Η κατάσταση θυμίζει κωμωδία ασυγκράτητου γέλιου. Η υπερδύναμη, τα ΜΜΕ, οι εσωκομματικοί προσπαθούν να ανεβάσουν τόν Γιώργο αλλά δέν τραβάει....


Αν δέν παιζόταν το μέλλον της χώρας η κατάσταση είναι πραγματικά κωμωδία.
Αλλά όχι απο τις κωμωδίες πού σκας χαμόγελο.
Απο αυτές πού λύνεσαι στο γέλιο.
Η υπερδύναμη, τα ΜΜΕ, οι εσωκομματικοί με τα τσιράκια τους, οι γκαλοπατζήδες, η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα προσπαθούν να ανεβάσουν τα ποσοστά του Γιωργάκη.
Ομως ο μπαγάσας δέν τραβάει με τίποτα.
Μουλάρωσε...
Απόδειξη?
Αν τα νούμερα ήταν καλά θα έριχναν την κυβέρνηση...
Ακόμα καί μετά τόν ψυχολογικό πόλεμο πού υφίσταται ο πολίτης εξακολουθεί και προτιμάει τον Καραμανλή.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πληροφορία:

Τα τελευταία γκάλοπ τα απέσυραν οι εφημερίδες. Βγήκε μόνο μια παράμετρος αυτών τελείως ανώδυνη. Πρόθεση ψήφου όμως απεσύρθη....Γιατί; Μήπως αγρίεψε ο κόσμος με τον θίασο εκτός και εντός Ελλάδος που θέλουν να τα σπάσουν όλα για να πουν ότι ο Καραμανλής δεν υπάρχει, χάος κλπ. αηδίες. Μωραίνει Κύριος .....
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_5164.html
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε να μείνουμε όλοι ΑΝΕΡΓΟΙ αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας;

Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
............................
ΤΑΞΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΛΕΦΤΑ ΠΡΙΝ τις εκλογές και ΜΕΤΑ θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
............................
Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

* [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
* [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
* [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
* [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας και τη θέση στη ΔΟΕ.
* [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
* [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ. (αυτός πάντα βλάκας ήταν, τώρα θα αλλάξει;)
* [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι τις;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
* [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

Ο μυαλωμένος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΦΕΥΓΑΛΕΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ.

Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΕΥΘΥΝΑ τα κανάλια και οι εφημερίδες, ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι κάνουν (όποιος πιστεύει ότι οι υστερικές φωνές τους είναι για την τηλεθέαση κοιμάται όρθιος).

Μαζί με τα δεκάδες καλοπληρωμένα blogs, τα κανάλια είναι άλλος ένας μοχλός πλύσης εγκεφάλου στους πολίτες που δεν είναι πονηρεμένοι.

Να μην ξεχνάμε ότι ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ: (1) η συνεχής επανάληψη ψεμμάτων (2) η αποσιώπηση αληθειών.

Ταίζοντας τους καναλάρχες οι αμερικανοί σε λίγο θα μας πείσουν όχι μόνο ότι χρειαζόμαστε καλύτερο πρωθυπουργό (εάν είναι δυνατόν το Γιωργάκη ή τη Ντορούλα) αλλά επίσης ότι δεν υπάρχει ανεξάρτητη Κύπρος και οι σλάβοι Σκοπιανοί είναι απόγονοι του Μεγαλέξανδρου.

Δύσκολο είναι;

Αφού εμείς όλη μέρα βλέπουμε τηλεόραση, λογικό δεν είναι να χαζέψουμε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ να εμφανίσει άμεσα τον gap(MIND THE) στο λαό???????
ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΙ??????
Γιατί ειναι ΑΠΩΝ???????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βγάλτε τα λαγωνικά. Φωνάξτε το AMBER ALERT. Φωνάξτε τη Νικολούλη έστω. Ένα παιδί χάθηκε. Τον ψάχνουμε.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ? (τον ψάχνει ο Economist) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο GAP?? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (the mind)??
Kαι για όσους έχουν απορίες

Πήρε όνομα ελληνικό, ντύθηκε σαν τους Έλληνας,
έμαθ’ επάνω, κάτω σαν τους Έλληνας να φέρεται·
κ’ έτρεμεν η ψυχή του μη τυχόν
χαλάσει την καλούτσικην εντύπωσι
μιλώντας με βαρβαρισμούς δεινούς τα ελληνικά,
κ’ οι Aλεξανδρινοί τον πάρουν στο ψιλό,
ως είναι το συνήθειο τους, οι απαίσιοι.

Γι’ αυτό και περιορίζονταν σε λίγες λέξεις,
προσέχοντας με δέος τες κλίσεις και την προφορά·
κ’ έπληττεν ουκ ολίγον έχοντας
κουβέντες στοιβαγμένες μέσα του.

Καβάφης, Ηγενών εκ Δυτικής Λιβύης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιο ΠΑΣΟΚ θελει να εκμεταλλευτει ένα φονο για να μας ξαναρθει με τον θλιβερο θιασο του ?

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟ 14 ! ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΩΝ ατομων ?

Πλακα κανει ο bravogiorgo ?

Γραφτε και κλαφτε ποια ειναι η 'κυβερνηση δολοφονων' διαχρονικα:

- Τον Αύγουστο του 1985 ο αστυνομικός Νίκος Σταθόπουλος πυροβολεί και σκοτώνει την Αμερικανίδα Κάθριν Τζον Μπουλ, 22 χρόνων, μετά την άρνηση της τελευταίας να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητό της.
- Toν Νοέμβριο του 1985 λίγες ώρες μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου πέφτει νεκρός στη Στουρνάρη από σφαίρα του αστυνομικού Αθ. Μελίστα ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς.
- Τον Φεβρουάριο του 1986 ο 17χρονος Μανώλης Κανδανολέων, που επέβαινε σε κλεμμένο αυτοκίνητο, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τρεις αστυνομικούς.
- Τον Ιανουάριο του 1994 ο αστυνομικός Ευάγγελος Λαγογιάννης σκοτώνει με 4 σφαίρες τον 28χρονο μουσικό Θοδωρή Γιάκα, επειδή αρνήθηκε να σταματήσει σε εξακρίβωση στοιχείων.
- Τον Ιανουάριο του 1996 σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα κατά Αλβανών στη Σκάλα Ωρωπού ο αστυνομικός Διονύσης Καρακάιδος σκοτώνει έναν Αλβανό.
- Τον Ιούνιο του 1996 ο αγροφύλακας Αθ. Μάτος σκοτώνει τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι για δύο καρπούζια που πήγε ο τελευταίος να κλέψει.
- Τον Νοέμβριο του 1996 σε «επιχείρηση» της Αστυνομίας έξω από τη Λιβαδειά για τον εντοπισμό φυγόδικου ο αστυφύλακας Δημήτρης Τρίμης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον 45χρονο Τσιγγάνο Τάσο Μουράτη μπροστά στα μάτια ενός από τα τρία παιδιά του.
- Τον Αύγουστο του 1998 στον Πειραιά ο ανθυπαστυνόμος Δημήτρης Τσαγκράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 26χρονο Ηλία Μέξη έξω από το τμήμα Μεταγωγών επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα του για έλεγχο.
- Τον Οκτώβριο του 1998 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο ανθυπαστυνόμος Κυριάκος Βαντούλης σκότωσε τον 17χρονο Γιουγκοσλάβο μαθητή Μάρκο Μπουλάτοβιτς, ο οποίος επισκεπτόταν με συμμαθητές του την Ελλάδα.
- Τον Φεβρουάριο του 2000 στη Λούτσα ο υπαστυνόμος Θοδωρής Χαλουλάκος πυροβολεί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νέοι, επειδή όπως είπε «τους θεώρησε ύποπτους για διακίνηση ναρκωτικών». Η σφαίρα καρφώθηκε στη σπονδυλική στήλη του 18χρονου μαθητή Σωτήρη Κατσιώτη και τον άφησε παράλυτο.
- Τον Μάρτιο του 2000 στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης ο 18χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ Νικόλαος Λεωνίδης έπεσε νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού Γιώργου Ατματζίδη, γιατί δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.
- Τον Οκτώβριο του 2001 στο Ζεφύρι ο αστυφύλακας της Αμεσης Δράσης Γ. Τυλιανάκης πυροβόλησε στο κεφάλι τον αθίγγανο Μαρίνο Χριστόπουλο, 21 ετών, επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο.
- Τον Νοέμβριο του 2001 στην πλατεία Αμερικής ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 20χρονο Αλβανό Σεντγκάκ Σελνίκου μέσα σε καφετέρια, όταν απείλησε με μαχαίρι τον ίδιον και άλλους τέσσερις συναδέλφους του που είχαν ήδη προτεταμένα τα όπλα τους.
- Τον Δεκέμβριο του 2003 ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης πυροβολείται στο κεφάλι από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, γιατί το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με δυο άλλους νεαρούς δεν σταμάτησε για έλεγχο.

γιωργακη πες αλευρι ....

ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ νεκρων το αιμα σε γυρευει....