Εφοδος Καραμανλή στο υπουργείο Ανάπτυξης. Δουλέψτε και φέρτε αποτελέσματα που θα τα δεί ο πολίτης. Οχι μόνο λόγια...

Οτι είπαμε θα γίνει.
Δεν είναι κενός λόγος.
Οι πολίτες πρέπει να δούν αποτελέσματα απο κάθε υπουργείο χωριστά.
Οποιος δεν μπορεί θα φεύγει...
Οι ανασχηματισμοί δεν θα γίνονται με κριτήριο το ποιός έχει τις καλύτερες ακρες στα ΜΜΕ (οπως νομίζουν ολοι) αλλά με τα αποτελέσματα που θα δείχνει.
Αυτο είναι το νόημα της επίσκεψης Καραμανλή...
Θα κάνει το ίδιο και σε άλλα υπουργεία...

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
ΔΗΛΩΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Εδώ και ένα χρόνο, η παγκόσμια οικονομία δέχεται έντονους κλυδωνισμούς. Η πρωτοφανής έκρηξη στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου, των πρώτων υλών και των βασικών τροφίμων έχει οδηγήσει σε έντονες πληθωριστικές πιέσεις. Ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη καταγράφει ρεκόρ 15ετίας. Οι τιμές των προϊόντων αυξάνονται. Και, βεβαίως, χρόνιες στρεβλώσεις της ελληνικής αγοράς διευρύνουν τις πιέσεις που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά.

Ξέρω καλά, πολύ καλά, ότι πολλοί συμπολίτες μας - ιδίως μάλιστα άνεργοι, χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι – τα φέρνουν πέρα δύσκολα. Το πρόβλημα είναι διεθνές, είναι σύνθετο, είναι δύσκολο. Στόχος μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις της κρίσης στη ζωή του πολίτη.

Ενημερώθηκα για τις προσπάθειες που καταβάλλονται, για την πορεία εφαρμογής και τα αποτελέσματα των μέτρων που έχουν ληφθεί.

Ζήτησα να τρέξουμε πιο γρήγορα. Να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη τόλμη, με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Έχουμε καθήκον να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και η προσπάθεια αυτή είναι διαρκής, είναι καθημερινή, είναι ασταμάτητη.

Ζήτησα την άμεση προώθηση των νομοθετικών ρυθμίσεων για τη σύσταση της ειδικής Υπηρεσίας Εποπτείας της Αγοράς, για την αποτροπή στις αποκλίσεις των τιμών του ίδιου προϊόντος ανάμεσα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για την ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Ζήτησα τη μέγιστη δυνατή εντατικοποίηση των ελέγχων. Ζήτησα την εξάντληση κάθε αυστηρότητας σε περιπτώσεις αισχροκέρδειας ή άλλων παραβάσεων, παραπλάνησης ή εκμετάλλευσης του καταναλωτή.

Ζήτησα την όσο γίνεται πληρέστερη, καλύτερη ενημέρωση του πολίτη – καταναλωτή.

Σ’ αυτή την πραγματικά δύσκολη μάχη πρέπει όλοι να υπερβούμε τον εαυτό μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ...ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ