Λύνουν καί δένουν οι μασόνοι στήν Ιταλία. Ονόματα και στόχοι τής μασονικής στοάς στη γειτονική χώρα. Η συνωμοτική ματιά στα πράματα...


H μασονική στοά Προπαγάνδα-2, υπεύθυνη για τα πραξικοπήματα στη Λατινική Αμερική τις δεκαετίες του ’70 & ’80, για τη δολοφονία του Μόρο, τη νεοφασιστική τρομοκρατία κ.α.π., ξανά στο «προσκήνιο»!
Ο Licio Gelli, αρχηγός (Μέγας Διδάσκαλος, για τους λάτρεις της μασονίας), απόψε ξεκινάει, ως παρουσιαστής, τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Odeon Tv.
Πρώτοι καλεσμένοι του ο Andreotti (πρώην πρωθυπουργός και σήμερα ισόβιος Γερουσιαστής) και ο καταδικασμένος μαφιόζος Dell'UtriIl (δεξί χέρι του Berlusconi).
Ο Licio Gelli, μετά τη σύλληψή του αποκαλύφθηκε ότι είχε επεξεργαστεί και ετοιμάσει το πρόγραμμα «Δημοκρατικού Εκσυγχρονισμού» της κοινωνίας. Ένα σχέδιο που ήρθε στο φως με τις κατασχέσεις του υλικού της στοάς, από έντιμους δικαστές (αρχές της δεκαετίας του ’80) και στο οποίο περιγραφόταν με σαφήνεια οι κατευθύνσεις διάβρωσης του πολιτικού συστήματος από τη μασονία.
Τα βασικά στοιχεία του προγράμματος «Δημοκρατικού Εκσυγχρονισμού» - τα οποία επιβεβαιώθηκαν σήμερα – προέβλεπε και ήταν:
- Κατάργηση του πολυκομματικού συστήματος και κυβερνήσεων συνεργασίας. Δικομματικό πολιτικό σύστημα με δύο συνασπισμούς (όπως το αμερικάνικο μοντέλο): κεντροδεξιά, κεντροαριστερά
- Έλεγχος των ΜΜΕ με τη στρατολόγηση, τουλάχιστον 3 υψηλόβαθμων δημοσιογράφων σε κάθε μέσο ενημέρωσης. Η εργασιακή «εξαφάνιση» των αρνούμενων να στρατολογηθούν δημοσιογράφων.
- Ο έλεγχος των πολιτικών κομμάτων με τη στρατολόγηση ηγετικών στελεχών τους.
- Ο έλεγχος του δικαστικού σώματος και των ενόπλων δυνάμεων.
- Δημοκρατικός εκσυγχρονισμός με Συνταγματική αναθεώρηση, ώστε να λειτουργεί ευέλικτα το πολιτικό σύστημα…
Το σχέδιο αποκαλύφθηκε, ο Licio Gelli καταδικάστηκε και φυλακίστηκε, η μασονική στοά Π-2 διαλύθηκε με δικαστικές αποφάσεις (ως ανατρεπτική οργάνωση που στρέφεται εναντίον του Συντάγματος).
Σήμερα, με τα όποια δικαστικά περιοριστικά μέτρα του επιβλήθηκαν, ο «Μέγας Διδάσκαλος» ξεκινάει δική του εκπομπή!
Σήμερα στην εκπομπή του αναλύει την ορθότητα του προγράμματος «Δημοκρατικού Εκσυγχρονισμού» και επισημαίνει: «Σήμερα συνεχιστής μου είναι ο Berlusconi. Χρειάζεται νυστέρι για ν’ αναρρώσει ο ασθενής».
Χρήσιμες διασυνδέσεις, για όσους ενδιαφέρει το θέμα:
- Ο τηλεοπτικός σταθμός Odeon Tv (μπορούμε να βλέπουμε την εκπομπή)
- Licio Gelli (Wikipedia)
- Ελληνική βιβλιογραφία: «Φαινόμενα Τρομοκρατίας»

Σχόλια