Πηγε για μαλλι (να κανει μπουκοταζ στο γαλα) και βγηκε κουρεμενος...


* Kαθώς σερφάριζα στους GREEK BLOGGERS πέφτω πάνω σε μια δημοσίευση -προτροπή από ένα μπλογκερ για γενικό μποϋκοτάζ στο γάλα, 9-11 Ιουνίου, σανένδειξη διαμαρτυρίας για την αισχροκέρδεια των καρτέλ, την ακρίβεια κλπ.
* Μου άρεσε σαν ιδέα, έβαλα το μπανεράκι με την εικόνα, ανέβασα μιαξεχωριστή ανάρτηση στο μπλογκ μου και έστειλα μειλ για να με βάλουνε κιεμένα στη λίστα με τους μπλογκερς που συμφωνούσαν στην ιδέα.
* Αυτό το τελευταίο, δηλαδή να στείλω μειλ, αποδείχθηκε μεγάλη λαλακία απόμέρους μου.
* Από την άλλη κιόλας μέρα, το μειλ μου άρχισε να βομβαρδίζεται από ανούσιεςσυζητήσεις μεταξύ χαμένων στο διάστημα, που διυλίζανε τον κώνωπα και γράφανεότι μπούρδα μπορεί κανένας να φανταστεί.
* Για να καταλάβετε στην αρχή συμφωνούσαν όλοι και κάνανε σαν τιςμυξοπαρθένες που στρώνουνε το άσπρο σεντόνι και ανυπομονούνε για τηδιακόρευση. Μάλιστα κάνανε και όνειρα για ακόμα πιο πολλές κινητοποιήσειςμέσα από μπλογκς.
* Στη συνέχεια έπεσε η ιδέα να μη μποϋκοτάρει ο κόσμος όλα τα γάλατα, αλλάμόνο τα ακριβά.
* Κατόπιν άλλοι λέγανε να κρατήσει το μποϋκοτάζ παραπάνω μέρες, άλλοι νααναβληθεί, ώσπου στο τέλος την πέσανε στον αρχικό μπλογκερ ότι και καλάξεκίνησε την όλη φάση για να μαζέψει αναγνώστες. Ο άνθρωπος θίχτηκε καιπαπαλα το μπλογκ.
* Μπάχαλο...
* Τα χαζομεϊλ βέβαια συνεχίζουν ακόμα να με βομβαρδίζουν και παρ'όλο που ταμπλοκάρω όλο εμφανίζονται κι άλλα. Δε με φτάνουνε τα βιαγκρα, τα ρολεξ καιοι μεγενθυντές που με πρήζουνε κάθε λίγο και λιγάκι έμπλεξα και με τουςχασομέρηδες, που νομίζουνε ότι πήρανε τα όπλα και βγήκανε στο αντάρτικο.
* Όλα τα' χει η Μαργιορή το μποϋκοτάζ της έλειπε !!!
Εδώ ρε εμείς οι Έλληνεςδεν είμαστε άξιοι να μοιράσουμε δυο γαϊδάρων άχυρα, θα μπορέσουμε ποτέ ναμονιάσουμε και να συνεννοηθούμε ;
Σάμπως εκεί ακριβώς δεν πατάνε αυτοί πουκάνουνε κουμάντο και μας πατάνε στο κεφάλι ;
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ"
http://markoniss.blogspot.com/

Σχόλια