Κυριε εκπροσωπε του ΠΑΣΟΚ θα το συνεχισετε το θεμα της νοθειας; Οχι ρε παιδια μια κουβεντα ειπαμε να περασει η ωρα...


Δημοσιογραφος: Ήθελα να σας ρωτήσω κ. Εκπρόσωπε, αν μετά τις καταγγελίες τις δικές σας που προστίθενται και οι καταγγελίες ενός άλλου, δεύτερου κοινοβουλευτικού κόμματος της Βουλής, του ΛΑ.Ο.Σ. από τον κ. Καρατζαφέρη, αν υπάρχει ενδεχόμενο από κοινού να κλιμακώσετε την αντιπαράθεσή σας απέναντι στην κυβέρνηση επί του θέματος αυτού;
Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
: Θέλω να κάνω απολύτως ξεκάθαρο κάτι. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε από την αρχή ήταν να εκπληρώσουμε το χρέος μας απέναντι στους πολίτες αυτής της χώρας, έχοντας δει, έχοντας ανακαλύψει, έχοντας διαπιστώσει αυτή τη νόθευση της διαδικασίας σε μία κορυφαία στιγμή του Κοινοβουλίου.
Πρόθεσή μας δεν ήταν και δεν είναι να αμφισβητήσουμε το ισχύον Σύνταγμα. Πρόθεσή μας δεν ήταν και δεν είναι να δημιουργήσουμε πολιτειακή κρίση. Πρόθεσή μας ήταν και είναι να δείξουμε στους Έλληνες πολίτες την αυθαιρεσία, την αναξιοπιστία αυτής της κυβέρνησης. Και το ξαναλέω ότι αυτή η αυθαιρεσία, η αναξιοπιστία και η αλαζονεία φαίνονται σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής της, απ' τα οικονομικά, μέχρι τα κοινωνικά ζητήματα και, βεβαίως, τα ζητήματα θεσμών.
Αυτή ήταν η πρόθεσή μας. Δεν υπάρχει, αυτή τη στιγμή, κάποια σκέψη για οποιαδήποτε κοινή πρωτοβουλία.
-------------------------------------------
Παρατηρητες λενε οτι ενα απο τα δυο παιζει.
Η εγινε νοθεια οποτε το ΠΑΣΟΚ θα επρεπε να το συνεχισει το θεμα και να το παει μεχρι τελους για να εκθεσει την κυβερνηση (δηλαδη οτι ελεγαν την πρωτη μερα, επισκεψη στον προεδρο κλπ)
Η ηταν γκαφα οποτε το θεμα το κανουμε γαργαρα και κακως ο Καρατζαφερης το συνεχιζει και μας εκθετει.
Παντως δεν μπορει και να εγινε νοθεια και να κανουμε το θεμα γαργαρα...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γαργάρα με συνέντευξη τύπου και αποδεικτικό βίντεο, δεν έχω ξαναδεί.
Είναι τουλάχιστον προκλητικό (εκτός εάν απλά υποδηλώνει αδυναμία εναλλακτικής δράσης), η κυβέρνηση να εξακολουθεί να μιλά για "γκάφα", όταν όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να αντικρούσει επί της ουσίας τους ισχυρισμούς και να αιτιολογήσει τα όσα είδαμε στο βίντεο, αλλά έρχεται και άλλο κόμμα να επιβεβαιώσει ό,τι ελέχθη.
Το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται να πει τίποτε άλλο. Ο κόσμος έχει και μάτια και μυαλό.