Ο Χατζηεμμανουήλ βρήκε τό θάρρος, κάνει αγωγή καί ζητάει αποζημίωση από τον Καρχιμάκη γιά αυτά πού λέει.

απο ελεύθερο τύπο.
Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχάλη Καρχιμάκη, κατέθεσε ο επικεφαλής του ΟΠΑΠ, κ. Χρήστος Χατζηεμμανουήλ. Οπως δηλώνει, καταφεύγει στην κατάθεση αστικής αγωγής, καθώς η υποβολή μηνύσεως εναντίον του κ. Καρχιμάκη θα ήταν «ατελέσφορη» εξαιτίας της βουλευτικής του ασυλίας.
Ο κ. Χατζηεμμανουήλ αντικρούει τις κατηγορίες για παράνομη άσκηση των καθηκόντων του παράλληλα με τη δικηγορική του ιδιότητα. Ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ τονίζει ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών έχει αναστείλει τη δικηγορική του ιδιότητα από τις 23 Οκτωβρίου 2004, έπειτα από επιστολή του ιδίου με την οποία γνωστοποιούσε το ασυμβίβαστο που προέκυπτε λόγω της ανάληψης της θέσης του εκτελεστικού προέδρου της Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το θεμα ειναι να συνεχισει και να του παρει τα σωβρακα του Καρχιδακη
και να μην σταματησει ουτε σε περιπτωση επανορθωσης
Τα λεφτα που ζηταει απο την αγωγη να πανε σε φιλανθρωπικους σκοπους
Πρεπει καποτε να μπει ενα φρενο στο κακεκτυπο του Γκαιμπελς και σε ολα τα λασποσκουληκια που απλα ειναι επιγονοι του Λαλιωτη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μόνο από αγωγές καταλαβαίνουν οι λασπολόγοι σαν τον Καρχιμάκη, είναι οι τυπικοί θρασύδειλοι που όσο τους αφήνεις ατιμώρητους συνεχίζουν, γιατί δεν έχουν ηθικούς φραγμούς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα τα βρεί τα λεφτά για τις αγωγές ο Καρχιμάκης, μη στενοχωριέσαι, για τα υπερατλαντικά αφεντικά 5-10 εκατομμύρια είναι ψίχουλα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μόλις ο Ρουσόπουλος έχωσε την αγωγή στα τσιράκια του Κοντομηνά έγιναν πιό προσεκτικοί.
Δυστυχώς για μιά "πολιτισμένη" κοινωνία είναι το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος ενάντια στους αδίστακτους λακέδες που παίζουν ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Συγκεκριμένα, η Μητρόπολη Ιωαννίνων εξασφάλισε με υπουργικές αποφάσεις τη διαχείριση των κληροδοτημάτων ευεργετών, αντί για την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως προβλέπουν οι νόμοι και οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Τα κληροδοτήματα περιλαμβάνουν μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, μεγάλο αριθμό ακινήτων και αρκετές εκτάσεις.
Στο νέο «Βατοπέδιο» εμπλέκονται οι πρώην υφυπουργοί Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δρυς και Απόστολος Φωτιάδης καθώς και νομικός σύμβουλος του κράτους που γνωμοδότησε υπέρ της Μητρόπολης, όπως ακριβώς έκανε και στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΠΑΠ: Στα "φαβορί" για Milli Piyango

Δημοσιεύθηκε: 08:11 - 14/11/08


Ενώ τα ανώτερα στελέχη του ΟΠΑΠ θα βρίσκονται τις αμέσως επόμενες μέρες στις ΗΠΑ για να παρουσιάσουν τη νέα εικόνα της εταιρίας τους, στη γείτονα Τουρκία εξελίσσεται σύμφωνα με τις αρχικές προδιαγραφές το σχέδιο ιδιωτικοποίησης του Milli Piyango, της εθνικής λοταρίας της Τουρκίας, στην οποία -πώς το καταφέραμε- η χώρα μας στηρίζει την εξωστρεφή ανάπτυξη του... ΟΠΑΠ.

Ως γνωστόν, ο ΟΠΑΠ πρέπει να βρει διόδους ανάπτυξής του ώστε όταν οι Βρυξέλλες αποφανθούν κατά του μονοπωλιακού status του, να υπάρχουν και άλλες καταστάσεις που να εξασφαλίζουν τα «προς το ζειν».

Στην Τουρκία, λοιπόν, ο ΟΠΑΠ έχει συνάψει επιχειρηματικές σχέσεις με μία τριάδα επιχειρήσεων με σκοπό την κοινοπρακτική του κάθοδο στο εγχείρημα ιδιωτικοποίησης του Milli Piyango.

Σ’ αυτό το ελληνοτουρκικό joint venture ο ΟΠΑΠ θα έχει το 50% και οι Τούρκοι εταίροι το υπόλοιπο. Οι εταιρίες που θα συμπράξουν στην κοινοπραξία με τον ΟΠΑΠ είναι η Dogus Holding (στον Όμιλο της οποίας ανήκει και η Γκαραντί Μπανκ), η Alarko Holding και η Fiba Holding, συμφερόντων του πρ. τραπεζίτη-ιδιοκτήτη της Finnansbank που ανήκει σήμερα στην Εθνική).

Αν και η ταυτοποίηση του joint venture του ΟΠΑΠ δεν έχει τύχει της επίσημης παραδοχής του, εντούτοις ανεπίσημα τουλάχιστον, τόσο στην Τουρκία όσο και στην Ελλάδα, έχει γίνει η αποδοχή της συγκεκριμένης σύνθεσης. Αλλά προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης της ιδιωτικοποίησης του Milli Piyango υπάρχει μακρύς δρόμος μπροστά.


Το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

--------------------------------------------------------------------------------



--------------------------------------------------------------------------------


Η προθεσμία για τις αιτήσεις των pre-qualification λήγει στις 15 Ιανουαρίου του 2009. Η προθεσμία για τις προτάσεις που θα υποβληθούν σε κλειστούς φακέλους λήγει στις 27 Φεβρουαρίου του 2009. Μετά αρχίζει η διαδικασία κατ’ ιδίαν διαπραγματεύσεων μεταξύ της Επιτροπής Ιδιωτικοποίησης και των συμμετεχόντων και αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο να διενεργηθεί δημόσια δημοπρασία τον Μάρτιο του 2009.

Προς το παρόν ο ΟΠΑΠ απολαμβάνει τη θετική αντιμετώπιση, συγκαταλεγόμενος στα λιγοστά «φαβορί» του εν λόγω διαγωνισμού, όχι λόγω της προηγούμενης εμπειρίας του ή της διεθνούς του υπόστασης, αλλά λόγω της προνομιακής του θέσης με την υψηλή ρευστότητα. Κι αυτό σε αντίθεση με τον έτερο των Ελλήνων ενδιαφερομένων, την Intralot, που φέρεται να αδυνατεί να συμμετάσχει με μετρητά στο συγκεκριμένο ή σε κάποιο άλλο κοινοπρακτικό σχήμα επιδιώκοντας όμως τη συμμετοχή της με την επίκληση της τεχνικής της εμπειρίας που, φαίνεται δεν έχει πείσει ακόμα τους ηγέτες των κοινοπραξιών να την ανταλλάξουν με ποσοστό.
ΑΠΟ
EYRO2DAY.GR

O OΠΑΠ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ-ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ,Ο ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.