Απρόβλεπτος καί χωρίς φρένο στίς απολαύσεις ο Αρης Βωβός. Τον τίτλο της πλέον εκκεντρικής διεκδικεί σθεναρά η Αντα Βωβού.


Το γεγονός ότι δε γνωρίζει φρένο στις απολαύσεις, τον κάνει ιδιαίτερα απρόβλεπτο. Δεν το έχει σε τίποτε- λένε όσοι τον γνωρίζουν- να νοικιάσει ιδιωτικό αεροπλάνο για να πεταχτεί ως το Λας Βέγκας: ο Αρης, όταν δεν βρίσκεται στη σκόνη του ράλι, επιλέγει να ανεβάζει την αδρεναλίνη του στα καζίνα της πόλης.
Οι... καταθέσεις στο Λας Βέγκας γίνονται συνήθως στην κλασική πλέον στάση του ταξιδιού της οικογένειας (σ.σ.: είναι έγγαμος με την κυρία Βίκυ Βωβού και έχουν μία κόρη, τη Μαρία-Πία ) προς την Καραϊβική, προορισμό αγαπημένο στις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά και του Πάσχα.
Συχνοί θαμώνες νυχτερινών κέντρων και οι δύο, κάνουν τους υπευθύνους κάθε μεγάλης πίστας να τρίβουν τα χέρια τους όταν τους βλέπουν- παχυλά πουρμπουάρ, λουλούδια και τα συναφή.
Δεν υπάρχει ωστόσο καλύτερος καθρέφτης της κραυγαλέας αισθητικής τους από το σπίτι τους επί της οδού Πεντέλης στο Κεφαλάρι, στο οποίο έχουν επιχειρήσει... προσομοίωση με ιταλικό palazzo. Μπαρόκ ύφος, με ελάχιστες σπιθαμές τοίχων αστόλιστες.......
.......Τον τίτλο της πλέον εκκεντρικής διεκδικεί σθεναρά η Αντα Βωβού. Ζει σε μεζονέτα στο Κεφαλάρι, κάνει γιόγκα, οδηγεί Ρorsche turbo και- κυρίως- ψωνίζει. Σε μία μόνον από τις πρόσφατες εξορμήσεις της στη Ρώμη δαπάνησε περί τις 100.000 ευρώ σε δημιουργίες των Υves Saint Laurent, Ρrada και Fendi.
Με αναλογίες εντυπωσιακές, η Αντα έχει κάνει εμφανίσεις που αφήνουν λίγα περιθώρια στη φαντασία των ανδρών, και αντιθέτως πολλά στη γλώσσα των κυριών. Η μυθολογία τη φέρει να χαρίζει ως και το εσώρουχό της σε θαυμαστή που επέδειξε το ανάλογο ενδιαφέρον.....

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Η έννοια της πρόκλησης επεκτείνεται, πέραν του επιχειρηματικού τομέα, και στον τρόπο με τον οποίο έχουν επιλέξει να ζουν τα περισσότερα μέλη της οικογενείας Βωβού. Οχι τόσο ο ίδιος ο μεγαλοεργολάβος όσο ο γιος του Αρμόδιος - ογνωστός Αρης- και η θυγατέρα του Αντα. Η μοναδική που τηρεί αποστάσεις ασφαλείας από τους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, παρ΄ ότι έχει ενεργό ρόλο στη Διεθνή Τεχνική, είναι η μικρότερη κόρη του, η Ναταλί.

Γεννημένος το 1964 στην Αθήνα, ο Αρης έχει αναλάβει να συνεχίσει την παράδοση ως διευθύνων σύμβουλος στην οικογενειακή επιχείρηση. Εχει το masterfranchise της αλυσίδας CostaCoffee στη χώρα μας, αλλά και τα ηνία της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου. Σε μια έξαρση της στιγμής, και με αφορμή την εμπλοκή που παρουσιάστηκε στον Βοτανικό, ο ίδιος συνέδεσε μάλιστα τη βιωσιμότητα της ομάδας με την έκβαση της υπόθεσης του mall. Τις δηλώσεις του πήρε πίσω μόλις 24 ώρες αργότερα.

Τόσο οι εργασιακοί του ρυθμοί όσο και τα προσωπικά του χόμπι δηλώνουν ότι ο Βωβός junior είναι λάτρης της υψηλής έντασης. Η επίδοσή του στα χωμάτινα ράλι τον έχει κάνει ευρύτερα γνωστό ως έναν από τους γρηγορότερους έλληνες οδηγούς, συνήθεια που κόντεψε να του στοιχίσει πολύ ακριβά στους περυσινούς αγώνες στο Σούνιο. Από το 2002 και μετά, πάντως, ο ίδιος συμμετέχει επιλεκτικά στο άθλημα. Το γεγονός ότι δε γνωρίζει φρένο στις απολαύσεις, τον κάνει ιδιαίτερα απρόβλεπτο. Δεν το έχει σε τίποτε- λένε όσοι τον γνωρίζουν- να νοικιάσει ιδιωτικό αεροπλάνο για να πεταχτεί ως το Λας Βέγκας: ο Αρης, όταν δεν βρίσκεται στη σκόνη του ράλι, επιλέγει να ανεβάζει την αδρεναλίνη του στα καζίνα της πόλης.

Οι... καταθέσεις στο Λας Βέγκας γίνονται συνήθως στην κλασική πλέον στάση του ταξιδιού της οικογένειας (σ.σ.: είναι έγγαμος με την κυρία Βίκυ Βωβού και έχουν μία κόρη, τη Μαρία-Πία ) προς την Καραϊβική, προορισμό αγαπημένο στις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά και του Πάσχα.

Συχνοί θαμώνες νυχτερινών κέντρων και οι δύο, κάνουν τους υπευθύνους κάθε μεγάλης πίστας να τρίβουν τα χέρια τους όταν τους βλέπουν- παχυλά πουρμπουάρ, λουλούδια και τα συναφή.

Δεν υπάρχει ωστόσο καλύτερος καθρέφτης της κραυγαλέας αισθητικής τους από το σπίτι τους επί της οδού Πεντέλης στο Κεφαλάρι, στο οποίο έχουν επιχειρήσει... προσομοίωση με ιταλικό palazzo. Μπαρόκ ύφος, με ελάχιστες σπιθαμές τοίχων αστόλιστες.

Η κυρία Βωβού εμπιστεύθηκε αρχικώς τη διακόσμηση σε γνωστό ειδήμονα του εξωτερικού, γρήγορα όμως τον αντικατέστησε με τη νεαρή Αλεξάνδρα Κούμπα. Είναι άλλωστε γνωστό ότι δεν διστάζει να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της, χωρίς να νοιάζεται ιδιαίτερα για ισορροπίες- εξ αυτού θεωρούν πολλοί και ότι δεν διατηρεί αγαστές σχέσεις με πολλές από τις εκπροσώπους της αθηναϊκής κοσμικής ζωής.

Τον τίτλο της πλέον εκκεντρικής διεκδικεί σθεναρά η Αντα Βωβού. Ζει σε μεζονέτα στο Κεφαλάρι, κάνει γιόγκα, οδηγεί Ρorsche turbo και- κυρίως- ψωνίζει. Σε μία μόνον από τις πρόσφατες εξορμήσεις της στη Ρώμη δαπάνησε περί τις 100.000 ευρώ σε δημιουργίες των Υves Saint Laurent, Ρrada και Fendi.

Με αναλογίες εντυπωσιακές, η Αντα έχει κάνει εμφανίσεις που αφήνουν λίγα περιθώρια στη φαντασία των ανδρών, και αντιθέτως πολλά στη γλώσσα των κυριών. Η μυθολογία τη φέρει να χαρίζει ως και το εσώρουχό της σε θαυμαστή που επέδειξε το ανάλογο ενδιαφέρον. http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=252162