Η Άλλη Ελλαδα…

Η Άλλη Ελλαδα…

Η ειδησι δημοσιευθηκε στις 6 Οκτωβριου 2008 στην Καθημερινη, (http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_06/10/2008_251100)

Αφορα στην Άλλη Ελλαδα

Την Ελλαδα της Δημιουργιας, της Επινοητικοτητος, της Εργασιας, της Αμιλλης για την προοδο  

Τρεις δημιουργικοι συμπατριωτες μας, σχεδιασαν ένα νέο υλικό από φύλλα γραφένιου, με στόχο την αποθήκευση υδρογόνου, ανακάλυψη που μπορεί να επιταχύνει την ανάπτυξη οχημάτων, τα οποία χρησιμοποιούν το υδρογόνο ως εναλλακτική πηγή ενέργειας. Το νέο υλικό σχεδόν πληροί τις προδιαγραφές του υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ, σχετικά με την αποθήκευση του υδρογόνου, που είναι εκρηκτικό αέριο.

Είναι οι ερευνητές Γιώργος Δημητρακάκης, Εμμανουήλ Τυλιανάκης και Γιώργος Φρουδάκης, των οποιων η  εργασία θα δημοσιευτεί στο περιοδικό «Nano Letters» της Αμερικανικής Χημικής Εταιρίας, και αφορα στην τελευταια τεχνολογια αιχμης τους νανοσωληνες,  οπου μελλοντικως θα αποθηκευεται το καυσιμο υδρογονο στις κυψέλες καυσίμων των αυτοκινήτων. Οι νανοσωλήνες είναι μικροσκοπικοί κύλινδροι άνθρακα, περίπου 50.000 φορές λεπτότεροι από το πλάτος μιας ανθρώπινης τρίχας. Στόχος των ερευνών είναι η χρήση αυτών των νανοσωλήνων, ως αποθηκευτικών χώρων στην επόμενη γενιά κυψελών καυσίμων.

Στον αντιποδα,  η Ελλαδικη Ελλαδα

Της Μιζεριας, των Απεργιων, των Καταληψεων, του Ανασχηματισμου, των ωριαιων δημοσκοπησεων, των Εκλογων εδώ και τωρα, Των ερειπιων...

Του Ευτελισμου της Πολιτικης και των Πολιτικων, της Ηθικης και των Ηθικων, της Πολιτειας αλλα φευ και των Πολιτων…

ΙΑΣΩΝ

Σχόλια