Χειροκρότησε τον Καραμανλή ο Τατούλης; (εννοείται πως ναι).Τι έκανε ο Γιαννόπουλος; Παραπολιτικά απο τη χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο.


απο το βήμα.
....Πρώτος και καλύτερος ο κ. Β.Πολύδωρας, ο οποίος εισήλθε επάνω σε ένα (αόρατο) άλογο και περιφρονώντας πλήρως τους υπουργούς κατευθύνθηκε στα ορεινά. Ακολούθησε ο κ. Π.Τατούλης με ύφος βασιλιά της Αρκαδίας και έλλειψη καλών τρόπων προς τους υπουργούς ανάλογη με αυτήν του Βύρωνα. 
Ο κ. 
Ι.Τραγάκης, που είχε ρόλο ταξιθέτη, τον πλησίασε και τον οδήγησε δίπλα στον διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Ρηγίλλης κ. Κ.Σταϊκούρα. Παρά τη «Σταϊκούρεια επιρροή» ο κ. Τατούλης χειροκρότησε τον Πρωθυπουργό μόνο σε ένα σημείο της ομιλίας του: όταν ανέφερε ότι η ΝΔ κλείνει τα 34. Και του χρόνου! 
Τις εντυπώσεις έκλεψε ο κ. 
Αθ.Γιαννόπουλος με το έντονο ενδιαφέρον του για θέματα ανώτατης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης......

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Συνεργάτης μου αποκρυπτογράφησε τους συμβολισμούς της συνεδρίασης της ΚΟ της ΝΔ και κυρίως τα παραφουσκωμένα «εγώ» υπουργών και ανταρτών.

Πρώτος και καλύτερος ο κ. Β.Πολύδωρας, ο οποίος εισήλθε επάνω σε ένα (αόρατο) άλογο και περιφρονώντας πλήρως τους υπουργούς κατευθύνθηκε στα ορεινά. Ακολούθησε ο κ. Π.Τατούλης με ύφος βασιλιά της Αρκαδίας και έλλειψη καλών τρόπων προς τους υπουργούς ανάλογη με αυτήν του Βύρωνα.

Ο κ. Ι.Τραγάκης, που είχε ρόλο ταξιθέτη, τον πλησίασε και τον οδήγησε δίπλα στον διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Ρηγίλλης κ. Κ.Σταϊκούρα. Παρά τη «Σταϊκούρεια επιρροή» ο κ. Τατούλης χειροκρότησε τον Πρωθυπουργό μόνο σε ένα σημείο της ομιλίας του: όταν ανέφερε ότι η ΝΔ κλείνει τα 34. Και του χρόνου!

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο κ. Αθ.Γιαννόπουλος με το έντονο ενδιαφέρον του για θέματα ανώτατης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Ο πρώην υφυπουργός Υγείας μιλούσε επί ώρα με τον υπουργό Παιδείας κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη. Εύχομαι να ολοκληρωθεί επιτέλους το ρουσφετάκι με την έδρα στην Ιατρική...

Αλλοι βλέπουν βουλευτές και άλλοι γράφουν ιστορία: ο κ. Χρ.Φώλιας απάντησε σε όσους αφήνουν υπαινιγμούς για την αποτελεσματικότητα των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Ανάπτυξης, αποσύροντας από την αγορά το τρελοπίστολο Ρarty Success Βlaster.

Το τρελοπίστολο είναι ένα κινέζικο παιδικό παιχνίδι με σπρέι το οποίο κρίθηκε ακατάλληλο, ενδεχομένως γιατί θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τους αντάρτες κατά του Πρωθυπουργού.

Ηρωας στον αγώνα κατά των ανταρτών ο υφυπουργός Αμυνας κ. Κ.Τασούλας . Ο γνωστός αντικομμουνιστής πολιτικός έριξε μάλιστα την ιδέα σε συνεργάτη μου να αποκαλούνται εφεξής οι «αντάρτες»... «συμμορίτες». Εσπευσε λοιπόν ως ενθουσιώδης εθελοντής σε κομματική εκδήλωση στην Κέρκυρα για να υπερασπίσει την κυβέρνηση- παρ΄ ότι ο ίδιος εκλέγεται στα Ιωάννινα.

Πληροφοριοδότης μου όμως με ενημερώνει ότι φρόντισε να μιλήσει στον Σύλλογο Ηπειρωτών Κέρκυρας, πολλά μέλη του οποίου ψηφίζουν στα Γιάννενα. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι συγκεκριμένο: από τους αστυνομικούς και τους βουλευτές έως τους Ηπειρώτες της Κέρκυρας οι κυβερνητικοί ζεσταίνουν τον κόσμο για εκλογές και αποδεικνύουν έτσι τη διακριτικότητα και την αγωγή τους· σε αντίθεση με το ΠαΣοΚ που επέμενε να παραμένει στην εξουσία παρά τις αρνητικές σφυγμομετρήσεις αυτοί φροντίζουν να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους σχετικά νωρίς. http://www.tovimadaily.gr/Article.aspx?d=20081007&nid=9996612
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υπόσχονται πράγματα και δεν τα τηρούν.
Σηκώνουν το χέρι ψηλά και ψηφίζουν ό,τι λέει ο αρχηγός.
Όταν στραβομουτσουνιάζουν τους λένε τάχα «αντάρτες».
Φυλάνε το κόμμα για να μη πέσει και τους πλακώσει.
Καρφώνουν ο ένας τον άλλον.
Δεν τους θέλει άλλο ο λαός!
Ποιοι είναι;
Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας!