Καθημερινή - Public issue: Σέ περιμένω να ρθείς και πάλι , μαζί να φτιάξουμε μιά Ελλάαδα μεγάααληηηηη.....



Παράθυρο ευκαιρίας για τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και την κυβέρνηση εμφανίζεται να αποτελεί ο ανασχηματισμός της περασμένης Τετάρτης, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της Public Issue για την "Καθημερινή της Κυριακής".
Στο ερώτημα πως αξιολογείτε τον κυβερνητικό ανασχηματισμό της 7ης Ιανουαρίου, το 39% δηλώνει ότι έχει γενικά θετική εντύπωση, έναντι του 23% που τον προσεγγίζει αρνητικά.
Επίσης το 36% πιστεύει ότι η κυβέρνηση θα γίνει καλύτερη έναντι του 7% που κρίνει ότι θα γίνει χειρότερη. Το 55% απαντά ότι δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι.
ΥΓ Τό πόστ διαβάζεται αφού πρώτα πατήσετε το βίντεο να παίζει και υπό την υπόκρουση τού ύμνου της ΝΔ. Ο ήχος τέρμα please. (Ομως τα γραπτά μένουν. Και τα τωρινά και τα λίγο παλιότερα. Πέρα από πλάκες)

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
apaixtos :)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φοβερός ο wolf, όπως πάντα.
Πάντως το βιντεάκι μάλλον Ντορικός το έχει φτιάξει. Και αυτό διότι απεικονίζονται όλοι οι πρωθυπουργοί της ΝΔ και στο εμφανίζεται και η Ντορούλα. Τυχαίο?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έλεος!
Όχι και άλλη μεγάλη Ελλάδα...
Δεν θα μείνει τίποτα στο τέλος!

Ευχαριστούμε, Δεν θα πάρουμε !
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Η ΟΧΙ; ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ.