Η Καθημερινή καί ο Σκάι (μέσω τής puplic issue) λένε ότι ο Γιώργος (ο Παπανδρέου) είναι καταλληλότερος γιά πρωθυπουργός...


Δίνουν επίσης μιά διαφορά 6 μονάδων.
38,5 το πασόκ και 32,5 η ΝΔ.
Δίνουν 12 στον Σύριζα, 8 στό ΚΚΕ και βάζουν στή βουλή το ΛΑΟΣ και τούς οικολόγους.
Οι οικολόγοι είναι αφιερωμένοι εξαιρετικά....
Επίσης βγάζουν τον Γιώργο καταλληλότερο με 35 μονάδες ενώ -και καλά - ο Καραμανλής είναι στό 34.
Εμείς να θυμίσουμε ότι η Καθημερινή άν θέλει μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση.
Γιατί δέν την ρίχνει αφού τα πράματα είναι τόσο καλά?
Γιατί δέν την ρίχνει να γελάσουμε και λίγο?
Να γίνουν εκλογές να μπούν επιτέλους και οι οικολόγοι στή βουλή....
ΥΓ Πάντως φαίνεται ότι και οι ΠΑΣΟΚοι έχουν μυριστεί ότι βρωμάει η δουλειά...
Ούτε αυτοί δεν πανηγυρίζουν πλέον.
Τσάμπα πάνε τα λεφτά για τις δημοσκοπήσεις...

Σχόλια

Ο χρήστης spinallongas είπε…
ΡΕ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΕΣ...ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΗΓΕ 34,8(με 1,42..δηλ πραγματικη ισοτιμια 24,5 δολ. το βαρέλι!!!!!) ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ!!!
ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ Η ΑΜΟΛΥΒΔΗ 0,793 ΤΟ ΛΙΤΡΟ?
ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ..ακομη και το αιμα απο τους ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ πίνεται!!!..ΟΥΣΤ...ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ..ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...και σας φταίη η Καθημερινή και ο Αλαφούζος!
Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε ΡΕ ΔΟΞΕΣ ΤΟ GIORGO-GEOFREY
χαχαχα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
σπιναλογκα εχεις δικιο.
ο καραμανλης πουλαει πετρελαιο.
ενω ο αλαφουζος ειναι ενας φτωχος κουλουρας.
Ο χρήστης spinallongas είπε…
ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ Ανωνυμε 7.19, για κατι κόκκινα παπόρια...
Δεν ειναι δα και τόσος κόπος!!Εσεις απο το νουδάκι ΞΕΡΕΤΕ και καλά μάλιστα..!!
Φτωχαδάκι ο Bobos..!Με κατι μετοχούλες (Χρηματηστήριο.. ειπαμε το λέγανε το σκάνδαλο?),με κατι τεχνικες εταιριες...με κατι μονοπώλια..κατι εργοστάσια και με κατι πτυχία ιατρικης απο νηπιαγωγεια...ελα ντε..
Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε λαμογιο σπιναλογκα
ο αλαφουζος εισαι?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΣΟΚ 38,5
ΝΔ 32,5
ΓΑΠ 35%
ΚΚ 34%
Ακόμα καιτώρα ούτε το κόμμα του δεν πείθει Ο ΓΑΠ. Ο ΚΚ λαμβάνει περισσότερο απ' ότι η ΝΔ.

Πάντως ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ στο 12% είναι ο παραλογισμός των πάντων. Έπαθαν παράκρουση όλοι οι ΝΔμοκράτες και ψηφίζουν ΓΑΠ με μανία. Αυτό δεν έγινε ουτε το 1993 με τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
Παίδες σας καταλάβαμε... ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης spinallongas είπε…
Ρε Ανωνυμε της πλάκας 7.33..της γειτονιάς μας ο τρελλός ολα ανάποδα τα βλέπει?Αλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε?Σαν τον Βοbo σας εισαι και εσύ!Οταν ξυπνήθηθ θα ειναι αργά(..ειναι πια αργάααα..αμα λαχη ναουμε ...Στελάρας Διονυσίου)Δεν πειράζει ομως ..εχει και Ιδρύματα για παιντιά με Ειδικές Αναγκες... και ειδικά μειωμένης αντίληψιςςςςςς γιατι αρχισατε να πληθαίνετε... τα κακομήρικα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βγήκε και το νέο γκάλοπ:
ΠΑΣΟΚ: 50%
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: -50%

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 100 ΜΟΝΑΔΕΣ!!!
Α... ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ!!! ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ, ΑΛΛΆ ΤΑ... ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
χοχοχο

ο ΓΑΠ πρωθυπουργός?

ή μήπως δεν ήταν τόσα χρόνια υπουργός (...μου αρέσει που μιλάει για ...παιδεία)

Συνέντευξη Γιώργου Α. Παπανδρέου στο Ιταλικό πολιτικό περιοδικό “L’ Espresso” και στο δημοσιογράφο Gianni Perrelli

Δημοσιογράφος : Γιατί, σε μία περίοδο παγκόσμιας κρίσης που τροφοδοτεί την δυσαρέσκεια σε όλες τις περιοχές του πλανήτη, αυτή η έκρηξη βίας ξέσπασε ακριβώς στην Ελλάδα;

Γ. Α. Παπανδρέου: Η κρίση εδώ είναι πολύ πιο βαθιά. Μέχρι τώρα φάνηκε μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Εξαιτίας των νεοφιλελεύθερων πολιτικών καταστράφηκε το δίκτυο προστασίας, το οποίο στην διάρκεια των προηγούμενων σοσιαλιστικών κυβερνήσεων εγγυόταν επενδύσεις, υποδομές, ποιότητα στην διαχείριση της πρόνοιας και της παιδείας. Ο κόσμος χάνει την εμπιστοσύνη του σε ένα σύστημα εξουσίας, που ευνοεί τις πελατειακές σχέσεις και υποβοηθά την διαφθορά. Αυτοί που αντιμετωπίζουν περισσότερες δυσκολίες είναι οι νέοι, oι οποίοι έχουν στερηθεί και αυτά τα κοινωνικά προγράμματα που διευκόλυναν την έξοδό τους από το τούνελ των ναρκωτικών. Μετά την περικοπή των κονδυλίων, οι φοιτητές των δημοσίων ιδρυμάτων είναι εξοργισμένοι, γιατί ξέρουν ότι προορίζονται για ένα μέλλον προσωρινής εργασίας. “Εκατομμύρια δολάρια στους τραπεζίτες, σφαίρες για τους μαθητές”, είναι το σύνθημα που ακούγεται περισσότερο στις διαδηλώσεις. Αυτό που συνθέτει με τον καλύτερο τρόπο την απόσταση αυτής της κυβέρνησης από τα πραγματικά προβλήματα της χώρας. Ο νεοσυντηρητισμός είναι ένα μοντέλο αποτυχημένο. Όπως ο σοσιαλισμός υπονομεύτηκε από την κακή εικόνα της Σοβιετικής Ένωσης, έτσι η δημοκρατία υπέστη φθορά από τα λάθη του George Bush και των οπαδών του.

Δημοσιογράφος: Υπάρχει ο κίνδυνος η οργή των νέων να εξελιχθεί σε τρομοκρατία;

Γ. Α. Παπανδρέου: Μία υγιής και ισορροπημένη κοινωνία κατέχει τα αντισώματα για να εμποδίσει την τρομοκρατία. Εάν αντίθετα κυριαρχούν οι διακρίσεις και οι αδικίες, ο κίνδυνος πάντα καιροφυλακτεί. Χρειάζεται να ξέρουμε να ακούμε τους νέους. Εάν παραβλέπονται τα αιτήματά τους, αυξάνονται οι πιθανότητες να παρασυρθούν από τις σειρήνες της βίας. Χρειάζεται περισσότερη κοινωνική ισότητα, περισσότερη δημοκρατία. Όπως έλεγε ο φιλόσοφος Κορνήλιος Καστοριάδης, η εναλλακτική λύση σήμερα είναι μεταξύ του σοσιαλισμού και της βαρβαρότητας.

Δημοσιογράφος: Το πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, όπως στην Ιταλία, εμφανίζεται όμως αρτηριοσκληρωτικό και υποκείμενο σε βαρονίες: έχει ανάγκη από βαθιές μεταρρυθμίσεις, πέρα από την επιλογή του Καραμανλή να ευνοήσει τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Γ. Α. Παπανδρέου: Ναι, έχουμε ένα εκπαιδευτικό σύστημα γραφειοκρατικό, με μικρή απήχηση στην πραγματικότητα. Οι φοιτητές υποχρεώνονται να παρακολουθούν τις σπουδές, σαν να πρόκειται για καταναγκαστική εργασία. Χωρίς τη διάνοιξη διαύλων προς τις νέες δυναμικές στον κόσμο της εργασίας. Μια στρατηγική που έχει επινοηθεί για την βιομηχανική εποχή, και όχι για εκείνη του διαδίκτυου. Χρειάζεται μια διδασκαλία πιο δημιουργική και πιο συνθετική, αποφασιστικά προσανατολισμένη προς τα εξειδικευμένα επαγγέλματα.

Δημοσιογράφος: Αν πάτε γρήγορα για εκλογές, ποιο είναι το πρόγραμμά σας για να επουλώσετε τις πληγές;

Γ. Α. Παπανδρέου: Δεσμευόμαστε να βελτιώσουμε το επίπεδο της δημοκρατίας, να καταπολεμήσουμε τα ιδιωτικά κέντρα εξουσίας, να εγγυηθούμε τον σεβασμό για κάθε μεμονωμένο άτομο, να υπερασπίσουμε τους περιθωριοποιημένους. Σε αντίθεση με τους νεοσυντηρητικούς, εμείς έχουμε μία άλλη θεώρηση για την πολιτική. Για μας, δεν σημαίνει κατάληψη εξουσίας. Για μας, η πολιτική πρέπει να βρίσκεται στην υπηρεσία του πολίτη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Γιατί, σε μία περίοδο παγκόσμιας κρίσης που τροφοδοτεί την δυσαρέσκεια σε όλες τις περιοχές του πλανήτη, αυτή η έκρηξη βίας ξέσπασε ακριβώς στην Ελλάδα;
Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Η κρίση εδώ είναι πολύ πιο βαθιά…..[…] Αυτοί που αντιμετωπίζουν περισσότερες δυσκολίες είναι οι νέοι, oι οποίοι έχουν στερηθεί και αυτά τα κοινωνικά προγράμματα που διευκόλυναν την έξοδό τους από το…τούνελ των ναρκωτικών!!!
αυτός είναι τελικά ο καλλητερότερος. Να τον χαίρεστε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι έγινε ρε παιδιά με τον καταλληλότερο;
Μας τελείωσε κιόλας;

Και κλάααμα η γάτα μου....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
" Η κρίση εδώ είναι πολύ πιο βαθιά…..[…] Αυτοί που αντιμετωπίζουν περισσότερες δυσκολίες είναι οι νέοι, oι οποίοι έχουν στερηθεί και αυτά τα κοινωνικά προγράμματα που διευκόλυναν την έξοδό τους από το…τούνελ των ναρκωτικών!!!"

xaxaxa...diladi ta 15xrona pou kaine kai ta spane, exoun ...diskolies...apo ta narkotika...xaxaxa

ante pame gia tin nomimopoiisi pou evaggelizete o soros..alloste ton xrimatodotouse otan itan sto paidias...ton sproxnei tora..

gia to petrelaio fantazomai oti an itan to pasok tha itan..tzampa..to pasok den exei prasinous efoplistes kai petrelaiades(pou diaprepoun kai simera)..

ti laikismoi einai aytoi ?
diladi me aytin tin sillogistiki,stin ameriki,stin eyropi kai se olon ton kosmo, i nd ftaiei gia to times sto petrelaio kai an erthei to pasok i to siriza tha einai sxedon tzampa..