Siemens: Ενας απο τους στενοτερους συνεργατες του πρωθυπουργικου γραφειου του Κωστα Σημιτη.....

απο καθημερινη.
....Μόλις πριν από πέντε ημέρες ακούστηκε για πρώτη φορά και το όνομα του κ. Ακη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος κατά την επίμαχη εποχή προμηθειών των οπλικών συστημάτων «Patriot» και «ΕΡΜΗΣ–2» ήταν υπουργός Εθνικής Αμυνας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν, ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε δεχθεί εν είδει «δώρου» οικιακές συσκευές από τη Siemens.....
.....Δεν πρόκειται για τα μοναδικά ονόματα πολιτικών που έχουν εμφανιστεί στη δικαστική έρευνα.
Ενα από αυτά τα πρόσωπα είναι εκ των στενότερων συνεργατών του πρωθυπουργικού γραφείου του κ. Κώστα Σημίτη.
Με τον στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού συνδέεται ο κ. Γιάννης Πιταούλης, δικαιούχος ενός εμβάσματος το οποίο πληρώθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 1999, έξι ημέρες προτού το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Αμυνας (ΚΥΣΕΑ) αποφασίσει να προχωρήσει στην αγορά των πυραύλων «Patriot».
Ωστόσο, τόσο ο κ. Πιταούλης, όσο και οι κ. Μιχάλης Βόγιας και Μίλτος Ψαρρός, τα ονόματα των οποίων εμφανίζονται σε καταθέσεις στον εισαγγελέα του Μονάχου, δεν έχουν κληθεί ακόμη όλοι από τον Ελληνα ανακριτή.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υποψιαζομαι οτι το "κτυπημα" στην οικογενεια μητσοτακη,με τα τιμολογια,οργανωθηκε απο Σημιτικα,παρακεντρα,για να γινει συμψηφισμος των επερχομενων αποκαλυψεων.
Μου εκανε εντυπωση,οτι τα συγκροτηματα που δεν εκαναν μεχρι τωρα κριτικη στην οικογενεια,τωρα την κτυπησαν αλυπητα.
γιατι?
Ο γιωργος μπορει ανετα να διαγραψει τους σημιτικους υπουργους που εμπλεκονται.
Ο καραμανλης,ομως ειναι εγκλωβισμενος με 152..βουλευτες.