Αλλα ελεγε χθες αλλα σημερα. Δεν παραιτειται...

Δεν ξερουμε αν αξιζει τον κοπο να παρακολουθει κανεις τις κινησεις και τα λεγομενα Δαιλακη.
Δεν παραιτειται λεει τωρα.
Δεν προκειται να ριξει την κυβερνηση παντως λενε παρατηρητες...
Καραμανλικοτερος του Καραμανλη δηλωσε ο ιδιος.

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Αθήνα
Τελευταία ενημέρωση 12:00
Τη διαγραφή του βουλευτή Δράμας Σταύρου Δαϊλάκη ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος της Βουλής Δ.Σιούφας. Ο κ. Δαϊλάκης ζήτησε με δηλώσεις του το βράδυ της Δευτέρας την παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Θ.Ρουσόπουλου και του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού Γ.Αγγέλου.

Από τον Πρόεδρο της Βουλής έγινε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Στις 10:15, σήμερα το πρωί 30 Σεπτεμβρίου 2008, έλαβα την ακόλουθη επιστολή του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Καραμανλή, με την οποία μου γνωρίζει ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας το Βουλευτή Δράμας κ. Σταύρο Δαϊλάκη.

Η επιστολή αυτή, όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό της Βουλής, άρθρο 16 παρ. 5, θα ανακοινωθεί σήμερα το απόγευμα στη Βουλή.»

Ο κ. Δαϊλάκης έχει δηλώσει το πρωί της Τρίτης ότι θα διευκολύνει τον πρωθυπουργό και δεν θα θέσει την κυβέρνηση υπό ομηρία, αλλά θα υποβάλλει την παραίτησή του.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Extra 3 ο κ. Δαϊλάκης άσκησε οξύτατη κριτική κατά του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος και ιδιαίτερα κατά του Θ.Ρουσόπουλου και Γ.Αγγέλου. Ζήτησε μάλιστα από τον Κ.Καραμανλή να βάλει φραγμό στους συνεργάτες του που τον καταστρέφουν με τη στάση τους και ζήτησε την αποπομπή τους.

Ο βουλευτής ξεκαθάρισε πως δεν στρέφεται κατά του πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι τον θεωρεί «μοναδικό κεφάλαιο». Ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε ότι «κάποιος πρέπει να δείξει ότι υπάρχουν παλικάρια σε αυτό το κόμμα».

Το πρωί της Τρίτης, ο βουλευτής Δράμας με νέες δηλώσεις του στο Mega τόνισε: «Δεν θέλω να είμαι βουλευτής με νοηματική» και ξεκαθάρισε πως δεν χρειάζεται να τον διαγράψουν, καθώς εάν του ζητηθεί θα παραιτηθεί, διευκολύνοντας τον πρωθυπουργό να διατηρήσει τις 152 έδρες στη Βουλή.

Ο κ. Δαϊλάκης πρόσθεσε: «Θα φύγω ως νίντζα, υπερασπιζόμενος τον αρχηγό μου», ενώ επανέλαβε την ουσία της κριτικής του, παρατηρώντας ότι το περιβάλλον του Μαξίμου κρατά τα γκέμια του πρωθυπουργού, ο οποίος είναι ένα πολιτικό άτι, που πρέπει να αφεθεί ελεύθερο.

Newsroom ΔΟΛ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί να παραιτηθεί ρε μαλάκες;
Εμείς που τον βγάλαμε βουλευτή το θέλουμε εκεί, να μιλά για λογαριασμό μας!
Ουστ! Ρουσοπουλάκια...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τον Καραμανλή ψηφίσαμε Πρωθυπουργό όχι το Δαϊλάκη!
Τους παίκτες που παίζουν στην ομάδα τους καθορίζει ο προπονητής. Εάν αρχίσει ο κάθε παίκτης να αμφισβητεί τον προπονητή, η ομάδα δεν μπορεί να συντονιστεί και να φέρει αποτελέσματα.
Ο Δαϊλάκης μπέρδεψε το ρόλο του παίκτη με του προπονητή. Να πάει στο σπίτι του να σκεφτεί τι έκανε και να δώσει τη θέση σε κάποιον που να είναι πιο ώριμος πολιτικά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εάν δεν παραιτηθεί ο Δαϊλάκης θα είναι η απόλυτη προσωπική του ξεφτίλα! Πρίν από λίγες ώρες έλεγε ότι εμείς στη Δράμα φοράμε παντελόνια και εάν με διαγράψουν θα παραιτηθώ.
Φύγε τώρα Δαϊλάκη, κάνεις ζημιά στα πολιτικά ήθη, δεν μπορείς να αλλάζεις γνώμη κάθε δίωρο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η παρέα του Τατούλη είναι εκβιαστές, να τους όλους διώξει ο Καραμανλής, να πάμε σε εκλογές με λίστα, να τελειώνουμε.
Ο Γιωργάκης είναι μηδέν!