Ο Σαρκοζί λέει αυτά πού δέν μπορεί να πεί ο Καραμανλής. Στίς Δημοκρατίες οι κυβερνήσεις εκλέγονται απο τον λαό όχι με πραξικοπήματα και επεισόδια...


Απίστευτη δήλωση υποστήριξης (πραγματικής, όχι τυπικής) απο τον Σαρκοζί στον Καραμανλή.
Στίς Δημοκρατίες οι κυβερνήσεις εκλέγονται απο τον λαό.
Οχι με επεισόδια...(η δήλωση έγινε πρίν από λίγα λεπτά)
Να τα ακούν αυτά κάποιοι...
Και πέρα απο τον Ατλαντικό αλλά και μέσα την χώρα....
Οκ?
Γειά σου ρε Σαρκοζή....
ΥΓ Να θυμίσουμε επίσης ότι όταν τα επεισόδια ήταν στό φόρτε τους ο Κουσνέρ (ΥΠΕΞ Γαλλίας) είχε πεί, παρακολουθούμε με πολλή προσοχή αυτά πού γίνονται στην Ελλάδα. Αυτοί πού ξέρουν λένε ότι ούτε αυτή η δήλωση ήταν τυπική και είχε αποδέκτες κυρίως διάφορα κέντρα εκτός Ελλάδας παρά μέσα στη χώρα....Δέν αποκλείεται οι σημερινές βόμβες να συνδέονται, μπορεί όμως και όχι, αυτή τη στιγμή κανείς δέν ξέρει πραγματικά....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Που είναι ο GAP να μιλήσει για οργισμένες ανατροπές?
Που είναι ο παρακινών σε ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φίλε δεν του είπανε του GAP τί να πεί. Το παιντί δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα μόνο του. Πρέπει να του το γράψουν σε χαρτί ή να του το πεί η μαμά του! Μη το φέρνεις κι εσύ σε δύσκολη θέση! ΄Ισως άμα μεγαλώσει να πάρει μπρος....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά λέω ότι είναι "Ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης"
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφηστε τον bravogiorgo τρεχει τωρα να αναψει κερακια στον καθενα απο τους κατωθι που σκοτωσε η ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ :


- Τον Αύγουστο του 1985 ο αστυνομικός Νίκος Σταθόπουλος πυροβολεί και σκοτώνει την Αμερικανίδα Κάθριν Τζον Μπουλ, 22 χρόνων, μετά την άρνηση της τελευταίας να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητό της.

- Toν Νοέμβριο του 1985 λίγες ώρες μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου πέφτει νεκρός στη Στουρνάρη από σφαίρα του αστυνομικού Αθ. Μελίστα ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς.

- Τον Φεβρουάριο του 1986 ο 17χρονος Μανώλης Κανδανολέων, που επέβαινε σε κλεμμένο αυτοκίνητο, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τρεις αστυνομικούς.

- Τον Ιανουάριο του 1994 ο αστυνομικός Ευάγγελος Λαγογιάννης σκοτώνει με 4 σφαίρες τον 28χρονο μουσικό Θοδωρή Γιάκα, επειδή αρνήθηκε να σταματήσει σε εξακρίβωση στοιχείων.

- Τον Ιανουάριο του 1996 σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα κατά Αλβανών στη Σκάλα Ωρωπού ο αστυνομικός Διονύσης Καρακάιδος σκοτώνει έναν Αλβανό.

- Τον Ιούνιο του 1996 ο αγροφύλακας Αθ. Μάτος σκοτώνει τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι για δύο καρπούζια που πήγε ο τελευταίος να κλέψει.

- Τον Νοέμβριο του 1996 σε «επιχείρηση» της Αστυνομίας έξω από τη Λιβαδειά για τον εντοπισμό φυγόδικου ο αστυφύλακας Δημήτρης Τρίμης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον 45χρονο Τσιγγάνο Τάσο Μουράτη μπροστά στα μάτια ενός από τα τρία παιδιά του.

- Τον Αύγουστο του 1998 στον Πειραιά ο ανθυπαστυνόμος Δημήτρης Τσαγκράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 26χρονο Ηλία Μέξη έξω από το τμήμα Μεταγωγών επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα του για έλεγχο.

- Τον Οκτώβριο του 1998 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο ανθυπαστυνόμος Κυριάκος Βαντούλης σκότωσε τον 17χρονο Γιουγκοσλάβο μαθητή Μάρκο Μπουλάτοβιτς, ο οποίος επισκεπτόταν με συμμαθητές του την Ελλάδα.

- Τον Φεβρουάριο του 2000 στη Λούτσα ο υπαστυνόμος Θοδωρής Χαλουλάκος πυροβολεί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νέοι, επειδή όπως είπε «τους θεώρησε ύποπτους για διακίνηση ναρκωτικών». Η σφαίρα καρφώθηκε στη σπονδυλική στήλη του 18χρονου μαθητή Σωτήρη Κατσιώτη και τον άφησε παράλυτο.

- Τον Μάρτιο του 2000 στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης ο 18χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ Νικόλαος Λεωνίδης έπεσε νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού Γιώργου Ατματζίδη, γιατί δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.

- Τον Οκτώβριο του 2001 στο Ζεφύρι ο αστυφύλακας της Αμεσης Δράσης Γ. Τυλιανάκης πυροβόλησε στο κεφάλι τον αθίγγανο Μαρίνο Χριστόπουλο, 21 ετών, επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο.

- Τον Νοέμβριο του 2001 στην πλατεία Αμερικής ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 20χρονο Αλβανό Σεντγκάκ Σελνίκου μέσα σε καφετέρια, όταν απείλησε με μαχαίρι τον ίδιον και άλλους τέσσερις συναδέλφους του που είχαν ήδη προτεταμένα τα όπλα τους.

- Τον Δεκέμβριο του 2003 ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης πυροβολείται στο κεφάλι από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, γιατί το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με δυο άλλους νεαρούς δεν σταμάτησε για έλεγχο.

χαιρετε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σημερα ετοιμαζεται να κανει 'εκπομπη' ο λαλακης ο λαζοπουλος, στειλτε ολοι στον ΑΛΦΑ την αηδια σας με το κατωθι :


Προς ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 'ALPHA TV'

Αγαπητε Κυριε,

Με δεδομενο οτι προτιθεσθε σημερα -μεσουσης της εκρυθμου καταστασεως
me επεισοδια κουκουλοφορων- να δωσετε αδεια εκπομπης στον ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ και ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ για την προτροπη του 'συνεχιστε να τα σπατε' ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, επιθυμουμε να σας εκφρασουμε (εκτος απο την εντονη αηδια μας) την απολυτο αντιθεση και αγανακτηση μας.

Σεβομενοι δε τον πονο των
συνανθρωπων μας που κλαινε πανω στα αποκαιδια των περιουσιων τους (ναι αυτα που καψανε ΚΑΙ με προτροπη του λακη) σας δηλωνουμε απεριφραστα οτι ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ να βγαλετε αυτον τον τυπο ΝΑ ΚΑΝΕΙ τα κρυα 'ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ' του ΟΙΚΟΝΟΜΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ πανω στον πονο του αλλου .

Εμεις , και ολοι οσοι εχουν αξιοπρεπεια θα σβησουμε για παντα το καναλι
σας απο την επιλογη της τηλεορασης μας, δεν προκειται να ασχοληθουμε
με ενα καναλι που παιζει με τον πονο των συνανθρωπων μας.

Ευχομαι να πρυτανευσει η λογικη και το ηθος εκει,

Μετα τιμης

.....

σσ
Διατηρω πληρη τα δικαιωματα μου να κοινοποιησω αυτην την επιστολη σε
ολα τα μπλοκς που μπορω στο ιντερνετ, και να καταγγειλω αυτη την προκληση. Ευχομαι δε να υπαρξει και καποιος εισαγγελεας που να εγκαλεσει τον εν λογω κυριο για την αδιαντροπη αυτη του προτροπη στους κουκουλοφορους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΕν κατάλαβα γιατί δεν μπορεί να το πει ο Καραμανλής αυτό.
Ποιος είναι ο λόγος;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε άκουσαν τον αρχηγό τους να αναλαμβάνει ανέξοδα την πολιτική ευθύνη και βγήκαν στις ρούγες και τα στενά του διαδικτύου να του κάνουν δεύτερη φωνή..

παραπλανήθηκα είπε δίχως αιδώ ο αγύρτης.. για απ' όλα παραπλανήθηκε.. για τις υποκλοπές που επιχείρησε ο ίδιος δια της ΕΥΠ και μπερδευόμενος υπέκλεπτε τον εαυτό του; μήπως για τους κουμπάρους του της επιτροπής ανταγωνισμού ο λεχρίτης; για τα ομόλογα που αν δεν τον έπιαναν οι τράπεζες επ' αυτοφόρω τώρα θα είχε κλαπεί το σύνολο των χρημάτων από τα ασφαλιστικά ταμεία; για την θηριώδη μηχανή αναπαραγωγής τον επιβήτορα γεν. γραμ. πολιτισμού; για την SIEMENS τις προσφορές της οποίας βρήκε ενδιαφέρουσες η αγία οικογένεια του κ. επίτιμου; ή τέλος για το βατοπέδι για το οποίο δεν είχε πλήρη εικόνα !!!!!!!!! δηλαδή επί τέσσερις μήνες ούτε τηλεόραση μα ούτε και εφημερίδες διάβαζε..

για να καταλήξει ο αχρείος που; δεν το έκανα εγώ!!!!! Ο Δούκας ο Μπασιάκος ο Μπέζας ο Βουλγαράκης ο Κοντός οι υπηρεσίες το έκαναν! !!!!

Ακόμη και έτσι να έχουν τα πράγματα είναι μωρέ αρχηγός αυτός; Αυτός που σαν φοβισμένο αγρίμι λουφάζει πίσω από τις πλάτες των στρατιωτών του για να διασωθεί;

κάπως αλλιώς είναι οι στρατηγοί όταν το χώμα που τους στηρίζει είναι σαθρό.. ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕ
ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ!!!!!!!! Κι επειδή δεν περιμένει κανείς από έναν άνθρωπο που δεν ΄έχει κολλήσει ένα ένσημο στην ζωή του ηθική του επιπέδου αυτού, να κάνει το πιο βολικό..

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΡΕΕΕΕΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

τσαντήλας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βρε ανόητε τσαντήλα. Κοίτα τον δικό σας τον Δρυ και τον Φωτιάδη, που μετά άπό όλο αυτό τον ορυμαγδό για το Βατοπαίδι, βγήκε ΤΩΡΑ το παιντί της USA να τους καταγγείλει, και πάρτους να φύγετε να ξεβρωμίσει από εσάς τους Φαρισαίους ο τόπος.....Εμείς εξάλλου γεννηθήκαμε και παραμένουμε Ελληνες στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!