Σύντομα ο κ. Πάπιστας -δέν αποκλείεται- νά έχει προβλήματα γιά παλιές υποθέσεις πού δέν είχαν προχωρήσει (ενδιαφέρον αυτό).Τώρα όμως θα προχωρήσουν.


Γράφει το Βήμα της Κυριακής.
Ο κ. Αθ. Πάπιστας φέρ' ειπείν είχε απασχολήσει από την περασμένη χρονιά την Αρχή ( Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων και της Αρχής καταπολέμησης «βρώμικου χρήματος») .. Τότε η έρευνα δεν προχώρησε, όπως λέγεται, λόγω της πληθώρας των εκκρεμών υποθέσεων που στοιβάζονταν στα συρτάρια της Αρχής. Τώρα όμως που η υπόθεση του Βατοπαιδίου έλαβε απρόβλεπτες διαστάσεις, η νέα έρευνα - που τούτη τη φορά διεξάγεται από το Περιφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Κοζάνης - αναμένεται να βγάλει λαβράκι. Σε αυτό το συμπέρασμα συγκλίνουν όλες οι πληροφορίες που προέρχονται από το αρμόδιο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.
Σ.Σ. Είναι αρκετά περίεργο πού δέν είχε προχωρήσει η έρευνα τήν περασμένη χρονιά. Αυτό είναι σίγουρα αρκετά περίεργο. Καί δέν είχε προχωρήσει "λόγω της πληθώρας των εκκρεμών υποθέσεων". Αρκετά περίεργο.
Ακόμα πιό περίεργο είναι ότι ο κ. Πάπιστας σέ μιά κρίσιμη γιαυτόν στιγμή, πάει να ζητήσει βοήθεια απο τόν κ. Παπακωνσταντίνου. Καί τού μιλάει ότι έχει στα χέρια του ένα κρίσιμο dvd πού αφορά το κεντρικό πολιτικό παιγνίδι...Καί μετά ο κ. Παπακωνσταντίνου συμπεριφέρεται σάν να ήταν σίγουρος ότι αυτό τό dvd δέν θα βγεί  ποτέ...

Σχόλια