Η υποθεση των ντοπαρισμενων αθλητων μας δειχνει που οδηγει η ηπια αντιμετωπιση της ανομιας. Στην ξεφτιλα ολων μας. Θα συνεχιστει για πολυ ακομα αυτο;

Ο Ιωαννιδης δεν ειναι βεβαια χαζος.
Ξερει τις λυσεις.
Τι εκανε ομως?
Υποχωρησε στα "παρακαλια" των αθλητων για αναβολη των μετρων που επρεπε να παρθουν για μετα την Ολυμπιαδα.
Προτιμησε την ηπια αντιμετωπιση και την εμπιστοσυνη απο την τελικη λυση.
Τα αποτελεσματα τα ειδαμε.
Ξεροντας ολοι οτι οτι προλαβουν σε αυτην την Ολυμπιαδα εκαναν αυτα που εκαναν.
Ετσι αφησαν εκθετη και την πολιτικη ηγεσια που τους εμπιστευτηκε.
Ομως ο πολιτης δεν φταιει τιποτα ετσι δεν ειναι?
Αναμενει εργα και αποτελεσματα απο την πολιτικη ηγεσια οχι καλες προθεσεις και συμπαθεια.
Ουτε αναβολη για μετα την Ολυμπιαδα.
Ας ελπισουμε καποιοι να πηραν το μαθημα τους.
Η ανομια απαιτει ολοκληρωτικες λυσεις.
Καθε αλλη αντιμετωπιση εκλαμβανεται σαν μια ακομα ευκαιρια απο τα λαμογια.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Ιωαννίδης ξέρει, όντως, τις λύσεις. Τις εφάρμοσε άλλωστε σε εκείνο το αλήστου μνήμης ματς μπάσκετ του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μπουκαλάκια νερού, αλλά και όταν κανάκευε και υπερασπίζονταν τον Ρόϊ Τάρπλεϊ, το πουλαίν του που ήταν τίγκα στην κόκα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να πως αντιμετωπίζει την ανομία η "Νέα Διακυβέρνηση":

ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ η υπόθεση Παυλίδη. Η κυβέρνηση πιάστηκε στα πράσα να παραβιάζει θεσμούς και νόμους, στην προσπάθειά της να κουκουλώσει τα όσα έγιναν.

Να τι δήλωνε η τέως πρόεδρος της Βουλής,Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη, στη χθεσινή Ελευθεροτυπία, για το αίτημα του εισαγγελέα Ρόδου να κινηθεί η διαδικασία του νόμου περί ευθύνης υπουργών:

«Δεν θυμάμαι ακριβώς τη συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο είμαι σίγουρη ότι έπραξα το αυτονόητο, δηλαδή αυτό που υπαγορεύει ο κανονισμός. Ανακοίνωσα την ύπαρξη του φακέλου για τον κ. Παυλίδη στη Βουλή, η υπόθεση κατεγράφη επισήμως στα πρακτικά, αλλά ουδείς εξεδήλωσε ενδιαφέρον. Συνεπώς δεν συγκεντρώθηκαν ποτέ οι τριάντα υπογραφές βουλευτών που απαιτεί το Σύνταγμα για να ξεκινήσει η σχετική ποινική διαδικασία εις βάρος υπουργού. Επίσης, όταν έρχεται αναφορά εισαγγελέα, όπως στην περίπτωση της Ρόδου, δίνουμε αντίγραφα της αναφοράς και στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες».

Ορίστε τι δηλώνει σήμερα ο νυν πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας:

«Αμέσως μετά από σχετικά δημοσιεύματα ζήτησα από την αρμόδια υπηρεσία της Βουλής να ερευνήσει εάν και πότε διαβιβάσθηκε στη Βουλή από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, δικογραφία που να αφορά τον πρώην Υπουργό Αιγαίου κ. Αριστοτέλη Παυλίδη. Ύστερα από έρευνα, η οποία έγινε από την Υπηρεσία της Βουλής, προκύπτει ότι ουδέποτε έφθασε στη Βουλή σχετική δικογραφία.»