανλής.

«Ζητάτε εκλογές αλλά δεν τις θέλετε. Το ίδιο κάνατε και μετά το 2004. Τα αποτελέσματα τα ξέρετε. Προσέχετε όταν τις ζητάτε», είπε ο κ. Καραμανλής.

Ειδικότερα για την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για συμφωνία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός είπε ότι «εμείς παιχνίδια δεν κάνουμε» και αντεπιτέθηκε:

«Με το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, εμείς δεν παίζουμε. Παιχνίδια δεν κάνουμε. Εσείς και τα στελέχη σας είστε εκείνοι που άμεσα ή έμμεσα διακηρύσσετε ότι θα προκαλέσετε εκλογές το 2010» είπε.

Εξάλλου, ο πρωθυπουργός κάλεσε εκ νέου τις πολιτικές δυνάμεις «να βάλουμε τέλος στη στείρα άρνηση, στο 'όχι σε όλα', στις πολωτικές και διχαστικές αντιπαραθέσεις».

Εκείνο που χρειάζεται ο τόπος, πρόσθεσε, «όσο ποτέ στο παρελθόν, είναι η υπεύθυνη συμπεριφορά όλων. Είναι η αποφυγή μετωπικών πολιτικών και κοινωνικών συγκρούσεων».

Τέλος, ο ο πρωθυπουργός επέκρινε τον κ. Γ.Παπανδρέου ότι κατέφυγε σε «χονδροειδείς ανακρίβειες» σε σχέση με την οικονομική κατάσταση της χώρας και τον κατηγόρησε ότι «δεν λέει κανένα μέτρο, καμία συγκεκριμένη πολιτική, καμία συγκεκριμένη δράση.Επιδίδεται σε αοριστολογίες, μοιράζει ακοστολόγητα πακέτα, στέλνει ευχετήρια κάρτα σε όλους.»

Παπανδρέου: «Το κόστος είναι να μείνετε»

Ο Γ.Παπανδρέου ζήτησε εκ νέου εκλογές έως τον Ιούνιο, σημειώνοντας ότι είναι μια πρόταση ευθύνης από το ΠΑΣΟΚ. «Οι εκλογές δεν έχουν κόστος. Κόστος έχει να μείνετε στην εξουσία. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση».

«Μεταξύ του να μείνετε στην εξουσία και της Δημοκρατίας, επιλέξτε τη Δημοκρατία. Αφήστε τους Έλληνες να επιλέξουν. Κάντε χώρο να περάσει η Ελλάδα της αξιοπιστίας και της ελπίδας» επισήμανε.

«Ψάχνετε να βρείτε πότε θα πάτε σε εκλογές, με περισσότερους πολίτες εξαρτημένους από τα ρουσφέτια σας. Η ΝΔ όχι μόνον δεν αποκλείει τις εκλογές, αλλά τις προετοιμάζει. Την εκλογολογία την έχετε δημιουργήσει εσείς, με τη διγλωσσία των υπουργών σας», είπε ο κ. Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον Κ.Καραμανλή προσωπικά ότι έχει αποτύχει παντού και την κυβέρνηση πως ό,τι έχει αγγίξει έγινε αντικείμενο κακοδιαχείρισης και απαξίωσης και πως επί πέντε χρόνια κυβερνά με φαυλότητα και πελατειακές σχέσεις. Η κυβέρνηση «δεν έδειξε ποτέ υπευθυνότητα και σοβαρότητα, πως ζητά τώρα συναίνεση;» αναρωτήθηκε ο κ. Παπανδρέου.

Έκανε λόγο για αντίληψη της «άρπα - κόλα» και ανυπαρξία εθνικού σχεδίου -«δεν το λέω μόνο εγώ», σημείωσε, «δείχνοντας» τον Δ.Αβραμόπουλο. Πρόκειται για σχέδιο προεκλογικής σπατάλης, τόνισε.

Επέκρινε πτυχές της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και κατέληξε επαναλαμβάνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταργήσει σειρά αποφάσεων της κυβέρνησης, με πρώτο το Χωροταξικό για τον τουρισμό.

Αναφερόμενος στο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι πρόκειται για αξιόπιστο σχέδιο ανάταξης της χώρας και αναφέρθηκε στα σημαντικότερα σημεία του. Παράλληλα, κατέθεσε στα πρακτικά το πρόγραμμα του κόμματος για τις άμεσες ενέργειες για την έξοδο από την κρίση.

«Ο τόπος δεν αντέχει διγλωσσίες και σύγχυση.Δεν ζητούμε εκλογές για να πάρουμε την εξουσία, αλλά για να βγει η χώρα από την θεσμική, οικονομική κρίση, την κρίση των αξιών», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Παπαρήγα: Μόνη λύση το εργατικό κίνημα

«Βεβαίως όλα τα κόμματα πρέπει να έχουν πρόταση εξόδου από την κρίση στην οικονομία. Για το ΚΚΕ η πρόταση είναι η ανάκαμψη του εργατικού κινήματος και πρέπει να εκφραστεί με την καταδίκη των δύο κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα» τόνισε η γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Η κ. Παπαρήγα επέκρινε τόσο την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ όσο και το ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις προτάσεις τους για την έξοδο από τη κρίση τονίζοντας ότι η φιλοσοφία τους είναι «αρκεί να διασωθεί το κεφάλαιο».

Στη συνέχεια, η κ Παπαρήγα ανέπτυξε τις προτάσεις του κόμματος της, ανάμεσα τους «γενναίες αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση των ειδικών φόρων και του ΦΠΑ, ενώ σημείωσε ότι το κόμμα της «απορρίπτει τα φιλόπτωχα ταμεία και τις ελεημοσύνες».

Στην πρόταση του πρωθυπουργού για συναίνεση η Αλέκα Παπαρήγα είναι αρνητική, απορρίπτοντάς την και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν πρόκειται να έχουμε καμία συναίνεση με κανένα κόμμα. Μετά τις εκλογές το κλίμα της συναίνεσης θα προχωρήσει. Αυτό φοβόμαστε και αυτό το κλίμα θα προσπαθήσουμε να το χαλάσουμε».

Αλαβάνος: «Δεν μπαίνουμε σε τέτοια συναίνεση»

«Άκουσα την κυβέρνηση να θέλει συναίνεση των πολικών δυνάμεων. Δεν μπορούμε να μπούμε σε τέτοια συναίνεση. Η λογική είναι συγκρουσιακή σήμερα, ή θα συγκρουστούμε τώρα με τις πολιτικές ή θα τις αποδεχθούμε με τις τεράστιες παγίδες για την ελληνική οικονομία», δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος.

«Την κρίση την έφερε η ιδιοτέλεια, η συρρίκνωση του δημοσίου, η κατάργηση του κοινωνικού κράτους», πρόσθεσε ο κ. Αλαβάνος. «Θα έπρεπε να το καταλάβετε και να παίζετε νόμιμα, αντί να παίζετε με τον ελληνικό λαό» σημείωσε, στέλνοντας παράλληλα ένα «μήνυμα επαγρύπνησης και ελπίδας ότι αν γίνει μια μεγάλη στροφή στη χώρα μας, μπορούν να αλλάξουν πολλά».

Ο κ. Αλαβάνος τόνισε ότι υπήρξαν ενδιαφέρουσες αναφορές στην ομιλία του Γ.Παπανδρέου, όπως εκείνη της «κοινωνικής δικαιοσύνης απέναντι στην κοινωνική αδικία, αλλά αυτές καλύπτουν σημεία όπου υπάρχει ανάγκη βασικής ρήξης. Πρέπει να γίνει δουλειά και δεν μπορεί να δουλεύουμε τον κόσμο με αοριστίες».

Η πολιτική που αντιπροτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως παρουσιάστηκε από τον Αλέκο Αλαβάνο, αξιώνει την «επιστροφή στο Δημόσιο», ως εργαλείο ανάπτυξης και την καίρια σύγκρουση με τα αναπτυξιακά μοντέλα που επέβαλλε η ΕΕ, την ώρα ακριβώς της καταστρατήγησής τους από τις κυβερνήσεις ενόψει της κρίσης.

Για το θέμα της συναίνεσης ο κ. Αλαβάνος τόνισε: «Ως ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζουμε να συνεργαστούμε με κανέναν. Δε διστάζουμε να συνεργαστούμε με δυνάμεις που προέρχονται από τον σοσιαλιστικό χώρο, αλλά με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δεν είμαστε το ναυαγωσοστικό του συστήματος».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, απευθύνει προτάσεις για κοινή δράση στο ΚΚΕ και στο ΠΑΣΟΚ, σε άτομα που προέρχονται από τον σοσιαλιστικό χώρο, σε ολόκληρη την κοινωνία.

Καρατζαφέρης: Η Βουλή δίνει άλλη κυβέρνηση

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης παρουσίασε πρόταση 20 σημείων για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση και άσκησε κριτική στον πρωθυπουργό για τα όσα δήλωσε νωρίτερα. «Δεν πείσατε κανέναν κ. Καραμανλή», ανέφερε.

Ο κ.Καρατζαφέρης πρότεινε κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής, τονίζοντας ότι «δεν είναι ώρα για εκλογές».

«Δεν τραβάει το πράγμα. Δεν μπορεί να είναι υπό την ομηρία του Μανώλη ή του Δαϊλάκη. Δεν είναι όμως και ώρα για εκλογές. Η παρούσα Βουλή μπορεί να δώσει μια άλλη κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής. Δεν είναι καλοί μόνο στη ΝΔ, υπάρχουν και στο ΠΑΣΟΚ και αλλού», τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης και παράλληλα επιτέθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου, για το θέμα των εκλογών.

Παπαθανασίου: «Θέλουμε δίπλα μας την αντιπολίτευση»

Με τη σειρά του ο υπουργός Οικονομίας, Γ.Παπαθανασίου κάλεσε την αντιπολίτευση να σταθεί πλάι στην κυβέρνηση, αυτή την κρίσιμη ώρα, λέγοντας ότι «από τις επιλογές όλων μας θα κριθεί το μέλλον του τόπου».

«Η κυβέρνηση θα δώσει τη μάχη, ώστε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την επίτευξη των στόχων του συγκεκριμένου σχεδίου που κατήρτησε», τόνισε και απηύθυνε το μήνυμα: «Σε αυτή την μάχη την αντιπολίτευση τη θέλουμε δίπλα μας. Δεν έχουμε πολυτέλεια για στείρες αντιπαραθέσεις.

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τόνισε: «Στέλνετε ένα μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ ούτε ένιωσε, ούτε νιώθει την ανάγκη να αλλάξει να γίνει καλύτερο [...]. Πως μπορεί ο ηγέτης ενός κόμματος, υπεύθυνου και αξιόπιστου να μιλά για υπό κατάρρευση οικονομία και από την άλλη να υπόσχεται παροχές 7 δισ. ευρω;» και πρόσθεσε πως από όλα αυτά δύο συμπεράσματα εξάγονται:

«Είτε το ΠΑΣΟΚ ξέρει καλά τι λέει, άρα παραπλανά, είτε δεν έχει συναίσθηση της πραγματικότητας, άρα είναι επικίνδυνο για τον τόπο».

*Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος αναφερόμενος στις δηλώσεις του πρωθυπουργού περί αυτοσυγκράτησης, τόνισε: «Οι δυνάμεις της εργασίας λένε και θα εξακολουθήσουν να λένε «όχι» στην αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων και στις απολύσεις. Αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα πρέπει να επιδείξει η κυβέρνηση στη σωρεία των αντεργατικών πολιτικών και οι εργοδότες στο τσουνάμι των απολύσεων που έχουν εξαπολύσει εναντίον των εργαζομένων.

Newsroom http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=985521&lngDtrID=244
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
Πως μπορεί ο ηγέτης ενός κόμματος, υπεύθυνου και αξιόπιστου να μιλά για υπό κατάρρευση οικονομία και από την άλλη να υπόσχεται παροχές 7 δισ. ευρω;

ΚΛΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟ 2003;
Ο χρήστης Ermis είπε…
koυκουρουκουκου κωστάκηςςς!!
Απο χαζό και απο μικρό μαθαίνης την αλήθεια!!!
xazopaidi.blogspot.gr
Πραγματικά αξίζει!!Δείτε το!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ.
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ "ΚΩΜΩΔΙΑ".."ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΤΟΥ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ" ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
ΕΑΝ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΟΝΕΙΡΑ"..,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΙΩΡΓΑΚΗ
ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τελικά φαίνεται ότι σε αυτό το κόμμα όλοι έχουν κολλήσει το αλτσχάιμερ του αρχηγού. Τι συμβαίνει παιδάκια, σας βάζουν τίποτε εκεί στα συνέδρια και έχετε παραφρονήσει;
Τα πολύπλοκα δεν τα καταλαβαίνετε και με τα απλά μπερδεύεστε.
Μία εβδομάδα τώρα σας ρωτάμε να μας εξηγήσετε ΓΙΑΤΙ ο απόφοιτος του πίκπα δεν δέχθηκε να γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νόμο Παυλόπουλου, που ευνοεί ιδιαίτερα το πρώτο κόμμα και μας λέτε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
6 μήνες τώρα λέτε ότι είσαστε σίγουροι ότι θα είστε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, ΟΚ. Αφού ο νόμος Παυλόπουλου ευνοεί το πρώτο κόμμα γιατί δεν τον δέχεστε λοιπόν;
Δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις:
Πρώτο, έχετε εντελώς μπερδευτεί. Θα έπρεπε μόνοι σας έχετε καταλάβει ότι με το βλακογιώργο στην ηγεσία σας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κερδίσετε (όσο και να σας βοηθούν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κοντομηνάς, ο Κυριακού και ο Βρυώνης).
Δεύτερο, οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο είναι μαιμού, πάντα ήτανε. Κάθε σαββατοκύριακο δημοσκοπήσεις υπέρ του πασόκ και εσείς δεν θέλετε τον εκλογικό νόμο που ευνοεί το πρώτο κόμμα, άρα ξέρετε ότι είναι μαιμού και κάνετε την πάπια.
Τι να πεί κανείς, περαστικά στους φανατικούς πράσινους μουτζαχεντίν.
Πηγαίνετε σε κανένα γιατρό και, εάν ούτε αυτός δεν μπορέσει να βοηθήσει, ρίξτε το στη θρησκεία, που ξέρεις;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΑΠΟ ΤΑ BLOGS ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ.

ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ (ελπίζουμε να φοράτε σιδερένια σώβρακα).

Σήμερα 12-2-09 στα νέα των 8, ο Εισαγγελάτος έβγαλε ένα εφοπλιστή που είπε ότι το 2006 έδωσε στον Παυλίδη 130.000 ευρώ μετρητά για να παίρνει δουλειές, αποδείξεις δεν έχει.
1. Ο εισαγγελέας πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να παρέμβει
2. Ο Παυλίδης πρέπει να του κάνει αγωγή για να αποδείξει την αθωότητά του
3. Ο εισαγγελέας να ψάξει και για σχέσεις του εφοπλιστή με τον άλλο εφοπλιστή Μίνωα Κυριακού του ANT-1.
Μερικοί πλούσιοι επιχειρηματίες έχουν ξεχάσει ότι στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία, δηλαδή αποφασίζει ο λαός, εκτός εάν νομίζουν ότι επειδή έχουν λεφτά και κανάλια θα μπορούν να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις.
ΕΑΝ Ο ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΞΑΝΘΙΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗ Ν.Δ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.
Θα τον ξεμπροστιάζουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ μαζί με όλους τους πάμπλουτους καναλο-ηθοποιούς των ψευτο-ειδήσεων και των άλλων εκπομπών του.
Πχ. όπως τον Ευαγγελάτο, που για πολλά χρόνια ήταν μέλος της ΠΑΣΠ και του πασόκ αλλά το κρύβει επιμελώς, κάνοντας τον αδέσμευτο δημοσιογράφο.
……………….
Μου αρέσει να το θυμάμαι, δεν ξέρω γιατί.
Την 4-2-2009, το ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση του τομέα έκανε ΩΜΗ παρέμβαση στα εσωτερικά της ΕΟΕ και ζήτησε από όλες τις ομοσπονδίες του κόμματος να ψηφίσουν τον Κυριακού.
Είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον Γιώργο Παπανδρέου να παίρνει θέση υπερ ενός καναλάρχη κάτι που δείχνει την άμεση διαπλοκή του πασόκ με τα ΜΜΕ.
(Για άλλη μια φορά το χαζο-κούταβο πόνταρε σε λάθος άλογο)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
an thimame kala to pasok san komma exei oikonomika falirisei, kai exei proeispraxei tis epidotiseis ton epomenon xronon...

ayto einai to sxedio tous kai gia tin ellada, an ginoun kivernisi ?

an den einai ikanoi na mazepsoun ta oikonomika tou kommatos, me poio ithiko dikaioma mas zitane tin psifo tous gia na paroun sta xeria ta oikonomika tou kratous ?
Ο χρήστης Ermis είπε…
ΠΑΣΟΚ(κομμα) χρέος 7,6 εκατ!!!(2007)
νδ(κομματάκι) χρέος 18,1!!!!!!!! (2005 σκέψου πόσα μέχρι τώρα)
Πατρίδα με ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση 169 δις χρέος!
850.000 κάτω απο το οριο της φτώχειας
Πατρίδα με νδ κυβέρνηση(σε πέντε χρόνια οι (α)νοικοκύρηδες 320 δις χρέος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.150.000 κατω απο το οριο της φτώχειας!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειδες το Tufts Univ.(συγνώμη TEI Ζωικού Κεφαλαίου Ανω Γκαμήλας Σερρων) ;
Αντε να πληρώνουν και τα τρισέγγονα μας τσι κουμπάρες και τσι κουμπάρους του κωστάκηςςςςςςς.....
ετσι για να "στανιάρουμε"!!!!!