Καλοπληρωμενοι δημοσιοι υπαλληλοι κρατανε - εν μεσω κρισης - ομηρο την ελληνικη κοινωνια. Δειτε γιατι...


απο Ναυτεμπορικη.
«Δεν είναι δυνατόν ένας κλάδος καλοπληρωμένων δημοσίων υπαλλήλων να επιχειρεί να κρατήσει όμηρο την ελληνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία, επειδή θέλουν οι ίδιοι να διαχειρίζονται τον Ειδικό Λογαριασμό του επιδόματος, που εισπράττουν».

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας & Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, στο πλαίσιο ενημέρωσης της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής για τα αποτελέσματα των πρόσφατων άτυπων Συμβουλίων EUROGROUP και ECOFIN στη Νίκαια της Γαλλίας.

Όπως είπε ο κ. Αλογοσκούφης, με το νομοσχέδιο που ψηφίσθηκε από τη Βουλή, ενσωματώνονται οι ειδικοί λογαριασμοί στον κρατικό Προϋπολογισμό για λόγους διασφάλισης της διαφάνειας στα δημόσια οικονομικά. "Με την ενσωμάτωση αυτή, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να μην καταβάλλονται τα θεσμοθετημένα επιδόματα στους δημοσίους υπαλλήλους", υπογράμμισε ο κ. Αλογοσκούφης.
------------------------------------------
Βεβαιως ειναι δυνατον κυριε Αλογοσκουφη.
Αυτο ακριβως κανουν εξαλλου.
Και για να τα λεμε ολα εκμεταλευονται και μια στιγμη που η κυβερνηση εμφανιζεται αδυναμη...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
και ποιος τους το έχει δώσει με ΥΑ το επίδομα βρε γίγαντα?


Ήταν κάποτε ένας αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος κατακεραύνωνε την κυβέρνηση κουνώντας επιδεικτικά τις εκθέσεις της Διεθνούς Διαφάνειας μέσα στη Βουλή, λέγοντας:
«Εδώ μιλούμε, λοιπόν, για την «Transparency International».
Ακούστε, λοιπόν, τα αποτελέσματα της δικής σας πολιτικής, κύριε Σημίτη, των δικών σας κυβερνήσεων και θαυμάστε τα. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 44η θέση!» (Κ. Καραμανλής, ομιλία στη Βουλή, 4 Φεβρουαρίου 2003).

Χθες ανακοινώθηκε η νέα ετήσια έκθεση του οργανισμού «Διεθνής Διαφάνεια».
Η Ελλάδα βρίσκεται στην 57η θέση.
Και ο Υπουργός Εσωτερικών, μετά από τη σημερινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, έχει το θράσος να μιλάει για βελτίωση στον τομέα της διαφάνειας…

από καφενείο
Ο χρήστης wolf είπε…
ΘΥμιζω προς ολους τους φιλους οτι μπορουν να κανουν οσο σκληρη ΠΟΛΙΤΙΚΗ κριτικη θελουν αλλα δεν επιτρεπονται χαρακτηρισμοι για προσωπα της δημοσιας ζωης πολιτικους επιχειρηματιες κλπ και ουτε μπορουμε να γραφουμε πραματα που δεν μπορουμε να αποδειξουμε. Γιαυτο τετοια σχολια θα σβηνονται.
Ο χρήστης wolf είπε…
δεν μιλαω για το προηγουμενο σχολιο αλλα αλλο σε αλλο ποστ που σβηστηκε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
hi, good site very much appreciatted