Η μαχη ειναι πολυ αγρια....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ γραμμή επικοινωνίας Γκαρχιμάκη - Ντερύκιου – Μπύρτσου έχει εγκαταστήσει ο Ψηλο-μηνάς στον ALPHA. ΕΞΙ κακουργήματα είναι πολλά για να τα καταπιεί ο νεόκοπος καναλάρχης, δίνοντας την ευκαιρία στους λακέδες του να κονομήσουν και στον Γκαρχιμάκη να ανέβει στην κομματική ιεραρχία.
‘Ολοι κερδισμένοι λοιπόν, και πάνω από όλους το αφεντικό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να τη χαίρεστε την Αυριανούλα!
(Ναι, αυτή που είχε γκρεμμίσει παλιά τον ...Καραμανλισμό!!!)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παραπαίει η Πατσαβουροτυπία και πουλάει τα χρυσαφικά της, τη «Χρυσή Ευκαιρία» και το κτίριό της στο Νέο Κόσμο. Η εφημερίδα που αντιπροσωπεύει σήμερα το χειρότερο είδος εμπαθούς δημοσιογραφίας και εκφράζει τα πιό ταπεινά, συντηρητικά, απαρχαιωμένα ρετάλια της μαρξιστικής ιδεολογίας τελεί υπό οικονομική κατάρευση.
Είναι θαύμα που της έχουν απομείνει έστω οι λίγοι αναγνώστες, προφανώς του επιπέδου του Γιωτόπουλου και των κατοίκων των εξαρχείων.
Ποιο σοβαρό άνθρωπο να εμπνεύσεις όταν ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΕΛΕΑΓΡΟΥ ΚΕΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΡΥΠΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ ΣΤΑ ΑΠΑΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σαν επιληπτικοί ουρλιάζουν εναντίον του Καραμανλή οι ηθοποιοί Τρέμη, Πρετεντέρης, Τσίμας, Οικονομέας, Σπυράκη, Καψής, Καμπουράκης, Βερύκιος, Ευαγγελάτος, Χατζηνικολάου, Παπαδάκης, Μακρή, Χασαπόπουλος και λοιποί υπάλληλοι των καναλο-επιχειρηματιών Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κόκκαλη, Κοντομηνά, Κυριακού και Αλαφούζου.
Άλλοι φωνάζουν γιατί τους κυνηγά η δικαιοσύνη, άλλοι γιατί θέλουν τις ψηφιακές άδειες και άλλοι γιατί έρχεται το Δ’ Πακέτο από την Ε.Ε. (22 δις ευρώ). Όσοι πολίτες δεν είναι κάφροι καταλαβαίνουν τί συμβαίνει και δεόντως κλείνουν το χαζοκούτι λίγο πριν τις 8.
Η θλιβερότερη εξέλιξη όμως του τελευταίου μήνα είναι η κατάντια μερικών bloggers που έχουν γίνει τα ΦΤΙΑΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ του Καρχιμάκη και των 20 υπόλοιπων θλιβερών βουλευτών του πασόκ.
Το blogging δεν πρέπει να γίνει επάγγελμα. Εάν το ξεφτιλίσουμε και αυτό θα αποξενώσουμε τους νέους από το μέσο και θα χάσουμε όλοι. Όσο πιο γρήγορα απομονωθούν οι «επαγγελματίες» τόσο καλύτερα για όλους τους υπόλοιπους.
Μακριά από όσους μυρίζουν εξαγορασμένοι!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιά μάχη? Για κοινό εκβιασμό πρόκειται,στον οποίο, αν υποκύψει ο Καραμανλής, τώρα που κλυδωνίζεται,θάχει υπογράψει γραμμάτια μέχρι το τέλος της ζωής του.Η Αυριανή είναι Χθεσινή και σεσημασμένη.Τώρα, νομίζει πως τον στηρίζει.