Ερχονται οι κατηγοριες για τα δομημενα. Σημαιοφορίδης, Πρινιωτάκης, Παπαμαρκάκης και Καπράνος ανάμεσα στους βασικούς υπόπτους.


απο ελευθερο τυπο.
Βροχή… κλήσεων σε απολογία έρχεται από το Σεπτέμβριο στην υπόθεση των ομολόγων. Ο εφέτης ειδικός ανακριτής, κ. Γιώργος Λέκκας, ετοιμάζει πυρετωδώς τη σύνταξη των κατηγορητηρίων για να καλέσει σε απολογία περισσότερους από 60 κατηγορουμένους οι οποίοι εμπλέκονται στον τίτλο του «αμαρτωλού» ομολόγου των 280 εκατομμυρίων ευρώ του ΤΕΑΔΥ και άλλων Ταμείων, καθώς και όσους εμπλέκονται σε ύποπτες αγοραπωλησίες κατά την περίοδο 1999-2005. Ανάμεσά τους ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΑΔΥ, Αγάπιος Σημαιοφορίδης, οι υπεύθυνοι της «Ακρόπολις», Θεόδωρος και Σοφοκλής Πρινιωτάκης, ο πρώην πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ, Δημήτρης Καπράνος, και ο εκπρόσωπος της North Asset Management, Γιώργος Παπαμαρκάκης.
Από το γραφείο του ανώτερου δικαστή πέρασαν περισσότεροι από 150 μάρτυρες. Ανάμεσά τους μέλη των διοικήσεων των ασφαλιστικών ταμείων, στελέχη και υπάλληλοι του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, υπηρεσιακοί παράγοντες της Τράπεζας της Ελλάδος, εκπρόσωποι τραπεζών και χρηματιστηριακών εταιριών του εξωτερικού.Ο δικαστικός λειτουργός, αφού ερεύνησε τα επίμαχα σημεία της δικογραφίας η οποία αφορά στις αγορές ομολόγων από 90 ασφαλιστικά ταμεία, μπήκε στα «βαθιά»....
.....Κομβικό σημείο αποτελεί η αποτίμηση της ζημιάς που υπέστησαν τα Ταμεία, η οποία είναι απαραίτητη για τη θεμελίωση της κακουργηματικής απιστίας.
---------------------------------------------
Το ηθικο πλεονεκτημα πρεπει να ανακτηθει.
Και στα δομημενα οπου απο οτι φαινεται το πραμα προχωραει κανονικα....
Γαλαζιοι , πρασινοι ολοι (οσοι αποδειχθει οτι εφταιξαν) μπηκαν και θα μπουν φυλακη.
Αυτο που χρειαζεται ειναι να δουμε και χειροπεδες για την Siemens.
Ο κοσμος θυμαται και ας νομιζουν πολλοι οτι ξεχναει.
Μπορει να μην εχει στον νου του πχ τα δομημενα αλλα οταν διαβαζει θυμαται πολυ καλα τι ειχε γινει τοτε.
Και εαν τιμωρηθουν οι ενοχοι θα νιωσει ενα αισθημα δικαιοσυνης....

Σχόλια