Eχουν παθει κατι ολοι ομαδικα στο ΠΑΣΟΚ; Μηπως παιρνουν ληγμενα; Δευτερη γκαφα απανωτη σημερα...

Αυτη βεβαια δεν ειναι σαν την χθεσινη.
Αλλα δεν ειναι και λιγο.
Ο Καρχιμακης και αλλοι 25 νομισαν παλι οτι κατι βρηκαν και πηγαν και εξεθεσαν το ΠΑΣΟΚ δευτερη φορα σε δυο μερες.
Μπερδεψαν σε μια ερωτηση για τον Βουλγαρακη τα ονοματα των εταιρειων και νομισαν οτι συμμετειχε σε μια εταιρεια κλπ κλπ...
Γραφει ο Βουλγαρακης.
.....δεν υπάρχει καμία σχέση με την «Αστική Ανάπτυξη Ακινήτων ΑΕ», που αναγράφεται στην ερώτηση και χρησιμοποιείται υπό τον τίτλο «σατανική σύμπτωση»(!) ως αφορμή για την νέα συκοφαντική επίθεση του ΠΑΣΟΚ εναντίον μου. Είναι φανερό ότι οι μαθητευόμενοι και πολιτικά επικίνδυνοι «Σερλοκς Χόλμς» του ΠΑΣΟΚ αν ήθελαν θα μπορούσαν πολύ γρήγορα να διαπιστώσουν την αλήθεια, αντί να ασχημονούν πολιτικά και να εκτίθενται ανεπανόρθωτα για μια ακόμη φορά. Είναι πασιφανές ότι δεν έχω καμία σχέση ούτε με την «Ανθέμιας Κατασκευαστική» και τη διαχείριση των ακινήτων της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου. »
....και συνεχιζει.
« Η "νέα βόμβα μεγατόνων", όπως είναι ο πομπώδης τίτλος της ερώτησης των 25 βουλευτών, δεν είναι παρά ένας κουβάς λάσπης που επιστρέφει στους ίδιους και επιβεβαιώνει τον πολιτικό τους κατήφορο».
Πανε καλα?

Σχόλια

Ο χρήστης αντωνης είπε…
Αν κανουν γκαφες ή αν πανε καλα ή οχι εσενα γιατι σε νοιαζει;
Αν ηταν οπως τα γραφεις θα επρεπε να πανηγυριζεις. Αλλά δεν φαινεται αυτο απο τις αναρτησεις σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σπασμωδικές κινήσεις απελπισμένων σοσιαλιστών, τί να πεί κανείς! Είναι σαν να έχεις μέρες να φάς και να προσπαθείς να επιζήσεις τρώγοντας χώμα.
Με ποιά σοβαρότητα θα ζητήσουν την ψήφο μας στις επόμενες εκλογές, δεν μπορώ να καταλάβω.
Πραγματική παιδική χαρά!