Aς διαβασουμε και ενα σεναριο του ελευθερου τυπου. Χωρις να υιοθετουμε εννοειται....

απο ελευθερο τυπο.
.....Κάποιοι, στο πλαίσιο αυτό, συνδύασαν τις αποκαλύψεις για το ταξίδι του κ. Λιάπη στη Γερμανία με την πίεση που νιώθει, όπως λέγεται, το τελευταίο διάστημα ο κ. Χριστοφοράκος. Και με τις συμβουλές που δέχεται από τους δικηγόρους του, στο γραφείο των οποίων γίνονται καθημερινά συναντήσεις με πρόσωπα που είναι σε θέση να κινητοποιήσουν τα… αντανακλαστικά της κυβέρνησης.
Ο ρυθμιστικός ρόλος του κ. Χριστοφοράκου, πάντως, προκαλεί υπόγειο πόλεμο στην κυβέρνηση.
Ο ίδιος ο κ. Λιάπης αλλά και άλλοι υπουργοί εκτιμούν πως ο κ. Χριστοφοράκος βρίσκεται πίσω από τις αποκαλύψεις σε βάρος του -καθώς, όπως λένε, το ένστικτο επιβίωσής του βαρύνει περισσότερο, πλέον, από την παλιά φιλία και τις «κοινωνικές συνευρέσεις».
Και βλέπουν και ενδοκυβερνητικό «δάκτυλο», αναφερόμενοι στον κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος, όπως λένε, θα είχε κάθε λόγο να στρέψει σε άλλη κατεύθυνση το ενδιαφέρον και να ξεχαστεί η εμπλοκή του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και ο «απλήρωτος λογαριασμός» στη Siemens από το γραφείο της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη.
Από την πλευρά της η μητσοτακική πτέρυγα θεωρεί όλα αυτά «ανοησίες» και εκτιμά ως πολύ σοβαρή την «ηθική» εμπλοκή του υπουργού και εξαδέλφου του πρωθυπουργού.
Παρακολουθώντας στενά αυτές τις εξελίξεις το Μέγαρο Μαξίμου αναζητά εναγωνίως πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που μπορεί να έχει στην κατοχή του ο κ. Χριστοφοράκος, μη υποτιμώντας ότι η συνέχιση της αρνητικής δημοσιότητας περί την εμπλοκή υπουργού ή ακόμα και υπουργών μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα που μέχρι προ ημερών ήταν εις βάρος του ΠΑΣΟΚ εξ αφορμής της υπόθεσης του κ. Τσουκάτου

Σχόλια