Eνω ξερουν οτι ειναι καθαρος στοχοποιουν τον Λιαπη για να εκβιασουν τον Καραμανλη. Ομως ο Καραμανλης εχει αλλη ψυχοσυνθεση. Δεν εκβιαζεται.


Γραφει ο Πρετεντερης:
Να είμαστε σαφείς: η περίπτωση Λιάπη δεν έχει πραγματική σχέση με αυτό που ονομάζεται «σκάνδαλο Siemens».
O υπουργός Πολιτισμού δεν κατηγορείται για «μαύρα ταμεία» ή για «μαύρους λογαριασμούς» ή για «μαύρα εμβάσματα». Τίποτε, δηλαδή, δεν έχει προκύψει που να υποψιάζει ότι ο Λιάπης βρέθηκε σε αμφιλεγόμενη συναλλαγή με την εταιρεία.
Γραφουν Τα Νεα:
«Ο Καραμανλής είναι συναισθηματικός άνθρωπος. Δεν θέλει να είναι άδικος με τους ανθρώπους. Επιπλέον, έχει μεγάλη ευαισθησία με τα μέλη της ευρύτερης οικογένειας Καραμανλή»
και λιγο μετα.
«Ο Κώστας και ο Μιχάλης δεν ήταν ποτέ φίλοι. Ήταν άλλοι άνθρωποι, δεν συναντήθηκαν ποτέ και πουθενά, δεν είχαν ούτε κοινές παρέες ούτε κοινούς φίλους ούτε τα ίδια ενδιαφέροντα. Υπάρχει όμως δέσιμο της οικογένειας και το σημείο αναφοράς όλων ήταν πάντοτε η μητέρα του Μιχάλη, η Αντιγόνη».
-------------------------------------
Τα ΜΜΕ της διαπλοκης κανουν ενα ολεθριο λαθος.
Ο Καραμανλης δεν ειναι σαν τα τσουτσεκια της πολιτικης που εχουν συνηθισει να συναλλασονται.
Δεν ειναι ο τυπος που σημερα θα τον εκβιασεις και αυριο θα του πεις ελα μωρε μεσα στην πολιτικη ειναι ολα μην το παιρνεις προσωπικα.
Ειναι γνωστο οτι καποια πραματα τα παιρνει προσωπικα....
Ειδικα στα οικογενειακα θεματα ειναι γνωστη η ευαισθησια του...
Εχει μνημη ελεφαντα....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
wolf, για να σε ρωτήσω, μιας που ξέρεις πολλά...

Τι γίνεται με τον πόλεμο Καραμανλέικου-Μητσοτακέικου? Υπάρχει πράγματι? Υπάρχει περίπτωση να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις? Οι πληροφορίες για το Λιάπη από τη γνωστή οικογένεια διαρρέουν?
Ο χρήστης wolf είπε…
σε καμμια περιπτωση δεν υπαρχει πολεμος. υπαρχουν ομως δυστυχως αντιπαθειες και ανθρωποι κολλημενοι σε καποια πραματα. για τις διαρροες ας ειμαστε -προς το παρον- επιφυλακτικοι. επισης μην ξεχναμε οτι τωρα μιλαμε δημοσια οτι λεμε το διαβαζει κοσμος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρωτάω πολλά, για να πάρω έστω και λίγες απαντήσεις και να είμαι ευχαριστημένος από αυτά που θα μάθω.

Καταλαβαίνω ότι ορισμένα δεν απαντούνται δημόσια.

Παντως μια εκτίμηση για τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει ο "πόλεμος" των 2 οικογενειών, μπορείς να κάνεις...
Ο χρήστης wolf είπε…
δεν υπαρχει πολεμος. υπαρχουν οι συνηθισμενες μικροπολιτικες διαμαχες που γινονται παντου και παντα. ο ενας υπουργος υποβλεπει τον αλλον κλπ.ολα μεσα στα πλαισια του μικροπολιτικου παιγνιδιου.στο βασικο πολιτικο παιγνιδι τωρα ο Καραμανλης ειναι πολυ ισχυρος. κατα βαθος και αυτοι που εκβιαζουν τον γλειφουν ταυτοχρονα. απλα ολοι ο καθενας με τον τροπο του προσπαθει να πετυχει το καλυτερο για τον εαυτο του. και πολιτικοι αλλα και εμπλεκομενοι στο σκανδαλο...