Eπι σοσιαλισμου ποιο δικαστηριο θα τολμουσε να δικασει ισχυρο προσωπο; Δεν κουνιοτανε φυλλο...

Σημερα ενα απο τα ισχυρα προσωπα της χωρας (Κεφαλογιαννης) και μαλιστα πολυ κοντα στα σημερινα κεντρα εξουσιας δικαστηκε απο ενα απλο μονομελες δικαστηριο της χωρας σε 12 μηνες με αναστολη.
Σημερα που μιλαμε ισχυροτατοι καναλαρχες αλλα και αλλα ισχυρα προσωπα διερευνωνται απο την δικαιοσυνη.
Αυτο βεβαια σε ενα κανονικο κρατος ειναι φυσιολογικο.
Επι σοσιαλισμου ομως ποιος δικαστης θα τολμουσε να κανει κατι τετοιο?
Ας τα σκεφτει αυτα ο πολιτης.
Διοτι καποια πραματα και καποιες νοοτροπιες δεν αλλαζουν.
Και δεν αλλαζουν διοτι δεν ηταν παρεκτροπη.
Ηταν κυριαρχη αποψη και κυβερνητικη εντολη.
Διοτι και πριν απο δυο μηνες οταν πιαστηκε στελεχος τους με τα λεφτα στα χερια κατηγορουσαν τους δικαστες οτι ηταν υποκινουμενοι.

Σχόλια

Ο χρήστης El Greco είπε…
- Καταδικάστηκε εν ενεργεία συνεργάτης του πρωθυπουργού για υπόθαλψη εγκληματία (εμπόρου ναρκωτικών);
- Φταίει το ΠΑΣΟΚ γιατί επί των ημερών του δεν καταδικάστηκε συνεργάτης του πρωθυπουργού. !?!

Αν πάλι είχε καταδικασθεί επί ΠΑΣΟΚ κάποιος εν ενεργεία συνεργάτης του πρωθυπουργού η απάντηση θα ήταν:
- Το ΠΑΣΟΚ φταίει γιατί έδωσε το κακό παράδειγμα και διέφθειρε την πολιτική ζωή του τόπου.

...Συνεχίστε Έτσι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
El Greco ston kosmo soy eisai.Pes moy ena paradeigma enos megalostelexoys toy pasok poy katadikasthke OTAN ayto htan sthn kyvernhsh.To eidiko dikasthrio den metraei.Htan epi nd.
aporw pws exete to 8rasos kai vgainete kai apo panw.se tetoia pragmata kante toympeki.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πες κι'άλλα, γιατί έκαναν πολλές λαμογίες οι πράσινοι. Νομίζουν πως ο λαός ξεχνά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν επί ΠΑ.ΣΟ.Κ. είχε τολμήσει απλό στέλεχος - όχι σύμβουλος πρωθυπουργού - να υποθάλψει εγκληματία, όλοι εμείς θα τον είχαμε κρεμάσει από τα ούμπαλα στην κεντρική πλατεία!
Μ' αρέσει πάντως που υποκρίνεστε και κάνετε πως δεν ξέρετε το ποιόν του Κεφαλογιάννη και τις δοσοληψίες του με τους χασισέμπορους στο Μυλοπόταμο, χρόνια τώρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
χα χα χα!!!!!!
Έλα αγορι μου! Πες μας πόσο καλός ήταν ο Σημίτης! Για τον Γιωργάκη πες μας τα ίδια με φούντες! χα χα χα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προς ανώνυμο Χάχα 12:44
Ποιός σου μίλησε για το Σημιτάκο και ποιός για τον Παπανδρέου;
Το γεγονός ότι και με τη βούλα του δικαστηρίου, αναφέρεται ως σασημασμένος πλέον ο Κεφαλογιάννης και αυτό το θεωρείτε άξιο πανηγυριών, τότε τα δικά μου λόγια περισσεύουν.
Να θυμάσαι ότι το εν λόγω μπουμπούκι εξακολουθεί και σήμερα να αποκαλείται "σύμβουλος του πρωθυπουργού".
Ακόμα γελάς;
Ο χρήστης El Greco είπε…
Ξέρει κάποιος πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ ή νυν σύμβουλο του Παπανδρέου που υπέθαλψε έμπορο ναρκωτικών;;; Απο περιέργεια και χωρίς ίχνος ειρωνίας.

Φίλε 11:33 δε χρειάζεται να εξανίστασαι! Χαίρομαι που συμφωνούμε ότι κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δε καταδικάστηκε είτε ήταν το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση είτε όχι. Αλλά αυτό δεν αποδεικνύει κάτι κατά του ΠΑΣΟΚ.

Όταν ένας σύμβουλος του πρωθυπουργού καταδικάζεται για υπόθαλψη εμπόρου ναρκωτικών δε φταίει ο Σημίτης ή ο Ανδρέας που δεν είχαν αντίστοιχους συμβούλους που να καταφέρουν να καταδικαστούν επί των κυβερνήσεών τους, αλλά ο Καραμανλής. που συνεχίζει να τον έχει σύμβουλο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
να τους χαίρεται τους συμβούλους του ο Κωστάκης....καλά λένε οτι δεν μπορεί ούτε περίπτερο να κουμαντάρει....τον διάλεξαν για το επίθετο και ..μάπα το πεπόνι...να τσακιστούν να φύγουν οι Μαφιόζοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιόν δουλεύεις ρε Γολφ; Ασφαλώς το ΠΑΣΟΚ ήταν διεφθαρμένο. Όσο για τη Δικαιοσύνη συ είπας. Τώρα μας φέρνεις σαν κατόρθωμα πως ένας γνωστός στην πιάτσα σύνβουλος του πρωθυπουργού΄καταδικάστηκε. Αντί να μας πεις γιατί ο πρωθυπουργός σου τον είχε δίπλα του, συτόν που όλοι ξέρανε, μας λες παρλαπίπες. Τα Ζωνιανά τα ξέρει ο Κωστάκης. Πήρε πολύ ψηλό ποσοστό εκεί η Νουδούλα, μαζί με το ΠΑΣΟΚ 90%.
Βρέθηκε δικαστής με όρχεις, δεν είναι κατόρθωμά σας αυτό, αν μπορούσατε θα τον πνίγατε και πάντως ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε σεις θα τον κάνατε πρόεδρο του ΑΠ. Κάποιος Έβρος τον περιμένει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να σου απαντησω στο ερωτημα επι Σοσιαλισμου δεν καταδιακαστηκε μεγαλασχημος διοτι δεν βρεθηκε κανενας να υποθαλπτει εμπορους ναρκωτικων,τουλαχοστον γελοιο και αστειο το συγκεκριμενο post αλλα τη περιμενεις απο δεξιους αμα ειχανμυαλο και τσιπα δεν θα ηταν δεξιοι
Ο χρήστης fire and axe είπε…
Εγώ που έχω και μυαλό και τσίπα ρε παιδιά,τι πρέπει να ψηφίσω?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Ν.Δ. δεν είναι τέλεια, εξάλλου όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφθορά.
Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).
Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ. Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.
Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που άφησαν.
Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο που υπήρξε ποτέ!
Διώξτε ΠΡΩΤΑ από το κόμμα σας όλους τους επώνυμους διεφθαρμένους του Σημίτη και μετά κάθε κριτική και πρότασή σας θα είναι καλοδεχούμενη.
Μέχρι τότε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και με δικαστική βούλα, προστάτης εμπόρων ναρκωτικών ο σύμβουλος του πρωθυπουργού.

Ένοχος για για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία και προτροπή σε ψευδορκία τριών αστυνομικών υπαλλήλων κρίθηκε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Γιάννης Κεφαλογιάννης. Ο έμπιστος του Καραμανλή είχε πιέσει αστυνομικούς να αλλάξουν τις καταθέσεις τους για να γλυτώσει τη φυλακή καλλιεργητής χασίς.

Ο κ. Κεφαλογιάννης καταδικάστηκε σε δωδεκάμηνη φυλάκιση με αναστολή.

“Από που να παραιτηθεί”, αναρωτιόταν ο Βαγγέλης Αντώναρος τον περασμένο Μάιο, προτάσσοντας ως δικαιολογία για την παραμονή του υπό δίωξη τότε συμβούλου, το γεγονός πως ” ο πρώην υπουργός είναι από το 2006 άτυπος και άμισθος σύμβουλος και όχι διορισμένος με μισθό, όπως οι άλλοι σύμβουλοι» του πρωθυπουργού.

Προφανώς η σύγχυση του νόμιμου και του νομότυπου με το ηθικό δεν ξεκίνησε με τον κ. Βουλγαράκη.

Κάτω του μηδενός λοιπόν για τον κ. Καραμανλή. Ένας από τους στενότερους συμβούλους του παρείχε κάλυψη σε έμπορο ναρκωτικών. Το Μέγαρο Μαξίμου το γνώριζε και θεώρησε ότι δεν συντρέχει λόγος ούτε καν για την απομάκρυνσή του. Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό.