Τατούλης: Καραμανλής καί Παπανδρέου είναι διεφθαρμένοι. Μόνο εγώ είμαι καθαρός.


Γράφει ο Τατούλης.
1) Γιά τον Παπανδρέου.
Η επιστροφή στην γνωστή πασοκική πολιτεία δεν είναι λύση. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι προϊόν παρθενογένεσης, αλλά φορέας του παλιού, του αναποτελεσματικού και του διεφθαρμένου. Ο λαϊκισμός δεν έχει θέση στο μέλλον.
2) Γιά τόν Καραμανλή.
Με τη σημερινή του πράξη ο πρωθυπουργός αποκαλύπτεται ως συνένοχος. Συνένοχος στη διαφθορά. Συνένοχος στην ανικανότητα. Συνένοχος στην αναποτελεσματικότητα. 
Σ.Σ. Αν κατάλαβα καλά  ο Τατούλης χτυπάει ΠΑΣΟΚ καί ΝΔ γιατί πιστεύει σε ένα νέο κόμμα. Ας παραιτηθεί απο βουλευτής της ΝΔ και ας πάει στην ευχή της Παναγίας. Ας κάνει το νέο του κόμμα και ας δεί πόσο πιάνει στην πολιτική αγορά. Αλλα να δώσει πίσω την έδρα της ΝΔ πού χρωστάει. Είμαι ο τελευταίος πού θα υπερασπισθεί τον Παπανδρέου. Αλλά ο Παπανδρέου έχει πίσω του κάμποσα εκατομμύρια κόσμου. Ο Τατούλης τί έχει? Μόνο την έδρα 152 πού την πήρε από την ΝΔ. Να την δώσει πίσω.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι Νταβατζηδες του Τατουλη ειναι "καθαροι"?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
min trote ton apoprosanatolismo pou kanei..
ta tou neou kommatos einai dimiourgima gia na xefigei apo tin katigoria oti einai ipokinoumenos kai exei etoimi "thesi"...
tha kanei enan "omilo" i kati paromoio kai prin tis ekloges tha entaxtei opou tou pei o katharos kai mi DOLios ntavatzis tou..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι πρώτες φράσεις του διαγγέλματος Τατούλη, είναι ίδιες ολόϊδες, με αυτές που χρησημοποίησε ο Γ. Παπαδόπουλος, στο δικό του διάγγελμα στις 22/4/1967. "Η Ελλάς, περιελθούσα εις κρίσιν και αδιέξοδον....."
Είναι αντιγραφή? Είναι παράνοια? ή έλειψη φαντασίας?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΒΕΡΩΦ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα πέσει ΠΟΛΥ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ άν τολμήσει ο Πετράκος να ξαναπατήσει στα χωριά της Αρκαδίας.
Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τί ειρωνία....
Ο πρώτος εθνοπροδότης που γλύτωσε τη φωτιά και το τσεκούρι ήταν ο ίδιος ο Αβέρωφ!
(Ιδε φάκελο της Κύπρου)