Υπάρχουν δύο Ελλάδες. Η μία έχει οικονομικό πρόβλημα, η άλλη όμως ...περνάει καλά. Πληρότητα πάνω από 90% η Αράχωβα.



Πολύ καλή θεώρηση τών πραγμάτων από τον ελεύθερο τύπο.
Δέν είναι αλήθεια ότι όλη η Ελλάδα στενάζει. 
Μάλιστα αυτοί πού περνάνε καλά ΔΕΝ είναι λίγοι (όπως θα νόμιζε κανείς).
Διαβάζω στον ΕΤ.
«Λευκά Χριστούγεννα» σε κάποιον από τους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς επιλέγουν να περάσουν φέτος περίπου 120.000 Ελληνες, παρά την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα. Με την πληρότητα να ξεπερνάει το 90% για τις ημέρες των Χριστουγέννων, οι ξενοδόχοι προσπαθούν να προσελκύσουν τους «εκδρομείς της τελευταίας στιγμής» με περσινές τιμές, προσφορές και δελεαστικά πακέτα για την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα. Σε κάποιες περιοχές, πάντως, όπως στον Παρνασσό και την Αράχωβα οι κρατήσεις έχουν «κλείσει» εδώ και 15 μέρες και οι ελπίδες των τουριστών να βρουν δωμάτιο για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά είναι μηδαμινές.
Το 100% πλησιάζει η πληρότητα και στο Καρπενήσι. «Μόνο από ακυρώσεις μπορεί να βρει κανείς κατάλυμα αυτές τις μέρες. Για τα Χριστούγεννα είναι εξαιρετικά δύσκολο και για την Πρωτοχρονιά οι τελευταίες κρατήσεις θα γίνουν ως το τέλος της εβδομάδας», αναφέρει στον ΕΤ ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Ευρυτανίας κ. Παν. Μαντζούφας. Στο Πήλιο οι περισσότεροι εκδρομείς στράφηκαν στα ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων, όπου τις ημέρες των εορτών δεν θα πέφτει καρφίτσα. (από τόν ελεύθερο τύπο)

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
όχι βρε αγράμματοι παπάρες.. πάντοτε ο καπιταλισμός πριν από την κρίση του έχει προκαλέσει την εξής οικονομική σχιζοφρένεια..

ένα μικρό κομμάτι του πληθυσμού που δεν υπερβαίνει το 15 με 20% να περνά χλιδάτα απλώς γιατί με την άρση όλων κόινωνικών παροχών τα έχει αυτό καρπωθεί γελοίοι..

αλλά το 20% δεν είναι η άλλη μισή ελλάδα.. είναι τα πασοκοδεξιά λομόγια που λήστεψαν και εξακολουθούν να ληστεύουν τον τόπο..

άϊντε ξυπνάτε ρεεεε

τσαντήλας