Τά Σκόπια (πού δέν ανασαίνουν χωρίς άδεια τών Αμερικανών) κάνουν προσφυγή στή Χάγη εναντίον τής Ελλάδας.


Σάν πολύ εκνευρισμένοι δέν είναι οι Αμερικανοί τελευταία?
Να σημειώσουμε ότι αυτό το όπλο τό είχαν οι σκοπιανοί εδω και μήνες και μάλιστα απειλούσαν ότι θα το κάνουν.
Τότε δέν το έκαναν γιατί τούς συγκρατούσαν οι Αμερικανοί.
Βέβαια οι Αμερικανοί δίνουν τα ρέστα τους με τον Καραμανλή τελευταία.
Το βαθύ (αλλά και το ρηχό μη σού πώ) Αμερικανικό κράτος μάς τήν έχει πέσει κανονικά.
Οχι δέν το λέμε συνωμοσία.
Οι άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουν.
Αλλά και εμείς θα κάνουμε τη δική μας δουλεια.
Και οπωε έλεγε και ο Ιγνατίου χθές μην ξεχνάμε ότι μέχρι τον Ιανουάριο θα κυβερνάνε οι άνθρωποι τού Μπούς.
Και διαβάστε το άρθρο του Ιγνατίου πώς φέρονται ακόμα και στις οικογένειες (γιά τη δική του μιλάει) όσων θεωρούν εχθρούς.
Γράφει ο ελεύθερος τύπος.
Το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση της χώρας κίνησε διαδικασία στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά της Ελλάδας, κατηγορώντας την για παραβίαση του άρθρου 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, που υπεγράφη στη Νέα Υόρκη το Σεπτέμβριο του 1995, εξαιτίας του βέτο της Ελλάδας στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι.......

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση της χώρας κίνησε διαδικασία στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά της Ελλάδας, κατηγορώντας την για παραβίαση του άρθρου 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, που υπεγράφη στη Νέα Υόρκη το Σεπτέμβριο του 1995, εξαιτίας του βέτο της Ελλάδας στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι η ΠΓΔΜ κατέθεσε τη σχετική αίτηση στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, με σκοπό «να υποχρεωθεί η Ελλάδα να σεβαστεί τις νομικές της υποχρεώσεις, οι οποίες προκύπτουν από την Ενδιάμεση Συμφωνία της 13ης Σεπτεμβρίου 1995, που είναι υποχρεωτική για τις δύο χώρες».

«Σύμφωνα με το άρθρο 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας» συνεχίζει η ανακοίνωση, «η Ελλάδα δεν θα πρέπει να φέρει αντιρρήσεις για την ένταξη της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ. Όμως, στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, που διεξήχθη στο Βουκουρέστι τον Απρίλιο του 2008, η Ελλάδα παρεμπόδισε την επίδοση πρόσκλησης για ένταξη της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και με τον τρόπο αυτό παραβίασε κατάφωρα τις υποχρεώσεις της από την Ενδιάμεση Συμφωνία».

Στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη, ενώ το πρωί της Τρίτης συνάντηση για το θέμα θα έχει η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.http://www.e-tipos.com/newsitem?id=61358
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ
ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ
ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ...Ο "ΑΝΙΚΑΝΟΣ"..