Ατσαλη και ερασιτεχνικη στοχοποιηση Αλογοσκουφη απο το ΠΑΣΟΚ του Καρχιμακη. Θα τον κανουν ηρωα. Φημες οτι καποιων η βιδα εχει λασκαρει...

Εντονες φημες φερουν τον Γιωργο Αλογοσκουφη να στελνει ευχαριστηριο μηνυμα στο ΠΑΣΟΚ του Καρχιμακη για την στοχοποιηση των τελευταιων ετων αλλα ειδικοτερα των τελευταιων ημερων.
Ολοι οι αλλοι υπουργοι φερονται βαθυτατα εκνευρισμενοι (δεν ειναι οσο πλακα νομιζετε) με την στοχοποιηση Αλογοσκουφη απο ΠΑΣΟΚ.
Ολοι εχουν πεσει πλεον στην αφανεια.
Ο Αλογοσκουφης μετατρεπεται σιγα σιγα σε ηρωα της ΝΔ.
Οι επιθεσεις δε ειναι τοσο ερασιτεχνικες και ατσαλες (γυναικα, νονα, μπατζανακηδες κλπ) που μονο γελια προκαλουν σε σοβαρους επαγγελματιες του χωρου.
Μετα τη δηλωση δε για συνεργασια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ο Ρουσοπουλος σκεφτεται να βαλει τον Αλογοσκουφη να προτεινει δημοσια στον Καρχιμακη θεση συμβουλου επικοινωνιας ωστε να τον αποτρελανει εντελως.
Υπαρχουν μπλογκ που θεωρειται (με βαση αυτα που γραφουν, σεναρια κλπ εστω σαν χιουμορ) οτι εχει αρχισει και λασκαρει η βιδα τους.
Μερικα πραματα δεν εξηγουνται με κανενα λογικο συνειρμο.
Το οτι δεν λεει να πεσει το ποσοστο της κυβερνησης (παρα τα λαθη της) σε μερικους δειχνει να εχει στοιχισει σε προσωπικο επιπεδο.
Κυκλοι της κυβερνησης συνιστουν στους πολιτικους τους αντιπαλους αλλα και στα φιλικα τους μπλογκ ψυχραιμια.
Πρωτα ερχεται η υγεια λενε και μετα ολα τα αλλα.
Στις επομενες εκλογες θεωρειται βεβαιο οτι ο Αλογοσκουφης θα βγει πρωτος σε σταυρους βουλευτης.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κτυπιούνται σαν το αγκιστρωμένο ψάρι οι πασόκοι γιατί ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι το πρόβλημά τους είναι ο Καραμανλής. Με μιά χρεωκοπημένη σοσιαλιστική ιδεολογία και με δεκάδες διεφθαρμένα στελέχη περιμένετε ρε μπαγάσηδες να σας ξανα-εμπιστευθεί ο λαός;
Ποιά έξωθεν καλή μαρτυρία έχετε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τί θα γίνει επιτέλους με εκείνο τον ανεκδιήγητο το Λυριτζή κάθε πρωί στη NΕΤ; Θυμήθηκε καλοκαιριάτικα τις δεκαετίες του σαν μαχητικό πράσινο στέλεχος και σε κάθε δεύτερη φράση του κτυπάει άμεσα και έμμεσα την κυβέρνηση. Μπράβο κοροϊδάρα Θοδωρή που βρήκες τέτοιους "δημοκράτες" να μας "ενημερώνουν" καθημερινά, με αμοιβή 30.000 ευρώ το μήνα ο καθένας τους (από τα δικά μου λεφτά, όχι των καναλο-νταβατζήδων).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το βρήκαμε στο 2xidio και το αναδημοσιεύουμε: προς αδιάφθορον κ. Καρχιμάκη….. κ. Καρχιμάκη, ο αδερφός σας, έχει καταπατήσει παραλία της Σητείας, οργιάζει χωρίς να υπολογίζει κανέναν και απειλεί το Λιμεναρχείο «να μην περάσει ούτε απ’ έξω» γιατί θα έχουν να κάμουν με τον αδερφό του, δηλαδή εσάς...αλήθεια;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θα τη χρειαστεί τη θητεία του ως βουλευτής γιατί είναι ο μόνος που θα περάσει ειδικό δικαστήριο όταν αποκαλυφθούν οι κλεψιές...