Το θεμα ειναι να τον ριξουν πριν ξαναβγει να μιλησει. Με την προηγουμενη ομιλια του ο Καραμανλης εκλεισε τη διαφορα, αλλη μια και εφυγε 3 μοναδες ....


Παντως οτι ειναι να κανουν να το κανουν γρηγορα.
Με την προηγουμενη ομιλια του ο Καραμανλης πηγε την ΝΔ απο 2,5 μοναδες πισω στην ισοπαλια (GPO).
Αλλη μια ομιλια και θα φυγει πολυ μπροστα...
Αρα οτι προλαβουν τωρα που γυριζει....
Παντως γιαυτο το εκαναν για να ανακοψουν αυτη την ανοδο.
Βεβαια το προβλημα ειναι οτι αν τον ριξουν θα παρει μεγαλυτερο ποσοστο και θα σταθεροποιηθει ακομα πιο πολυ....
Ας διαλεξουν...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Wolf θα γίνουν μετρήσεις πριν βγεί ο επόμενος Συμπιλίδης .
Ζούμε την τρίτη φάση ενός σχεδίου που άρχισε μετα τη συμφωνία για τους αγωγούς τον Μάρτιο του 2007 με πρώτη ενέργεια τον βομβαρδισμό αστυνομικού τμήματος στα Έξάρχεια.
Το σχέδιο αυτο ανατροφοδοτείται και αναπροσαρμόζεται συνεχως και οι κινήσεις είναι χειρουργικές.
Μας έχει σώσει και μας σώνει ακόμη η σύσσωμη καταδίκη της Γεωργίας από τον ελληνικό λαό και η υποστήριξη της Ρωσίας στην εισβολή στη Νέα Οσετία .Ο έντονα αυξανόμενος αντιαμερικανισμός τους χαλάει τα σχέδια.
Αν μετρήσουν αυξημένη συσπείρωση της ΝΔ θα τον έχουν κυβέρνηση με 148 και 4 ανεξάρτητους που θα ψηφίζουν όλα τα light νομοσχέδια.
Και πρόταση δυσπιστίας δεν θα γίνεται (κουμπώνουν τα περι παραγραφής ωραία εδω)και σοβαρό νομοσχέδιο δεν θα περνάει.

Υ.Γ.1 Τρείς ώρες συνέντευξη έδινε στη ΔΕΘ το ανδρείκελο κι ένας δεν βρέθηκε να τον ρωτήσει τι θα κάνει με τους αγωγούς ....Δεν πιστεύω οτι κανένας δεν ήθελε να τον φέρει σε δύσκολη θέση αλλά οτι προτιμησαν να του κανουν μια ηλίθια ερωτηση για το ποδηλατο και οχι να βρεθούν τσιμεντωμένοι στο βάθος του Ωκεανού .

Υ.Γ.2 Το έχω ξαναπεί.Για τον ΣΥΡΙΖΑ αρκεί ένα 3%.
¨Ενας ΣΥΡΙΖΑ με 7% είναι ένας ηττημένος (χωρίς κουτάλα) ΣΥΡΙΖΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
να μην πέσει τώρα ο μπούλης να το διασκεδάσουμε και λίγο....
Ο χρήστης antinor είπε…
ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΧΥΜΑ ,ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΠΤΕ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΟΡΜΟΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ,ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΔΑΙΛΑΚΗ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ,ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΟΡΜΟΛΙΚΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ,ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ,ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 50%.ΕΤΣΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ.ΤΩΡΑ Ο ΓΑΠ ΚΑΝΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΤΑΡΕΟΥΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΡΙΑ/ΝΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο,τι ψηφίζω από το 1981- με εξαίρεση το 1989 και το 2000(γιατί άραγε?) γίνεται κυβέρνηση.Για ρίχτε τον λοιπόν νταβαντζήδες να δούμε....τυχαίο είναι ή μηπως είμαι βαρόμετρο.
Ιδού η ρόδος !!!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ρε Τζιμάκο τι μαλακιούλες γράφεις; Στο γκάλοπ της GPO για τις ευρωεκλογές στα σημερινά ΝΕΑ, η ΝΔ παίρνει 27% και ο ΣΥΡΙΖΑ 13,5, δηλαδή μόλις το διπλάσιο, όταν στις προηγούμενες ευρωεκλογές πήρε υπερ- 10πλάσιο από ΣΥΝ (42-4).
Το ΠΑΣΟΚ 27,5.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσύ βρε χάχα 12.58 μπορείς να μας πεις τι πήρε στις φοιτητικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ τον Μάρτιο όταν η GPO του έδινε 20% και μάλιστα το μεγαλύτερο ποσοστό στις μικρές ηλικίες?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
να βγεί αμέσως να μιλήσει ο Κωστάκης μπας και του φύγει ακόμη ένας και ηρεμήσουμε ως χώρα που μας κυβέρνησε 5 χρόνια η καμόρα της δεξιάς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με άλλοθι τον προυπολογισμό, πήγε σε εκλογές με αποτέλεσμα να βρεθεί με την οριακή πλειοψηφία των 152 βουλευτών!

Ε λοιπόν, αυτό ήταν αρκετό για να βρεθεί στο σημερινό αδιέξοδο. Oι υποθέσεις της Ζίμενς και του Ζαχόπουλου τον κλώνισαν και προσωπικά. Στη συνέχεια ήλθε και ο Αγιος Εφραίμ να τον στείλει αδιάβαστο.

Αίφνης έγινε θρύψαλα το κέλυφος προστασίας που του παρείχε η αορατότητά του.

Σήμερα όλοι γνωρίζουμε οτι ο Βασιλιάς είναι γυμνός και φοβισμένος-σε λίγο θα είναι μόνο φοβισμένος...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολλά έργα επιστημονικής φαντασίας βλέπεις Wolf...