Από τό συνέδριο τών ατόμων μέ αναπηρία ο Γιώργος Παπανδρέου επιμένει. Εκλογές τώρα, δόλιο τό ερώτημα πού θα βρούμε τα λεφτά...


Από το βήμα του εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου των Ατόμων με Αναπηρία, ο Γ. Παπανδρέου, επανέλαβε το αίτημα για πρόωρες κάλπες, λέγοντας ότι η Ελλάδα χρειάζεται εντός του 2009 μία κυβέρνηση που να στηρίξει πολιτικές με επίκεντρο τον άνθρωπο και πρόσθεσε ότι αποτελεί εθνικό χρέος για το ΠΑΣΟΚ να βγάλει τη χώρα από την κρίση.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε «δόλιο» το ερώτημα που διατυπώνεται, όπως είπε, από την κυβέρνηση για το πού θα βρει το ΠΑΣΟΚ τα χρήματα ώστε να υλοποιήσει τις πολιτικές του εξαγγελίες.
Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση ότι «κρύβεται πίσω από προβλήματα και μεγαλόστομες εξαγγελίες, πίσω από κούφια λόγια. Μπορεί και εξυπηρετεί ειδικά συμφέροντα, τους ισχυρούς, τις τράπεζες, τους "ημέτερους", ενώ ψάχνει άλλοθι στις κρίσεις για να αποφύγει τις πραγματικές της ευθύνες».
Ο Γ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στις πολιτικές που εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ επί κυβερνήσεων Α. Παπανδρέου και Κ. Σημίτη και περιέγραψε τους άξονες στους οποίους θα κινηθεί ο ίδιος εφόσον αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.http://www.e-tipos.com/newsitem?id=74334

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τον έχετε παρεξηγήσει το Γιωργάκη, ξέρει και οικονομικά και απ’ όλα ξέρει.
Έχει και πτυχίο, το ξέρατε αυτό;
Έπειδή οι περισσότεροι δεν ξέρετε τί πτυχίο έχει να σας πώ εγώ.
Κοινωνιολογίας, μιλάω σοβαρά παιδιά, μη γελάτε.
Μα την παναγία.
Κοινωνιολογίας.
Δηλαδή όπως λέμε πατριδογνωσίας, οικοκυρικών, χαρτοκοπτικής, τιγκελού-κοπτοραπτού, και λοιπά.
Έχει γενικώς τεράστιο ακαδημαικό υπόβαθρο. Πέρασε από την ΑΣΟΕΕ (απέξω), από τη Νομική (απέξω) από το Πολυτεχνείο (απέξω), από την Ιατρική (απέξω) και λοιπά, άστα να πάνε, γελάνε και οι μάντρες.
ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΑ ΟΥΦΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Τώρα τελευταία μάλιστα κάνει και εντατικό μάθημα στα Ελλήνικος.
Επειδή παλιά τα σαρδάμ ήταν πιο πολλά από τις λέξεις του, οι επικοινωνιολόγοι του είπαν να μιλάει όσο πιο αργά γίνεται, φαίνεται πιο σοβαρός. Του είπαν επίσης ότι όταν μιλά αργά έχει και άλλα πλεονεκτήματα, για παράδειγμα συμβαδίζουν τα λόγια του με τις σκέψεις, καλό και αυτό.
Τώρα ο υπόλοιπος λαός τι να πεί, μάλλον πλάκα μας κάνετε.
Βρε παλληκάρια μου, τόσος κόσμος στο κόμμα, που το ψωνίσατε αυτό το κουνουπίδι;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και όμως έγινε!
Προχθές 4-2-2009, το ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση του τομέα έκανε ΩΜΗ παρέμβαση στα εσωτερικά της ΕΟΕ και ζήτησε από όλες τις ομοσπονδίες του κόμματος να ψηφίσουν τον Κυριακού.
Είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον Γιώργο Παπανδρέου να παίρνει θέση υπερ ενός καναλάρχη κάτι που δείχνει την άμεση διαπλοκή του κόμματος με τα ΜΜΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σιγά που τους νοιάζει. Εκείνοι θέλουν να τον βγάλουν πρωθυπουργό , για να τον έχουν κινούμενό τους και να δουλεύει από πίσω η κουτάλα. Εχουν να φάνε. Παραπάνω από Χρηματιστήριο , σκάνδαλο Κοσκωτά κλπ....
Ο χρήστης Ermis είπε…
Σιγά ρε.. μη μας πάθης τίποτα!!!
Ο κωστάκης ομως ..εεε..με τον Κούβελο και τον αλλον πως τον είπαμε ;τον εξυγειαντή του ΧΑΑ,,Παρτάλη;
Συγνώμη Καρτάλη και τις"διορισμένες" διοικήσεις ....Αυτοί ειναι Αμέμπτου Ηθικηςςςςς;
M' αρέσει που θα εκανε και ελέγχους για το Σκάνδαλο του Χρηματηστηρίου!!!!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ:
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ερμή,
συνεχίζεις να σχολιάζεις χωρίς να έχεις μάθει πρώτα ορθογραφία, για να μην συζητήσουμε για τις ασυνάρτητες και σκόρπιες σκέψεις σκέψεις σου.
Μου θυμίζεις ένα Ελληνοαμερικάνο του κόμματός σου, ακριβώς του ίδιου επιπέδου.
Keep walking.
Ο χρήστης Ermis είπε…
Ανώνυμε,
η ασυναρησία της"κυβέρνησης που εχει περισέψει η βλακεία" με τον ασυνάρτητο τηλεοπτικό διαγγελματία αρχηγό της,δηλ. τον ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ τον κωστάκηςςς,ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!!
Συνεπώς ενα τέτοιο κόμμα με τέτοια κυβέρνηση ,με βλάκες,θα εχει οπαδούς τέτοιους βλάκες σαν την αφεντομουτσουνάρα σου!
Μαζέψτε πρώτα τα ασυνάρτητα και "ατάκτως ειρημμένα"κομμάτια της νδ(πάντα με μικρά..ετσι οπως την καταντήσατε )και μετά ασχολήσου με την ΩΡΘΩΓΡΑΦΥΑ !!!!
ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ AΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ;
ΣΕΜΝΑ..ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ...;
Oεεοοοο..τι ερχετε;
Φωτιά στα μπατζάκια σας!
"εξ οικείων τα βέλη"!!!!
Και τα βέλη ειναι φαρμακερά
και δεν σας σώζει ουτε η ....ιατρός(συγνώμη η νηπιαγωγός ) Νατασα!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ερμή,
τελικά εσύ μπάζεις από παντού.
"ερριμένα" παιδάκι μου σημαίνει ριγμένα, χριστέ μου τί είναι τούτος εδώ; Βγαίνει από το "πλίνθοι τε και κέραμοι ατάκτως ερριμένοι" δηλαδή πέτρες και κεραμίδια πεταγμένα στην τύχη.
Τώρα, εάν σου πώ ότι έχεις μυαλό κόκκορα θα παρεξηγηθείς.
Τέλος πάντων, πίσω στο θέμα μας.
Εάν είσαστε τόσο σίγουροι ότι θα κερδίσετε στις επόμενες εκλογές, γιατί ο αρχηγός σου δεν δέχθηκε τον εκλογικό νόμο που πριμοδοτεί το πρώτο κόμμα;
Είναι πολύ δύσκολο για σένα να απαντήσεις την πιό απλή ερώτηση του κόσμου;
Δώσε μιά απάντηση ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ και θα σε παραδεχθώ.
Άν η απάντηση είναι άλλα αντ'άλλων όπως αυτές του Γιωργάκη στην προχθεσινή συνέντευξη, άστο καταλάβαμε.
Ο χρήστης Ermis είπε…
Ανώνυμε,
απο βλάκες οπαδούς δεν παίρνω μαθήματα!
Για να σου εξηγήσω την επιλόγη, να μην δεχθούμε την πρόταση(ουτε και οι δικοί σας δεν ξέρουν γιατί την εκανε ο Πάκιςςς και ο Μητσοτάκηςςς,μπρρρ..φτου..φτου..δια στόματος Ντορούλας)πρέπει να εχεις την δυνατότητα να το καταλάβης!
Πιστεύης οτι εχεις την ικανότητα αυτη;
Αμφιβολίιιες,αμφιβολίιιες.....ελεγε ενα παλιό τραγούδι!!!
--Μειμαράκης : δεν..ξέρω..ρωτήστε αυτούς που εκανα αυτες τις δηλώσεις!!
Παρ΄ολα αυτά ,για να σε βοηθήσω,κυκλοφορουν κατι βιβλιαράκια με νομολογίες και εφαρμογη των νόμων..Φθηνα ειναι..δεν κοστίζουν πολύ!
Ετσι για να μαθαίνετε περι θεσμών και οχι περι βλακείας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ερμή,
Για ξαναδιάβασε τί έγραψες.
Αυτό είναι απάντηση;
....
Wolf, συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά διώξε από το Blog τέτοιου επιπέδου άτομα.
Μερικοί άνθρωποι είναι σε απόλυτη σύγχυση, δεν έχει νόημα η συζήτηση μαζί τους.
Ο χρήστης wolf είπε…
φίλε 6.16 γενικά η γνωμη μου ειναι οτι γινεται μια ανταλλαγη αποψεων και ο καθενας κρινεται απο αυτα που γραφει ο ιδιος. οσοι διαβαζουν δεν ειναι τιποτα χαζοι που δεν καταλαβαινουν. οταν παρακολουθουμε μια συζητηση ολοι καταλαβαινουμε τι γινεται...οπως βλεπεις εδω υπαρχουν εδω ακομα και αναρτησεις οι οποιες ειναι ακραιες αντιΝΔτικες. αυτο δεν μας ενοχλει. γενικα εγω προσωπικα εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στην κριση των αναγνωστων. δεν φοβαμαι ουτε τις αντιθετες αποψεις ουτε τις βρισιες...ειδικα για τις βρισιες μπορω να σου πω οτι ειναι γνωστο οτι ειναι ο χειροτερος τροπος για να περασεις μια αποψη...
Ο χρήστης Ermis είπε…
Aνωνυμε,
αν ανατρέξεις σε ολα τα post,οι βρισιές και οι χαρακτηρισμοί που απευθήνεται εσείς οι "πνευματικα ανώτεροι"(sic),σε οσους εχουν αντίθετη αποψη απο εσας,οι δικοί χαρακτηρισμοί μου ,το ελάχιστο, ειναι επιεικείς!
Αλλωστε ,οι χαρακτηρισμοί ,απο μέρους μου,ειναι αντιγραφή των σχολίων και των απόψεων ¨"δικών" σας στελεχών και των δικών σας δημοσιογράφων!!!
Οταν οι "δικοί" σας ανθρωποι δεν σας εχουν σε εκτίμηση και σας χαρακτηριζουν βλάκες ή κοιμωμένους ή κουφούς ή λαμόγια ή ψεύτες ή και ανίκανους,απευθηνθείτε σε αυτούς!!!!!
Πειτε και στούς δικούς σας καθημερινούς σχολιαστές του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης να μην σας κοροιδευούν και να μην χαρακτηρίζουν τον κωστάκηςςς, τα στελέχη της κυβέρνησης και της νδ.
Συνεπώς το "κάτσε καλα,γιατί θα φωνάξω τον θείο μου(wolf) και θα σε κάνει νταντά"να τα γράψεις στούς δικούς σας!!
Αλλωστε ειναι ιδιον χαρακτηριστικό της παράταξης σας να φωνάζετε τον"μπαμπούλα",σε ολη την ιστορία της Πατρίδας!
Οταν με το καλό αποφασίσετε να γίνετε σοβαροί πραγματικά και να δείτε την πραγματικότητα..τότε ισως τα σχόλια μου να ειναι ανάλογα του επιπέδου!!
..αν και δεν μαθαίνετε εσείς..διαβάστε τον Αβραμόπουλο στην Real..και τις δηλώσεις Καραμάριου,Καραχάλιου, Αλογοσκούφη και τόσων αλλων..πρίν αλέκτωρ λαλήση τρίς!
Τα παράπονα σας στον κωστάκηςς ετσι πως κατάντησε τον τόπο (σκασίλα μου για την νδ)! Με 2.150.000 ( με το 2004 περίπου 850.000)Ελληνες(νδημοκράτες και μη) κατω απο το οριο της φτώχειας με τις 600.000 το 2008!!!!
Με 147 δίς επιπλέον,μέσα σε τέσσερα χρόνια, δημόσιο χρέος δηλ οσο περίπου χρωστούσαμε απο καταβολής Ελληνικού Κράτους(Εθνικό Λογιστηριο)
Κατα τα αλλα κάτσε να βαφκαλίζεστε εσυ και οι ομοιδεάτες σου με τίς δηλώσεις για τον εκλογικό νόμο του Μητσοτάκηςςς και οχι του Πάκιςςς!!!
Ο χρήστης Ermis είπε…
Ααα... και να μη ξεχάσω και το πρόσφατο γεγονός,αν μη τι αλλο χαρακτηρίζη απόλυτα το ποιοί τελικά εισαστε,το ΚΟΨΙΜΟ(παλιά μου τέχνη ..κόσκινο) της νετ του Γεωργίου Παπανδρέου στην συνεντευξη του!
Ισως γιατί δεν αντέχετε την αντίθετη αποψη και μάλιστα οταν προερχετε απο τον καταπληκτικό Κούλογλου!
Βλέπεις ο ρουσόπουλος,αφησε αξιο τέκνο τον παναγόπουλο,υφισταμενος του πάκιςς, ο οποίος εινα υφιστάμενος του κωστάκηςςς!
Διδάξατε ηθος!!!
Λυπάμαι δεν θα πάρω.....τέτοιο μάθημα ηθους..κρατήστε το για σας!!!