Ανικανη αντιπολιτευση. Χτυπανε τους μοναχους του Αγιου Ορους για να πληξουν την κυβερνηση.


Δεν ειναι τα ψεματα που λεγονται.
Δεν ειναι οτι σερβιρουν χιλιοειπωμενα πραγματα απο το παρελθον σαν κατι καινουργιο.
Δεν ειναι οτι το συγκεκριμενο ειναι τοσο ψαγμενο νομικα και πολιτικα οσο κανενα αλλο.
Ειναι οτι οι ανθρωποι δεν ξερουν να κανουν αντιπολιτευση.
Δυο τρεις θεσμους εχει αυτο το Εθνος που λειτουργουν και μας θυμιζουν ποιοι ειμαστε και την πορεια μας στους αιωνες και τους χτυπανε και αυτους για λιγες ψηφους.
Δεν ειναι αδιστακτοι, ειναι ανικανοι.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτή είναι η αντιπολίτευση που θέλει να ξανακυβερνήσει; Μόνο Καρχιμάκειες προσωπικές επιθέσεις κάνουν με "σκιές", "σενάρια", "φήμες" κλπ. Σύντομα αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι ο Τσίπρας και ο Αλαβάνος, τουλάχιστον δεν είναι γελοίοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
βρε χαζομαλάκες δεξιοί ρίξτε μια ματιά στο πόθεν έσχες Ρουσόπουλου-Βουλγαράκη και αν δεν καταλάβετε τίποτα είστε πορωμένοι φασίστες και με την ψήφο σας παίρνετε στον λαιμό σας και τους υπόλοιπους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
180 στρέμματα προς ... 2.000 ευρώ!!!
...στην "Αράχωβα του Βορρά" βούτηξε ο Εφραίμ και η παρέα του με κυβερνητικές ευλογίες. Αυτό δεν είναι σκάνδαλο;
.
Του Κώστα Φεραίου
..
Για το μεγάλο κόλπο της Μονής Βατοπεδίου και στην Πέλλα σας έκανα ήδη μια πρώτη ενημέρωση (εδώ). Πήραν και εκεί, με κυβερνητικές ευλογίες, αντι πινακίου φακής μεγάλες εκτάσεις. Είναι η περιοχή Παλαιός Αγιος Αθανάσιος όπου είναι το χιονοδρομικό του Καϊμακτσαλάν. Είναι η λεγόμενη Αράχωβα του Βορρά. Αυτό δείχνει και πόσο ακριβή θεωρείται. Ισως η πιο ακριβή σε όλη αυτή την περιφέρεια.
Η νέα πληροφορία μου λέει ότι πήραν 180 στρέμματα προς ...2.000 ευρώ το στρέμμα. Κι αυτό, όταν η χαμηλότερη εμπορική αξία του στρέμματος στην περιοχή είναι 20.000 ευρώ και όταν λίγο πιο πέρα πωλούνται εκτάσεις 500 τετραγωνικών μέτρων ακόμη και προς 500.000 ευρώ!!! Δηλαδή, ο Εφραίμ και η παρέα του πήραν 180 στρέμματα με ...λιγότερα χρήματα.
Χρειάζονται -προς το παρόν- σχόλια; Οι αποκαλύψεις πάντως συνεχίζονται.