Κλαρίνα βάζει από το πρωί ο Τράγκας, λόγω Τατούλη. Τό "έχετε γειά βρυσούλες, λόγγοι βουνά ραχούλες" τό βάζει τέρμα καί τό αφιερώνει στόν Καραμανλή.


Αναφέρεται βέβαια στη συνέντευξη Τατούλη και ειδικά στις αναφορές του στον Καραμανλή.
Ειδικότερα διαβάζει τα εξής αποσπάσματα.....

Πιστεύετε ότι ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής δεν είχε ή δεν έχει περιθώρια κινήσεων πλέον; Είναι πολιτικά όμηρος καταστάσεων;

Κανείς δεν είναι όμηρος κανενός. Αυτά είναι συνωμοσιολογίες των διαφόρων κινδυνολόγων των μίντια. Αν ο πρωθυπουργός πιστεύει ωστόσο ότι είναι όμηρος, δεν έχει παρά να καταγγείλει με ονοματεπώνυμο τους απαγωγείς του.

Η παράταξη διαθέτει ακόμη θαρραλέες δυνάμεις που θα συνδράμουν στην απελευθέρωσή του. Πολιτικά μιλώ πάντα......

.....Σύντομα όμως ακολουθεί και η δυσάρεστη ανάληψη όλων των ευθυνών. Ο πρωθυπουργός είναι απόλυτα και πρωταρχικά υπεύθυνος για όλες τις κυβερνητικές επιλογές, πολιτικών και προσώπων. Αυτό δεν το λέγω εγώ.........

......Κινδυνεύει δηλαδή να χαρακτηριστεί όχι ανίκανος αλλά συνένοχος. Από πολιτικής άποψης φυσικά.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ Ο ΜΕΝ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ.
ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ.ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ?ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΛΟΓΕΙΤΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΤΟΣΟ ΔΕ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Ο ΣΥΝΕΠΗΣ.
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΔΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ,ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΖΟΥΜΠ ΒΟΞ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΕΛΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΦΤΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
o fragkas meta tis sinantiseis tou me anthropous tou mpompola, kai poios xerei kai me poious allous, den krivei pia tis diatheseis tou..

distixos fenete pia, o logos pou toso lisalea thelan na vgaloun apo tin mesi to maxilari-rousopoulos..