Νά είμαστε δίκαιοι με την Ντόρα. Προσπαθεί να κλείσει παλιές πληγές, να ξεφύγει από τα παλιά να μιλήσει με όρους τού 2008.


απο ελεύθερο τύπο.
Λένε ότι μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις. Το αντίθετο προσπαθούν να αποδείξουν ο κ. Α. Σαμαράς και η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, τους οποίους συνέλαβε προχθές ο φωτογραφικός φακός να απολαμβάνουν μαζί και σε εύθυμη διάθεση το βραδινό ποτό τους στο καφενείο της Βουλής. Η συνύπαρξη κράτησε λίγα λεπτά, έγινε με πρωτοβουλία της υπουργού και προκάλεσε την έκπληξη, παρά το γεγονός ότι πλαισιώνονταν από τους βουλευτές Β. Μιχαλολιάκο και Γ. Μανώλη και το κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. κ. Κώστα Πάσχο. Ο φωτορεπόρτερ κ. Ντ. Αργυρόπουλος αποτύπωσε το ενσταντανέ. Ουδείς ήξερε εκείνη τη στιγμή ότι κάποιος από την παρέα («αλλά όχι βουλευτής», όπως διαβεβαιώνουν όλοι) θα προωθούσε αυτή τη φωτογραφία επιλεκτικά σε δύο εφημερίδες…
Οταν το διαπίστωσαν χθες, μπήκαν σε δεύτερες σκέψεις. Οι φιλικά προσκείμενοι στον κ. Σαμαρά υποψιάζονται ότι «στήθηκε σκηνικό» προκειμένου να εμφανισθεί η κ. Μπακογιάννη ότι συναινεί στην υπουργοποίησή του, προσβλέποντας στην αύξηση της δικής της επιρροής – «αλλιώς δεν θα επέλεγε να καθίσει και να φωτογραφηθεί μαζί του», λένε. Ο ίδιος χαρακτηρίζει το γεγονός «τυχαίο» και επισημαίνει ότι «δεν σηματοδοτεί οτιδήποτε για τη δική του εξέλιξη».
Σ.Σ. Η Ντόρα βέβαια δεν είναι καμμιά χαζή. Οτι κάνει, το κάνει με πολιτική σκοπιμότητα. Αλλά μπορούμε να της αναγνωρίσουμε ότι έχει πολιτικό θάρρος και ότι ζεί στο 2008. Με πατέρα τον Μητσοτάκη (φαντάζομαι) ότι αυτό δεν πρέπει να είναι πολύ εύκολο. Λάθη κάνει? Πολλά. Αλλά να την καταδικάσουμε γιά τα δικά της, όχι τού πατέρα της. Καί ξαναλέω κάνει πολλά....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το κορίτσι δεν κάνει, είναι το νούμερο 2 των Αμερικανών στην Ελλάδα (το Νο1 είναι ο Παπανδρέου και το Νο 3 ο Χρυσοχοίδης).
Το επόμενο υπουργείο της να είναι το Υγείας, μέχρι εκεί.