Κρίμα για την Καθημερινή και τον σκάι λένε οι φίλοι της ΝΔ.

Ο τρόπος που παρουσιάζονται κάποια νούμερα και κάποια στοιχεία κάνουν πολλούς φίλους της ΝΔ να λένε οτι είναι κρίμα γιά την Καθημερινή και τον σκάι.
Δεν αποκλείεται σήμερα να ηταν μιά κρίσιμη μέρα ...
Πολλοί ήθελαν να ελπίζουν οτι δεν θα ίσχυαν αυτά που φοβόντουσαν πολλοί μέσα στην ΝΔ και που σημάδια υπήρχαν τον τελευταίο καιρό.
Να που όμως τελικά δεν επαληθεύτηκαν...

Σχόλια

Ο χρήστης http://naxios.blogspot.com είπε…
KAΛΑ ΚΑΝΕΙ wolf Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΚΤΑ ΜΕΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν αποκλείεται σήμερα να ηταν μιά κρίσιμη μέρα

Ti 8eleis na peis me aythn thn frash???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν πουλήσει την Κυριακή 0 (μηδέν) φύλλα ο Αλαφούζος θα λάβει το μήνυμα ότι Alexis->Οικολογία-> Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη δεν περνάει στους δεξιούς. Στο χέρι μας είναι.Ας την αγοράζουν οι Πασόκοι. Να μια φορά που έχουμε το πάνω χέρι. Διαδώστε το παντού.ΜΗΔΕΝ ΦΥΛΛΑ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.!!!!Από στομα σε στομα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγνώμη η παρουσίαση μας ενοχλεί ή τα "νούμερα"?
Δεν είναι πρόβλημα ο Αλογοσκούφης, ο Ρουσόπουλος, το ΑΤΤΙΚΟΝ που το προσωπικό είναι απλήρωτο, το 1,4 δις που θα πληρώσουμε για να βγουν συνταξιούχοι 45χρονοι στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ?
Αυτά υποσχόμασταν και λέγαμε?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
φίλτατε οιαδήποτε δημοσκόπηση που έχει πάνω από 7% τον ΣΥΡΙΖΑ είναι χειραγωγημένη. Οταν στον ΣΥΡΙΖΑ έδιναν 22% το Μάρτιο με ιδιαίτερα μεγαλύτερα ποσοστά στους νέους αυτός έπαιρνε στις φοιτητικές εκλογές 6%. Μετα θέλησε να κάνει και συγκέντρωση και πήγαν τρεις κι ο κούκος .¨Εκτοτε τον αποθερμαίνουν.
Αν ισχυε πραγματικά η σημερινή εκτιμηση της Public Issue τοτε θα τον ειχαν ρίξει.Πασοκ 137 + ΣΥΡΙΖΑ 34 = 171 και πάπαλα οι Αγωγοί.Ο Nabuco έρχεται
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε συμμορίτες της Δεξιάς, που βγάζετε τα άπλυτά σας στη φόρα αλληλοεκβιαζόμενοι. Μας λέει ο Νάξιος πως ο Αλαφούζος πήρε το κανάλι με εντολή Ρουσόπουλου και δεν συναισθάνεται πως αποκαλύπτει και διαφθορά του Ρουσόπουλου με αυτό που λέει. Είσαστε πορωμένοι.
Άλλος βλάκας, μας λέει να μην πάρουν οι ΝΔημοκράτες την Καθημερινή και τότε 0 φύλλα. Η Καθημερινή όμως δεν είναι κομματική φυλλάδα ούτε Απογευματινή,διαβάζεται σύμφωνα με την έρευνα που δημοσίευσε για τον Τύπο η Ελευθεροτυπία κατά 38% από ΝΔ, 18% από συριζα, 31% από ΠΑΣΟΚ. Να δούμε λοιπόν αντιμεθαύριο τι θα γίνει. Άλλος εδώ λέει πως δίνανε στον ΣΥΡΙΖΑ 22% όταν το μάξιμουμ που πήρε στα γκάλοπ ήταν 19%. Μια μτιά στις συγκεντρώσεις που έκανε φέτος ο ΣΥΡΙΖΑ με Αλαβάνο ή Τσίπρα σε Καλαμάτα, Πάτρα, Αγρίνιο, Γιάννενα Πύργο, Μύκονο, Αγ.Άννα Εύβοιας, Βόλο, Κορωπί, Ουρανούπολη, δείχνει πως έχει πολλαπλασιάσει τις δυνάμεις του, αφού μέχρι πέρυσι ήταν αδιανόητη ακόμη και απόπειρα συγκέντρωσης σε αυτούς τους χώρους και μάλιστα μη προεκλογικά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΝΤΙΚΙ
Πέμπτη, 9 Οκτώβριος 2008
Άγριοι πατέρες της διασποράς


Άγριοι πατέρες της διασποράς

Το έργο έσπαγε ώς τώρα ταμεία στο καθολικό box office: σεξουαλική κακοποίηση πιστών από παπάδες, μηνύσεις, παραιτήσεις επισκόπων και ένα δισ. δολάρια για αποζημιώσεις και συμβιβασμούς από τα παγκάρια της ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Τα τελευταία χρόνια, όμως, οι ελληνορθόδοξες Eκκλησίες του εξωτερικού αποδεικνύουν ότι δεν πάνε πίσω στις υπερπαραγωγές εκμετάλλευσης, παιδεραστίας και συγκάλυψης της ενοχής τους.Πρωταγωνίστρια, η Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Αμερικής, με 1,5 εκατομμύριο μέλη, που έχει καταβάλει την τελευταία δεκαετία 10 εκατομμύρια δολάρια…


…σε δικαστικούς και εξωδικαστικούς συμβιβασμούς, και έχει δει να καταδικάζονται πάνω από 30 ιερείς της. Τα στοιχεία προέρχονται από τη Mη Kυβερνητική Oργάνωση Pokrov (Σκέπη), που ιδρύθηκε το 1999 στο Σαν Φρανσίσκο, για τη στήριξη των θυμάτων κακοποίησης από ιερείς.





Σύμφωνα με τις λίστες της Pokrov (στο pokrov.org, που περιλαμβάνει ονόματα ιερέων και ενορίες με βεβαρημένο μητρώο), εκκρεμούν υποθέσεις εναντίον ελληνορθόδοξων ιερέων στο Τέξας, τη Φλόριντα, το Ιλινόις και την Αριζόνα.





Στα αμερικανικά ΜΜΕ κυριαρχεί η υπόθεση του πρώην ιερέα Νικόλαου Κατίνα, ο οποίος καθαιρέθηκε το 2006, αλλά διώκεται ακόμα για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στο Σικάγο (όπου λειτουργούσε από το 1969 έως το 1978) και στο Τέξας (όπου μετατέθηκε αμέσως μετά). Οι μηνύσεις αφορούν περιπτώσεις οκτώ αγοριών, αλλά στρέφονται και κατά της ηγεσίας της Εκκλησίας η οποία, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των οικογενειών, συγκάλυψε τις καταγγελίες τους. Οι προϊστάμενοι του Κατίνα προσπαθούσαν να πείσουν τους γονείς ότι τα παιδιά «είχαν φανταστεί» την ασέλγεια και ότι δεν έπρεπε να δώσουν έκταση στο συμβάν. Στη συνέχεια επέπλητταν κατ’ ιδίαν τον ιερέα, τον έστελναν για μερικές συνεδρίες συμβουλευτικής ή απλώς τον μετέθεταν σε άλλη ενορία.





Σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα, την πιο μεγάλη εφημερίδα της ελληνοαμερικανικής ομογένειας, αν οι κατηγορούμενοι δεν πετύχουν συμβιβασμό την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, η δίκη που θα ξεκινήσει στις 3 Νοεμβρίου μπορεί να οδηγήσει μέχρι και στην παραίτηση του αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου.




Με συμβιβασμό έκλεισε στις 18 Σεπτεμβρίου και η υπόθεση του πρεσβύτερου Μάικλ Ράιμερ, της ελληνορθόδοξης Mητρόπολης του Σαν Φρανσίσκο, ο οποίος κατηγορείται ότι παρέσυρε σε ομοφυλοφιλική σχέση έναν ψυχικά διαταραγμένο πιστό, όταν εκείνος ζήτησε τη βοήθειά του. Ο Ράιμερ ήταν φορέας του AIDS, γεγονός που γνώριζαν αρκετοί προϊστάμενοί του, αλλά το κράτησαν κρυφό, ακόμη και όταν το θύμα, έπειτα από προτροπή του ψυχιάτρου του, το κατήγγειλε σε αυτούς.


[...]





Το πρόβλημα, λέει στην εφημερίδα San Francisco Gate η Μέλανι Σακόντα, μία από τις ιδρύτριες της Pokrov, είναι ότι, σε αντίθεση με τη ρωμαιοκαθολική Eκκλησία, η οποία αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τα ανομήματα των λειτουργών της, «οι ορθόδοξες Eκκλησίες εξακολουθούν να θεωρούν εαυτόν υπεράνω του νόμου».





Υπεράνω του νόμου; Σε αυτό, τουλάχιστον, οι ορθόδοξες Eκκλησίες του εξωτερικού μοιάζουν δραματικά με αυτές της Ελλάδας...







(Ποντίκι, 9.10.2008)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ Ανώνυμε ΤΩΝ 7:06 πμ 10 Οκτώβριου ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ συμμορίτες της Δεξιάς, Ο ΣΥΡΙΖΑ με Αλαβάνο ή Τσίπρα ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΑΓΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΝ ΠΟΤΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εάν ο Αλαφούζος δεν ήταν φίδι για τη Ν.Δ. δεν θα είχε φέρει το Φυντανίδη της Πατσαβουροτυπίας, τον Παπαχελά του Mega και το γνωστό-άγνωστο Παπαδημητρίου.
Μπορεί ο Αλαφούζος να επικαλείται ότι θέλει αλλά ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ.
Μακριά από τα φίδια, δαγκώνουν!
(Άσε που ο εν λόγω "κύριος" έχει και κακή προϊστορία στις ίντριγκες, το παρασκήνιο και την προδοσία από το 1993).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μακριά από Καθημερινή και Σκάϊ, τουλάχιστον το Λαμπράκη, το Μπόμπολα και τον Κοντομηνά τους ξέρουμε, ο Αλαφούζος είναι διπρόσωπος. Να μου κοπεί το χέρι άν ξαναπάρω τη σοβαροφανή πατσαβούρα του.