Τό πανανθρώπινο σύμβολο ενός αθώου παιδιού πού δολοφονείται από τήν "εξουσία" καί οι μικροί ντόπιοι υποκριτές πού το εκμεταλεύονται.


Αθελά τους ο 15χρονος Αλέξης το παιδί όλων μας και ο ειδικός φρουρός αναβίωσαν έναν απο τούς πιό παλιούς και πιό δυνατούς πανανθρώπινους μύθους.
Τόν μύθο τής παιδικής αθωότητας πού δολοφονείται απο την εξουσία.
Συμβολικά αυτό θα μπορουσε να είναι και η ενσωμάτωση στις κοινωνικές δομές.
Δέν είναι τυχαίο ότι το 15χρονο Ελληνόπουλο τείνει να γίνει πανανθρώπινο σύγχρονο σύμβολο.
Δέν είναι τυχαίο ότι συγκλονίζει όλο τον κόσμο.
Δέν είναι τυχαίο ότι κάποιοι επαγγελματίες σέ τέτοια θέματα το επέλεξαν για να κάνουν το παιγνίδι τους εναντίον της χώρας.
Ομως οι μικροί ντόπιοι παράγοντες της δημόσιας ζωής πού το εκμεταλεύονται δείχνουν -άθελά τους και αυτοί -την πραγματική προσωπικότητά τους....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΕΥΘΥΝΑ τα κανάλια και οι εφημερίδες, ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι κάνουν.

Απλά, μαζί με τα πληρωμένα blogs, τα κανάλια είναι άλλος ένας μοχλός πλύσης εγκεφάλου στους πολίτες που δεν είναι πονηρεμένοι.

Να μην ξεχνάμε ότι ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ: (1) η συνεχής επανάληψη ψεμμάτων (2) η αποσιώπηση αληθειών.

Ταίζοντας τους καναλάρχες οι αμερικανοί σε λίγο θα μας πείσουν όχι μόνο ότι χρειαζόμαστε καλύτερο πρωθυπουργό (εάν είναι δυνατόν το Γιωργάκη ή τη Ντορούλα) αλλά επίσης ότι δεν υπάρχει ανεξάρτητη Κύπρος και οι σλάβοι Σκοπιανοί είναι απόγονοι του Μεγαλέξανδρου.

Δύσκολο είναι;

Αφού εμείς όλη μέρα βλέπουμε τηλεόραση, λογικό δεν είναι να χαζέψουμε;
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
Να μην ξεχνάμε ότι ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ: (1) η συνεχής επανάληψη ψεμμάτων (2) η αποσιώπηση αληθειών.

ΣΥΜΦΩΝΩ 100%