Αν ενημερωνεις το ετερον ημισυ για εξωσυζυγικες περιπετειες δεν υπαρχει προβλημα. Το ιδιο βεβαια και αυτη. Συνταγη πετυχημενου γαμου...

απο e-go.gr
Σεμινάρια για έναν πετυχημένο γάμο μπορούν να παραδώσουν ο Γουίλ Σμιθ και η σύζυγος του, Τζάντα αφού φαίνεται ότι το ζευγάρι έχει βρει τη μυστική συνταγή της επιτυχίας. Τους βλέπεις τόσα χρόνια παντρεμένους και απορείς πως γίνεται στον κόσμο του Χόλιγουντ, όπου τα διαζύγια είναι κάτι «φυσιολογικό», αυτοί να τα καταφέρνουν.Την απάντηση έδωσε πρόσφατα ο Γουίλ Σμιθ, που λίγο παραδοσιακός και ντροπαλούλης να είσαι, παθαίνεις σοκ με αυτά που ακούς.
Τι είπε;
Ότι κρατούν τον γάμο τους ζωντανό επειδή και αυτός και η Τζάντα έχουν κατά καιρούς εξωσυζυγικές περιπέτειες.
Βλέπει ο Γουίλ κάποια νοστιμούλα και τσαχπινούλα, που του γυαλίζει; Την «πλευρίζει» κι αφού τελικά τη «ρίξει» ενημερώνει τη σύζυγό του, ότι πρόκειται να πάει με άλλη.
Και πηγαίνει.
Εννοείται πως το ίδιο ισχύει και για την Τζάντα. Ο Σμιθ δεν αποκάλυψε πόσες φορές έχει συμβεί αυτό, όμως παραδέχτηκε πως αρκετά συχνά βαριούνται, ενώ ξεκαθάρισε πως πρόκειται μόνο για εφήμερες περιπέτειες και όχι για κανονικές σχέσεις. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, κρατούν ζωντανό τον γάμο τους.
Ο μόνος λόγος, όμως, που θα χώριζαν θα ήταν αν ένας από τους δύο δεν ενημέρωνε τον άλλον για κάποια «περιπέτεια» και το μάθαινε εκ των υστέρων.
Τότε, ναι ο γάμος τους έχει πρόβλημα και είναι αιτία διαζυγίου.
Τι να πει κανείς.
---------------------------------
Δηλαδη σαν να λεμε γυρναει ο Ελληνας κουρασμενος σπιτι και η γυναικα του, του λεει ξερεις βρηκα καποιον που μου αρεσει και λεω να παω μαζι του αυριο και μεθαυριο οκ?
Και καλα πες οτι δεν την σκοτωνει επι τοπου...
Πως θα παει που θα ειναι μαυρη απο το ξυλο? (χιουμορ εννοειται)
Αν και δεν αποκλειεται τετοια σεναρια να παιζουν σε καποιους κυκλους.
Εχουν ακουστει διαφορα κατα καιρους...
Τρεχα γυρευε...

Σχόλια