Αν ειναι να παει ετσι τοτε καλυτερα να φερουμε παλι πισω το ΠΑΣΟΚ. Στο κατω-κατω αυτοι ειναι καλυτεροι ....

Η υποθεση Παυλιδη πρεπει να βρει αμεση και καλη λυση.
Με το ντοπινγκ επισης.
Διοτι αν ειναι να παμε ετσι εγω λεω να ξαναφερουμε παλι πισω το ΠΑΣΟΚ.
Στο κατω-κατω οι ανθρωποι ηταν και πιο εμπειροι και πιο καλοι σε αυτο το στυλ διακυβερνησης...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστοοοςςς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Fisika kai to PASOK einai poli kaliteroro,alla,ESY pos to enoeis??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είστε αστείοι εκεί στη Ρηγίλλης. Πέντε χρόνια έχουν σχεδόν περάσει από την ημέρα που αναλάβατε την εξουσία. Και είστε τόσο μικροί που ακόμη προσπαθείτε να ρίξετε ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ για τη σαπίλα σας.

Πέντε χρόνια Νέας Δημοκρατίας και υπάλληλοί της, όπως ο wolf, ανερυθρίαστα αφήνει υπονοούμενα για το ΠΑΣΟΚ όταν υπουργός της Νέας Δημοκρατίας πρωταγωνιστεί σε σκάνδαλα, όταν αποκαλύπτεται εθνικόν σχέδιον ντοπαρίσματος (του πόπολου;)

Δεν πειράζει. Ας τους αφήσουμε να εκτίθενται.

Ο Κωστάκης έχει αγκαλιάσει ολοκληρωτικά την πολιτική ανευθυνότητα και ελπίζει στη λαϊκή απάθεια. Είναι η πρώτη φορά που ένας κυβερνήτης δεν ντρέπεται να υποστηρίζει ότι ουδεμία ευθύνη φέρνει ο ίδιος και η κυβέρνησή του για τις πράξεις των υπουργών του και των στελεχών που έχει διορίσει!

Όσον αφορά τα ίδια τα στελέχη; Και εκείνα καμία ευθύνη δεν φέρουν μέχρι να καταδικαστούν από ποινικό δικαστήριο! Δηλαδή, ακόμη και εάν δεν κουκουλώνονταν οι υποθέσεις, θα έπρεπε να περιμένουμε χρόνια για την κάθαρση του δημοσίου βίου, αφού δηλαδή θα είχαν ήδη αποχωρήσει από τα κοινά και αυτοί και οι προϊστάμενοί τους...

Τα ψέματα τελείωσαν Wolf, Θοδωρή, κ. Λούλη και κ. Καραμανλή. Όπως λέγεται, μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για λίγο ή μερικούς για πάντα. Να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα δεν έχει επιτευχθεί ακόμη και αυτή η κυβέρνηση είναι πολύ λίγη για να πρωτοπορήσει.