Public issue: Ολεθρια τα λαθη του ΣΥΡΙΖΑ αλλα εχει περιθωρια ακομα....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ερώτηση: Ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και του Αλέξη Τσίπρα;

Απάντηση: Και οι δύο φροντίζουν προηγουμένως οι δημοσιογράφοι να μην τους κάνουν ποτέ την ερώτηση στην οποία δεν υπάρχει απάντηση.

Σε όλες τις ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις της περιόδου 1967-2008 όλοι ρωτούσαν τον Κωνσταντίνο "για τις σπουδές σε πανεπιστήμια των παιδιών του" και όχι "πως κατάφερε και τελείωσε 3 Στρατιωτικές Σχολές σε 2 χρόνια" και έκτοτε δεν κατάφερε να εισαχθεί σε Σχολή του εξωτερικού (Θυμάστε τι ερωτήσεις του είχε κάνει ο Larry King στο CNN;)

Ο Αλέξης Τσίπρας εξασφαλίζει εκ των προτέρων ότι ο δημοσιογράφος δεν θα του κάνει ποτέ την ερώτηση "Ποιές είναι οι θέσεις σου για την Ευρώπη, για τα κοινωνικά και ατομικά δικαιώματα που έχουν προκύψει από την Ευρώπη των εργαζόμενων και από τις κοινοτικές οδηγίες περί ισότητας και από τη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου;" (ΕΤ3)

Φανταστείτε να γίνει κάποτε πρωθυπουργός και να μάθετε εκ των υστέρων ότι πιστεύει μόνο σε "απεργίες πείνας" και "καταλήψεις σχολείων"!


Υ.Γ. Το 1955 η Δεξιά για να φράξει το δρόμο προς την επικράτηση των δημοκρατικών δυνάμεων έδωσε ψήφο στις γυναίκες, οι οποίες με τη σειρά τους ψήφισαν μαζικά τον Κωσταντίνο Καραμανλή επειδή τους γοήτευε με τα φρύδια του. Έτσι πήγαμε πίσω για τουλάχιστο 30 χρόνια.

Τώρα ήρθε ο Τσίπρας. Ένας καταληψίας σχολείων (στα οποία έστελναν ο φτωχοί γονείς τα παιδιά τους να μάθουν γράμματα και έβλεπαν τα λουκέτα των μαθητικών συμμοριών του Τσίπρα, ενώ δεν μπορούσαν να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία). Καμμία θέση για την Ευρώπη, για τα κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων στην Ευρωπη, για ότι κατακτήσεις έχουν γίνει. Πλήρης συσκότηση απόψεων από το λεβέντη τον Τσίπρα. Ο Τσίπρας βάζει μπριγιόλ στο μαλλί του ποζάρει στη μοτοσυκλέτα του και μαζεύει θαυμάστριες τις Ελληνίδες που τον ποθούν, που ονειρεύονται να φωτογραφηθούν δίπλα τους.

Ανέβηκε ο Τσίπρας στις δημοσκοπήσεις, χωρίς να χρειαστεί να δηλώσει τις περί Ευρώπης απόψεις του. Και άρχισε να κατεβαίνει..

Όπως το μπαλόνι, το προφυλακτικό και άλλα, όλα τα πράγματα ξεφουσκώνουν όταν δεν υπάρχει τίποτα μέσα πλέον.