Ερχεται καί το βαρόμετρο τού Σκάι καί τής Καθημερινής. Τά πιάσαμε τα λεφτά μας.....


Εκτοξευμένα σε δυσθεώρατα ύψη αναμένονται να είναι τα νούμερα στο βαρόμετρο τού Σκάι και της Καθημερινής πού θα παρουσιαστεί σήμερα.
Παρατηρητές λένε ότι μαύρο φίδι πού την έφαγε την ΝΔ.
Θά κλάψουνε μαννούλες συμπληρώνουν οι εγκυρότατοι αυτοί παρατηρητές.
Αναμένονται διαφορές σε όλα τα χαρακτηριστικά υπέρ του ΠΑΣΟΚ.
Ποσοτικά, ποιοτικά αλλά και ποσοτικοποιοτικά.
Γενικώς σέ όλα τα χαρακτηριστικά αναμένεται ο George να σαρώσει....
Αναμένεται η έρευνα να παρουσιαστεί εις την ελληνικήν.
ΥΓ Από ότι είδαμε υπάρχει καί ερώτημα πού διερευνά το ενδεχόμενο διάσπασης τής ΝΔ. Ψωνίσαμε από σβέρκο...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Wolf Ντορίζεις περίεργα τελευταία...Να το προσέξεις...Βλάπτει σοβαρά τη υγεία ....Μέχρι το ότι κάψανε την μισή Ελλάδα περισυ οι Αμερικάνοι θεμιτο μας το πλασάρεις ...."το συμφέρον των δικών τους πολιτών κοιτάξανε"...
Τώρα επι της ουσίας ....0,4% μπροστά έβγαλε το Πασοκ η RASS, η εταιρία της Καρακλιούμη δηλαδή....Ο νοών νοείτο...Όστις θέλει να τον ρίξει ιδού η ρόδος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
O ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ...ΠΑΣΟΚ.
Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ,ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο WOLF?
ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"ΔΑΠιτη της συμφορας, εσυ που βλεπεις τα φαντασματα της CIA και της NKVD μπροστα σου, τοσο πολυ σε εχει παραμυθιασει ο Καραμανλης που νομιζεις οτι επειδη ειπε οτι ΘΑ αγορασει 400 ρωσικα οχηματακια της πλακας που κοστιζουν ενα δις το πολυ -ψιχουλακια για τα οποια ουτε καν ασχολουνται οι Αμερικανοι- νευριασαν και τον ριχνουν...Προφανως οι Αμερικανοι εχουν βαλει το Ρουσοπουλο να διαπλεκεται στα μοναστηρια, η πρεσβεια εριξε τον επιμελητη της διατριβης της γιατρου με διδακτορικο παρακαλω Νατασσας απο τον πεμπτο οροφο, η CIA εβαλε τους κουμπαρους να να λαδωθουν, η NSA εβαλε τα golden boys να τα αρπαξουν απο τα ομολογα και η λιστα τελειωμο δεν εχει...Για να μην μιλησω για την τουρκικη MIT και την Mossad που εβαλε τις φωτιες περυσι το καλοκαιρι...Ξυπνηστε απο τον ληθαργο σας πριν να ειναι πολυ αργα...Μασαει η κατσικα ταραμα βρε..?"
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλό κουμάσι και ο Αλαφούζος.
Με Παπαχελάδες, Φυντανίδηδες, κλπ σκυλολόι προσπαθούν να κάνουν στη Ν.Δ. συμψηφισμό με τις αμαρτίες των πρασινοφρουρών του πασόκ επί 20 χρόνια.
Ο Καραμανλής δεν θα γίνει ΠΟΤΕ Σημίτης. Ούτε εξαγοράζεται, ούτε λυγίζει όταν απειλείται, ούτε έχει αυτοσκοπό την καρέκλα.
Κύριοι χάσατε!