Δείτε τήν νέα ιστοσελίδα τού Λευκού Οίκου. Η αλλαγή ήρθε στήν Αμερική. Γειά σου ρε Ομπάμα...



Με τη φράση "Η αλλαγή έφθασε στην Αμερική" υποδέχεται πλέον τους χρήστες η ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου whitehouse.gov, όπου δίνεται η υπόσχεση στους επισκέπτες της ότι "θα ανοίξει ένα παράθυρο για όλους τους Αμερικανούς που ενδιαφέρονται για τις υποθέσεις της κυβέρνησης". Η νέα ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου θα είναι "ο τόπος όπου ο πρόεδρος και η κυβέρνησή του θα μπορούν να συνδέονται με τη χώρα και τον κόσμο" αναφέρεται σε άρθρο που δημοσιεύεται στο blog της ιστοσελίδας whitehouse.gov του Μέισον Φίλιπς, του διευθυντή νέων μέσων του Λευκού Οίκου.
"Το whitehouse.gov δεν είναι παρά η αρχή των προσπαθειών της νέας κυβέρνηση για τη διεύρυνση της παρουσίας της στο διαδίκτυο" γράφει ο Φίλιπς, υπενθυμίζοντας ότι το διαδίκτυο έπαιξε ρόλο-κλειδί στην προεκλογική εκστρατεία του Μπάρακ Ομπάμα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η επικοινωνία του Λευκού Οίκου μέσω των νέων μέσων θα είναι προσηλωμένη στην "διαφάνεια", την "επικοινωνία" και τη "συμμετοχή".
Υπόσχεται καθημερινή ανανέωση του περιεχομένου της και ενθαρρύνει τους χρήστες να εγγραφούν και να στέλνουν τις ιδέες τους μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
"Ο πρόεδρος Ομπάμα έχει δεσμευθεί να κάνει την κυβέρνησή του την πιο διαφανή και την πιο ανοικτή στην ιστορία και το whitehouse.gov θα διαδραματίσει ρόλο-κλειδί στην εκπλήρωση της υπόσχεσης αυτής" γράφει ο Μέισον Φίλιπς, εξηγώντας ότι τα προεδρικά διατάγματα θα δημοσιεύονται στη σελίδα του Λευκού Οίκου, μαζί με το πρόγραμμα του Μπάρακ Ομπάμα και διάφορες χρήσιμες πληροφορίες, που θα προορίζονται κυρίως για τα παιδιά.
Μπείτε στή ιστοσελίδα από εδώhttp://www.whitehouse.gov/

Σχόλια