Ενω το ΠΑΣΟΚ ασχολειται με τη συζυγο του Ρουσοπουλου η γενια των 700 ψαχνει για δουλεια.


Ενα μπραβο στην αξιωματικη αντιπολιτευση.
Αυτο ειναι που θα το γυριζαν στην καθημερινοτητα?
Ειναι καθημερινοτητα του πολιτη η Ζαχαρεα?
Ειναι καθημερινοτητα αν ο Αρουλης ψηφισε παρουσια του Σιουφα η στο καφενειο της βουλης?
Μπραβο και παλι μπραβο...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ μπλόγκερ, αγαπητέ υπουργέ Επικρατείας,

Σας ενημερώνω ότι όπως ήδη γνωρίζει το σύνολο του ελληνικού λαού, κυβέρνηση τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια είναι η Νέα Δημοκρατία.
Κατανοώ ότι είστε αποκομμένοι από την κοινωνία και καταλαβαίνω πως η ενασχόλησή σας με επιχειρήσεις (εκδοτικές και real estate) και το μέλλον των παιδιών σας, είχε σαν αποτέλεσμα να σας διαφεύγει η παραπάνω λεπτομέρεια.

Σας ευχαριστώ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν θεωρεις οτι το να αποκαλεις Αρουλη εναν υπουργο της κυβερνησης ειναι σωστο, τι να πω.
Παιδικη χαρα ειστε...

Αλλά πλεον εχετε καταντησει επιζημιοι για τον τοπο και τους πολιτες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνεχίζει ο Wolf την απαξίωση του Κοινοβουλίου και των θεσμών της Δημοκρατίας.
Υποθέτω πως, σαν άλλος Μουσολίνι, τα θεωρεί όλα αυτά "λεπτομέρειες", εάν τα τρένα έρχονται και φεύγουν από το σταθμό στην ώρα τους.
Το καταπληκτικό είναι πως ούτε τα "τρένα" λειτουργούν σωστά στην Ελλάδα της "Νέας Διακυβέρνησης" και συνεχίζω να διασκεδάζω πως ο Wolf σκάβει το λάκο της κυβέρνησης, αναγνωρίζοντας τη δραματική κατάσταση των πολιτών, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον εργοδότη του, Θοδωρή Ρουσόπουλο.
Προφανώς ο κ. Ρουσόπουλος δεν έχει καταλάβει πως ένας από τους λόγους που "Αδειάστηκε" από τα συμφέροντα που τον έφτιαξαν και τον στήριξαν είναι επειδή επιχείρησε να βάλει το προσωπικό όφελος πάνω από το δικό τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
xoxoxoxoo etsi na arxiseis na paradexesai thn anikanotita. h kybernhsh ekane ergo -biles gia tous ypourgous...
gia thn genia twn 700..TIPOTA.
wolf o rousopoulos oso kalo ekane sthn kybernhsh me ta psemata tou, ekane allo toso kako.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
wolf τι θα έλεγες για υπουργό Οικονομίας τον Βουλγαράκη; Είναι ο ήρωας μας...ξέρει τρόπους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ΠΑΣΟΚ θέλει να ξεχάσουμε την αμαρτωλή του σχέση με τη μονή Βατοπεδίου

από Ιστοριοδίφης 8:39πμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008
(Τροποποιήθηκε 8:56πμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008)
θεματικές: Ανένταχτο
Ο δικομματισμός κερδοσκοπεί με το Βατοπαίδι

Φωνάζει τώρα το ΠΑΣΟΚ για το Βατοπαίδι, ξεχνώντας πως αυτό παραχώρησε τη λίμη Βιστωνίδα στο μοναστήρι του Εφραίμ.

http://news.pathfinder.gr/greece/politics/501117.html

Σε συνέντευξη τύπου με αιχμή «την παραχώρηση δεκάδων δημόσιων εκτάσεων, οικοπέδων και άλλων ακινήτων στη μονή Βατοπεδίου»,τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Δραγασάκης και βουλευτές

Η υπόθεση αυτή αρχίζει επί των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1999-2003 και ολοκληρώνεται επί των κυβερνήσεων της Ν.Δ.

Ιδιαίτερα σκανδαλώδες είναι το γεγονός ότι το ελληνικό δημόσιο δεν άσκησε, ως όφειλε, ούτε τις πολιτικές-νομοθετικές δυνατότητες ούτε τα ένδικα μέσα που διέθετε, αλλά παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση της κυριότητας επί τεράστιων εκτάσεων περί τη λίμνη Βιστωνίδα, τις οποίες διεκδικούσε η Μονή Βατοπεδίου με αμφισβητούμενα «χρυσόβουλα» προ της συστάσεως του ελληνικού κράτους.

Ενώ επί 75 χρόνια δεν είχε τεθεί θέμα κυριότητας των σχετικών εκτάσεων, ξαφνικά χωρίς ιδιαίτερο λόγο, με αποφάσεις των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ της περιόδου 1999-2003 ουσιαστικά κατοχυρώθηκαν δημόσιες εκτάσεις ή εκτάσεις που είχαν επί δεκαετίες παραχωρηθεί σε αγρότες οι οποίοι και τις καλλιεργούσαν, υπέρ της Μονής Βατοπεδίου. Ενδεικτικό είναι ότι στις καταγγελίες που κάναμε εκείνη την περίοδο (2003) δεν υπήρξε απάντηση ούτε εισακούστηκαν εισηγήσεις υπηρεσιακών παραγόντων (εφορία αρχαιοτήτων) που διαφωνούσαν με τους όλους χειρισμούς


Φωνάζει το ΠΑΣΟΚ αλλά ξεχνά την αγυρτία της Τίμιας Ζώνης που περιόδευε στην βίλλα της Εκάλης. Μας θυμίζει τα συμβάντα ο Ιός της Ελευθεροτυπίας.

http://www.iospress.gr/ios1998/ios19980412c.htm


ΘΑΥΜΑΤΑ. Από τη Μονή Βατοπεδίου έφτασε στην Αθήνα η Αγία (ή Τιμία) Ζώνη της Παναγίας το καλοκαίρι του 1995. Εκατοντάδες χιλιάδες πιστοί περίμεναν ώρες ατέλειωτες για να ζήσουν το προσωπικό τους "Θαύμα". Και παραδίπλα οι πάσης φύσεως έμποροι επένδυαν και κερδοσκοπούσαν. Ο πατέρας Εφραίμ που έφερε το λείψανο, ευχαρίστησε τον χορηγό της επιχείρησης, Φοίβο Χριστοδουλίδη, ιδιοκτήτη της ΛΑΝΤΑ ΕΛΛΑΣ, μίλησε για τα θαύματα του λειψάνου, αλλά και για τον αγώνα της Μονής του στο πλευρό των Σέρβων αδελφών του, που εκείνη την εποχή ξεπάστρευαν αμάχους μουσουλμάνους, πολίτες της Σεμπρένιτσα. Αλλά τί μας φταίει ο ηγούμενος (που ήρθε από τον Μεσαίωνα), όταν οι πολιτικοί αρχηγοί της εποχής, Παπανδρέου και Μητσοτάκης, έσπευδαν -μαζί με τα απαραίτητα τηλεοπτικά συνεργεία- να πάρουν το μερίδιο τους από το προσκύνημα του "ιερού λειψάνου";



Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

ανοίξτε συζήτηση για αυτό το άρθρο