Επειδη ο Σπηλιωτοπουλος εδωσε δευτερο ψηφοδελτιο υπογραμμενο απο τον ιδιο νομιζουν (παλι) οτι εγινε νοθεια...


Δεν βαζουν μυαλο με τιποτα.
Μετα απο ενημερωση του κ. Παπανδρεου ο Καρατζαφερης συνεχιζει την γκαφα Παπανδρεου.
Οντως ο Σπηλιωτοπουλος δεν διορθωσε το ψηφοδελτιο του παρουσια του προεδρου τηε βουλης (οπως ειναι το γραμμα του κανονισμου).
Αυτη ειναι η παραβαση.
Ειχαμε μιλησει (πρωτοι αν δεν κανω λαθος απο εδω) οτι το μονο θεμα ηταν η ατμοσφαιρα χαβαλε και η ελαφρια ατμοσφαιρα κατα τη διαρκεια της ψηφοφοριας.
Το πηραν και το ονομασαν νοθεια.
Ηταν γκαφα.
Το καταλαβαν και το εθαψαν το θεμα χρησιμοποιωντας με επιτυχια τον Τατουλη.
Τωρα ο Καρατζαφερης συνεχιζει.
Θα βγαλει σε λιγο μια ανακοινωση ο Σπηλιωτοπουλος και θα τρεχουν παλι να θαψουν την καταγγελια τους.
Παλι ο Τατουλης θα τους ξελασπωσει?
Ποιον θα ζητησει αραγε να παραιτηθει αυριο?
ΥΓ Οσοι μας διαβαζουν προσεκτικα μαλιστα εχουν πληρη εικονα τι ακριβως εγινε. Και στην πραγματικοτητα αλλα και στο επικοινωνιακο κομματι.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ λέω και στις εθνικές εκλογές να καθιερωθεί η "πιο χαλαρή ατμόσφαιρά", και τί έγινε! Να κανονίσουμε διπλοψηφίες, να διορθώνουν οι εφορευτικές επιτροπές κατα βούληση τα ψηφοδέλτια που καταθέτουμε, στη τελική να βάλουμε και κανένα δέντρο να ψηφίσει! Να 'ναι πιο chill-out εκλογές ρε παιδί μου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Έγκυρες" πληροφορίες, "δημοσιογραφικά πηγαδάκια", "βοά η πιάτσα" και τα λοιπά. Οι κατίνες της τηλε-δημοσιογραφίας μιλούν συνεχώς με φήμες, κουτσομπολιά και σενάρια. Σίγουρα ο μισθός από τους καναλο-εκβιαστές αξίζει τον κόπο.
Όπως λέει και ο Σεφερλής "Σοβαρότης Μηδέν".
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
KSYPNHSTE MORE!!!!PEFTEI H KYBERNHSH SAS KAI ESEIS TA XARAKTHRIZETE OS ``GAFA``???MONO GIA GELIA EISAI RE WOLF!KAI TO SXOLIO MOU EFXOME NA TO ANARTHSEIS.APO GERMANIA.