To θεμα δεν ειναι η αυτοδυναμια (που θα ελθει). Το θεμα ειναι οι λυσεις στα προβληματα...


Εμπειροι αναλυτες θεωρουν οχι δυσκολη την αυτοδυναμια.
Πραγματικα.
Υπαρχουν οι τροποι να επιτευχθει.
Ομως το θεμα ειναι να λυσουμε τα προβληματα...
Αυτο ποτε να μην το ξεχνανε οσοι στηριζουν τα παντα στο (οντως πολυ καλο) επικοινωνιακο επιτελειο της κυβερνησης.
Δεν μπορει καποιοι να χτιζουν και καποιοι αλλοι χαλαροι, ανετοι και ωραιοι να γκρεμιζουν.
Θα παει μακρια αυτη η βαλιτσα?
Να διευκολυνουν την παραταξη...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Afto tha to doume.To PASOK einai i epomeni kivernisi.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4.13,

μας έκανες και γελάσαμε...

Το μόνο σίγουρο για τις επόμενες εκλογές είναι ότι το ΠΑΣΟΚ θα χάσει. Το αν θα κερδίσει η ΝΔ (την αυτοδυναμία) μένει να το δούμε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
O Kαραμανλάκος θα είναι αυτός που θα παραδώσει τη παράταξη στο Μητσοτακέικο όπως έκανε ο Μπαρμπούλης του μόλις ζορίστηκε....είναι τελείως ΑΧΡΗΣΤΟΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βρε παιδιά, για θυμίστε μου; Ο προστάτης των εμπόρων ναρκωτικών είναι ακόμη σύμβουλος του πρωθυπουργού;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ η υπόθεση Παυλίδη. Η κυβέρνηση πιάστηκε στα πράσα να παραβιάζει θεσμούς και νόμους, στην προσπάθειά της να κουκουλώσει τα όσα έγιναν.

Να τι δήλωνε η τέως πρόεδρος της Βουλής,Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη, στη χθεσινή Ελευθεροτυπία, για το αίτημα του εισαγγελέα Ρόδου να κινηθεί η διαδικασία του νόμου περί ευθύνης υπουργών:

«Δεν θυμάμαι ακριβώς τη συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο είμαι σίγουρη ότι έπραξα το αυτονόητο, δηλαδή αυτό που υπαγορεύει ο κανονισμός. Ανακοίνωσα την ύπαρξη του φακέλου για τον κ. Παυλίδη στη Βουλή, η υπόθεση κατεγράφη επισήμως στα πρακτικά, αλλά ουδείς εξεδήλωσε ενδιαφέρον. Συνεπώς δεν συγκεντρώθηκαν ποτέ οι τριάντα υπογραφές βουλευτών που απαιτεί το Σύνταγμα για να ξεκινήσει η σχετική ποινική διαδικασία εις βάρος υπουργού. Επίσης, όταν έρχεται αναφορά εισαγγελέα, όπως στην περίπτωση της Ρόδου, δίνουμε αντίγραφα της αναφοράς και στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες».

Ορίστε τι δηλώνει σήμερα ο νυν πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας:

«Αμέσως μετά από σχετικά δημοσιεύματα ζήτησα από την αρμόδια υπηρεσία της Βουλής να ερευνήσει εάν και πότε διαβιβάσθηκε στη Βουλή από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, δικογραφία που να αφορά τον πρώην Υπουργό Αιγαίου κ. Αριστοτέλη Παυλίδη. Ύστερα από έρευνα, η οποία έγινε από την Υπηρεσία της Βουλής, προκύπτει ότι ουδέποτε έφθασε στη Βουλή σχετική δικογραφία.»
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προς το παρόν, η μοναδική λύση του Κωστάκη στα προβλήματα (του) είναι η συνταγματική εκτροπή. Οι δικαστικοί που έχουν κάλυψη (και εντολή) να παραβιάζουν το Σύνταγμα να είναι καλά!
Ο χρήστης theodore είπε…
Εμπειροι αναλυτές...
Δηλαδή σαν να λέμε ο Ρουσόπουλος,ο Βουλγαράκης κι ο Αντώναρος;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά έχετε φάση, ΝΔημοκράτες και πασόκοι που μαλώνετε εδώ για την πίττα της Εξουσίας. Αυτοδυναμία δεν σας δίνουν οι πολίτες αλλά οι άθλιοι εκλογικοί σας νόμοι που τους αλλάζετε ανάλογα με τον άνεμο.
"Υπάρχουν τρόποι" που λέει και ο αστείος Wolf. Η Δεξιά ξέρει μπόλικους. Βία, νοθεία, πλύση εγκεφάλου, εξαγορά συνειδήσεων, ρουσφέτια, μετεγγραφές πολιτευτών. Αλλά και το πασόκ ήταν καλός μαθητής της.